Keresés

Tizenkettedik alkalommal és Vészhelyzetben

2008. november 8., szombat 16:29
"Kíváncsi leszek azért hogyan tudják lezárni,"

lezárni? az élet menni fog tovább, csak mi nem fogjuk nézni. nem fognak kórházat bezárni vagy megölni mindenkit.

lezárni? sorozatot nem nagyon szokás lezárni.
0
2008. november 8., szombat 14:17
Drake Romano... :-) vagy inkább Ramore? ;-)
0
2008. november 7., péntek 22:02
Brown: Tényleg :D
0
2008. november 7., péntek 21:47
Nem Romero volt a neve(bár elég zombie-s volt a feje szegény dokinak), hanem Romano...:D
0
2008. november 7., péntek 20:27
Tadam: köszi. Elég gagyi a megvalósítás... már-már Űrgammák szintű :D
0
2008. november 7., péntek 20:16
Ja, az zseniális. :-D

Nézd csak meg:

http://www.youtube.com/watch?v=o5rMAuCoqGU
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 7., péntek 20:11
Tadam: egy helikopter...? Rém kreatív megoldás :D
0
2008. november 7., péntek 19:59
Kb. a kedvenc karaktereim egyike volt Rakéta :) Luka-t és Abby-t is kedveltem, de valamikor akkor, amikor Carter elment, végleg beszüntettem a sorozatot. Kár, hogy Clooney-t nem tudják visszacsábítani egy rövid szerepre, bármennyire is kedvelem a fickót, szerintem bunkóság az ismertségét adó sorozatra így köpni.
0
2008. november 7., péntek 19:44
Meg. Remekül rázuhant egy helikopter! :-D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 7., péntek 19:38
Romero meghalt??? Én még a Greene doki halálát sem tudtam feldolgozni :D
0
2008. november 7., péntek 19:25
Ööö, okidoki!

