Keresés

Universal Pictures Hungary

2006. április 4., kedd 15:22
De nem hiszem hogy a Holtak Földje magyar kiadásához olyan gyönyörű papírtok fog tartozni, mint amilyen a német kiadványnak van.
0
2006. április 4., kedd 15:18
mit?
0
2006. április 4., kedd 14:53
Jamamura: ugyanazzal a tartalommal hozzák be hozzánk is (szerintem igen, vagy nem?)
0
2006. április 4., kedd 14:49
De hiánycikk! Nem?:)
0
2006. április 4., kedd 14:29
én sem akarok hipokritának tűnni: természetesen rendeltem már filmet külföldről, volt, hogy olyat, ami nálunk is kapható, csak éppenséggel hiánycikk volt, vagy a külföldi (göngyöleges) akciónak nem lehetett nemet mondani. mi több, ha újra kapható lesz ausztráliában a fémdobozos serenity, akkor valszeg befizetek egyre, mivel az egy csak ott kapható exkluzív kiadvány, viszont sem a negyven éves szűzet, sem a holtak földjét nem fogom külföldön megvenni, hisz ugyanez a kaidvány fog nálunk is megjelenni.
0
2006. április 4., kedd 14:09
végül megrendeltem, mert valakinek szívességből rendeltem valamit onnan és hozzácsaptam magamnak a land of the deadet. serenityről fogalmam sincs.

jamamura és xpress: teljesen igazatok van abban, amit mondtok. én készséggel vártam volna a land of the deadre, ha egy másik embernek nem rendeltem volna. így viszont kézenfekvő volt megrendelni magamnak. hozzáteszem, ha azt láttam volna (mint ahogy nem), hogy van, vagy holnap lesz megállapodás, sose rendelem meg külföldről. csakhát gyakorlatilag ki tudja, mikor lesz forgalmazója a universal filmeknek. mindennek ellenére lelkiismeretfudalásom nincs. a privát listámba tegnap írtam be a 360. filmet. ebben kb. 10 olyan kiadvány van, amit külföldön vettem meg, de ugyanaz, mint az itthoni. ezek többségénél a magyar ár olyan magas volt, hogy egyéni pszichológiai határom miatt valószínűleg itthon meg sem vettem volna.
függetlenül a land of the deadtől, támogatom a törekvést, hogy amit itthon lehet kapni, azt itt vegyük meg.
0
2006. április 4., kedd 13:53
Vissza jövöbe trilógia mikor kerül újra kiadásra?
0
2006. április 4., kedd 12:39
most ott tartunk, hogy "nem igen van", de hamarosan eljutunk oda, hogy "egyáltalán nincs", de ezt már leírtam. én megpróbálok foggal-körömmel kapaszkodni abba, ami még a magyar piacból megmaradt - attól függetlenül, hogy ki tehető felelőssé az áldatlan állapotokért, illetve annak ellenére, hogy nem dől össze a világom, ha angol felirattal és/vagy angol hanggal kell néznem valamit.
0
2006. április 4., kedd 12:33
Ez nem sertodottseg. Arra hivatkoztok - amikor le akartok beszelni a kulfoldi vasarlasrol - hogy nem lesznek magyaritott extrak es magyar szinkron. Marpedig magyar extra most si igen ritkan van es a szinkron sem altalanos. Nem vagyok megsertedve semelyik kiadora, de nem ertem az indokaitokat.
0
2006. április 4., kedd 12:17
részben ez a fajta sértettség miatt falra hányt borsó mindaz, amiről robival együtt néhányan papolunk és ezért is tart ott a piac, ahol.

sebaj, legalább az akira kibaszott jó lesz, de ez itt off. :)
0
2006. április 4., kedd 12:08
ezt nem hiszem el...
0
2006. április 4., kedd 12:08
40 éves szűz magyar szinkronnal????
0
2006. április 4., kedd 12:02
Jamamura & Xpress.hu

Milyen magyar extrakra? 10-bol hany magyar kiadvanyon van magyaritott extra? En tokeletesen megertem azokat akik kulfoldrol rendelik meg. Talan a kiadoknak kene kevesbe toketlennek lenni es akkor itthon maradna a bevetel. Az universalos filmektol amugy sem varhatunk mar sokat, mivel nem sajat maguk adjak ki, orulhetunk ha felkerul a kiadvanyokra, ezt ti mondtatok korabban. Ettol kezdve miert ne rendelje meg valaki kintrol, mitol lesz jobb ha itthon veszi majd meg, ha egyszer vegre sikerul valakinek megegyeznie a jogokrol.
0
2006. április 4., kedd 11:57
"Srácok. Tudom, hogy filmőrültek vagytok, de tényleg nem tudtok néhány hetet várni még a Universal-filmekre? A tárgyalások tényleg a finisben vannak, minden pillanatban bejelenthetik a megjelenéseket."

