Keresés

Sok hűhó semmiért (DVD)

2016. október 27., csütörtök 19:20
Ez valami beugratós kérdés?
0
2016. október 27., csütörtök 17:50
Sziasztok,
tudom, hogy pár éve már ennek, de érdeklődni szeretnék a DVD iránt. Esetleg nem tudjátok megmondani, hogy lehetséges e letölteni jó minőségben valahonnan?
0
2008. november 23., vasárnap 13:09
Nah, 1 példány készen van. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 23., vasárnap 12:11
Örülök. :-) Akkor neked is megfelel ezek szerint. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 23., vasárnap 12:05
Isteni ez a szinkron! :)
most posts by TM
0
2008. november 23., vasárnap 12:05
Írtam. :-)
0
2008. november 23., vasárnap 12:03
Rendben, köszi.
0
2008. november 23., vasárnap 11:58
Írok neked mailt, hogy adj egy címet, ahová küldhetem.
0
2008. november 23., vasárnap 11:55
Részemről ok.
0
2008. november 23., vasárnap 11:39
Mindenkinek írom, aki kérte tőlem a filmet, hogy megvan, készen van.
Viszont közölnem kell még így az elején, csakis kizárólag magyar szinkron van rajta, de ez remélem a hivatalos DVD kiadásáig nem lesz gond. Mindenkinek megfelel?
0
2008. november 22., szombat 22:43
Oké, Rainbow. Feljegyeztem a címed, hét elején meglesz és írok neked.
Aztán majd hogy hova küldjem megbeszéljük.
0
2008. november 22., szombat 20:41
Nekem megvan, ha kell valakinek. A videótékás szinkronnal.
0
2008. november 22., szombat 18:35
A zoomos címen elérsz: rainbow kukac dvdzoom pont hu
0
2008. november 22., szombat 18:34
Oké, meglesz. Kis türelmet kérek, meg egy e-mailt, ahol majd értesíthetlek. :-)
0
2008. november 22., szombat 18:31
A válasz egyértelmű: igen. Remélem, egyszer valaki kiadja, addig mindenképpen szívesen vennék egy eredeti szinkronos verziót.
0
2008. november 22., szombat 18:28
Rainbow!

Régen beszéltük, hogy valaki megcsinálja nekünk a filmet DVD-re, de ez eddig nem jött össze. Most viszont adódott egy lehetőségem, és kérdezlek, hogy érdekel-e Téged még a film DVD formátumban, mert meg tudom szerezni.

Üdv.
0