Félreértettél. Nem kötöttem a sorozat befejezését a mostani válsághoz, csupán párhuzamot vontam vele, mert kíváncsi leszek, hogyan vetnek véget a sorozatnak.
És egy lehetséges végként írtam azt, hogy a válság miatt mondjuk elbocsájtanak mindenkit és a kórházat bezárják.
De ez csak vicc volt, nem gondolod tán, hogy a válság miatt nincs pénz tovább folytatni, ugye? :-)
0
2008. november 7., péntek 19:16
Véleményem szerint a Vészhelyzet ezzel az évaddal bezárólag tekinthető egy nagy egységnek. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az összes részt kivétel nélkül végignéztem a tv-ben egészen a 13. évad első pár részéig. Itt már azt éreztem hogy teljesen más felfogású lett az egész,  teljes mértékben elveszítette a kórházcentrikusságát, egyre inkább a karakterek és a magánéletük felé tolódott. A korábbi részekben is volt  persze ilyen, de ezt már kicsit túlzásba vitték szerintem , szinte már alig volt benne a kórház jelenet , amiről szólt ez a sorozat idáig. Itt már csak itt ott néztem bele, de általában az évadzáró részek (14-ig ) mindig jól sikerültek. Ha jól emlékszem az azt követő évad még nagyon jó volt , aminek az utolsó részében egy házibuli volt egy több szintes fából eszkábált  táncparkett leszakadt.
0
2008. november 7., péntek 19:14
Hmm, mikor xpressen rápillantottam a címre...azt hittem a Tizenkét dühös ember...:-(
0
2008. november 7., péntek 17:56
Amúgy Romano doki halála volt a legjobb az egész sorozatban,szegény jól kicsinálták. 8-) Mondjuk meg is érdemelte.Már a szinkron hangja iritáló volt.
0
2008. november 7., péntek 16:40
Nem mondod?! :)
most posts by TM
0
2008. november 7., péntek 16:31
Én ,úgy tudom ,hogy 15. évad az utolsó lesz. De ennek semmi köze a válsághoz.
0
2008. november 7., péntek 14:51
A Vészhelyzet kb. a 7-8 évadig volt nézhető. Green doktor kihalásával, megszűnt az összes, addig nagyon megkedvelt szereplő. Jó, Carter maradt és Susan is visszajött, de se Ross, se Carol, se Benton, akik miatt volt jó nézni. Szóval a 8. évaddal számomra véget ért ez a sorozat. Kíváncsi leszek azért hogyan tudják lezárni, szerintem a gazdasági válság miatt, megszűnik. :-))
0
2008. november 7., péntek 14:44
Hasonlóan vagyok ezzel, mint John, teljes lelkesedéssel én is addig a bizonyos pontig néztem, utána már maradtak ki részek, de ahogy szép lassan minden megkedvelt szereplőm elment, s jöttek a (számomra) idegesítő és érdektelen új karakterek, szépen eltűnt a Vészhelyzet. De az utolsó évad utolsó 1-2 részét azért megnézem :)
0
2008. november 7., péntek 14:44
E.R.dekesen alakult a viszonyom Crichton sorozatával. Amikor valamikor a JP környékén jött a hír, hogy lesz egy sorozat, akkor teljesen felspanolt a dolog. Egy korabeli Golden Globe-on láttam is egy bejátszást, amiben műtét közben a beültetendő szerv egy tepsiből vagy miből a padlóra esik, s ezt az orvosi team fapofával konstatálja. Egyszerre volt drámai is, meg röhejes. Na, gondoltam, ez nekem való, kissé elvont, de szórakoztató valami lesz. Amikor vetíteni kezdte a királyi tévé az első évad első részét, pillanatkapcsolóra töltött videóval álltam résen, s rögzítettem is mindent. Aztán valahogy nagyon elkámpicsorodtam, mert ez tökre nem az volt, amire számítottam. Egy szinte egy légtérből álló kórház, ahol fel-le rohangálnak emberek, a százméteres síkfutás közben lezavarnak egy bypass-beültetést, míg a másik kezükkel beadnak három beöntést, s két homloktörlés között élnek lelkiéletet... nagyon más, idegen volt az én CvahSovaBlazejStrosmayer kvartetthez szokott lelkemnek, fekete humor meg még nyomaiban sem volt jelen.
Azóta sem szerettem meg a sorozatot, túl lehangoló, rideg, meg mittomén az egész. Egy-két tetsző epizódba belefutottam, mint például, amikor egy kiskölök lenyelte a lakáskulcsot, aminek képe ott virított a röntgenen, meg egyebek, de még az ismertebb színészek sem tudtak a folyamatos emberi nyomorok nézésére rávenni.
Azóta már azt is tudom, hogy az elején említett bejátszás a padlóra hulló szervvel, nem ER, hanem Chicago Hope volt. Legalább a várost eltaláltam! :)
most posts by TM
0
2008. november 7., péntek 14:22
Azonban a 15. évad az utolsó lesz. :-(
0
2008. november 7., péntek 14:16
John Williams, legend of film music....érdekes név.
0
2008. november 7., péntek 14:15
Számomra már a 12. évad ténye is elképesztő :-)
0
2008. november 7., péntek 14:15
Aki jó néhány éve nem követi nyomon a chicagói kórház zűrös mindennapjait, annak elnézhető, hogy nem tudja, hogy már a 15. szezonból is lement 6 rész. ;-)
most posts by TM
0
2008. november 7., péntek 14:05
Valamit tudhat ez a sorozat, ha már 12. éve megy... Én utoljára azt a részt láttam, amikor Green doki... hát tudja mindenki. A Vészhelyzet kezd kicsit a kórházsorozatok Simpson-családjává válni, nem utolsó sorban és nem kifejezetten a már a végletek végletéig fokozott dráma okán, hanem a sorozat életképessége kapcsán. Vajon meddig mehet még ez? Lassan kicserélődik a teljes gárda, ami jót is jelenthet, hiszen egy egészen új közönség ismerkedhet meg vele. Kezd olyan lenni, mint a Jóbarátokban sokszor említett Életünk napjai (a sorozatot angolul nézőknek bizonyára azonnal a fülében cseng Joey eredeti búgó hangján: Days of Our Lives;-)). Hiába, a szédítő kameramozgások, és az orvosi szleng még mindig divatos, és biztos vagyok benne, hogy a sánta borostás doki sem "jöhetett volna létre, ha nincs" Spielberg és Crichton. 12. évad, ez már annak is figyelemreméltó teljesítmény, aki jó néhány éve nem követi nyomon a chicagoi kórház zűrös mindennapjait.
0