Na ezért a mondatért könyörögtünk már napok óta!!! Ha ezt a finis dolgot tudom, akkor várok még egy picit és itt veszem meg ezeket a filmeket, mert én is úgy gondolom, ahogy a Robi és Jamamura leírta. Viszont olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint ez hónapokig is elhúzódhat még. Nekem ettől függetlenül nincs lelkiismeret furdalásom, mivel havi szinten is elég sok összeggel támogatom a hazai kiadásokat. Te ezt nagyon jól tudod Robi.:)
0
2006. április 4., kedd 11:09
szerintem jól gondoljátok meg, honnan rendelitek meg ezeket a filmeket. persze, nagyon mókás dolog, hogy az ausztráliában és hollandiában - és nálunk egyelőre nem - kapható dvd-ken nem csak magyar felirat, de még szinkron is van, de ha külföldről veszitek meg ezeket a filmeket, akkor ezzel az adott ország értékesítési mutatóit fogjátok erősíteni, s a universal az eladási mennyiséget nem annak fogja betudni, hogy biztos azért ment el több a negyven éves szűzből dániában, mert volt rajta magyar szinkron...

de mikor ezek a filmek nálunk is kijönnek - ahogy robi említette: hamarosan -, s a külföldi berendelgetésnek köszönhetően kevesebb megy majd el a tervezettnél, akkor a kiadó ezt úgy konstatálja, hogy nem is kell ennek a piacnak felirat az extrákra, vagy extrák, vagy szinkron vagy magyar felirat, s megint eljön joe black, azaz az olyan universal filmek korszaka, melyek magyar felirat és szinkron nélkül jelennek meg.
0
2006. április 4., kedd 10:58
Srácok. Tudom, hogy filmőrültek vagytok, de tényleg nem tudtok néhány hetet várni még a Universal-filmekre? A tárgyalások tényleg a finisben vannak, minden pillanatban bejelenthetik a megjelenéseket. Tudom, hogy azt gondoljátok: nem számít, hogy 1-2 ember külföldről rendeli meg azt, amit idehaza is lehet majd kapni néhány hónapon belül, de ha sokan így gondolkodnak, akkor az már sok száz kópiát jelent. Ez pedig egy ilyen kis piacon jelentős kiesés, hiszen a kiadványok többsége néhány száz, lnéhány ezer példányban fogy el.
Nagyon döglődik a magyar piac. Engem az sem bánt, ha nem nálunk veszitek meg, hanem bementek a sarki multiba, de legalább annyival támogassátok a leendő magyar képviseletet, hogy itthon veszitek meg azt a szerencsétlen filmet. Érthető, ha olyasmit rendeltek meg, amit még nem adtak ki nálunk, és nincs is rá sok esély, de ha rajta van a magyar szinkron, vagy felirat, akkor gondolhatjátok, hogy szeretnék ezen a piacon is értékesíteni, nem?
Vagy ha már tényleg életbevágóan fontos nektek, hogy néhány héttel mások előtt birtokolhassátok a filmeket, legalább reklámot ne csapjatok a magánimportnak - a döglődő magyar piacra való tekintettel! Köszi.
0
2006. április 4., kedd 10:33
Angel: Te már megrendelted az ezy-ről a holtak földjét? Esetleg nem tudod, hogy ott a Serenity kapható e legalább magyar feliratosan?
0
2006. április 4., kedd 10:26
Nekem is tünt már el régebben csomagom az xpresstől, de anyagi károm nem származott belőle, mivel átvételkor fizetsz. Éppen ezért tértek át a Gls-re. Nekem a Gls-s futár már "haverom". Profik!!!
0
2006. április 4., kedd 10:20
www.mediadis.com, ez az!
0
2006. április 4., kedd 3:29
A www.mediadis.com is ugyanazt árulja, bár az holland. Viszont angolul is olvasható.
0
2006. április 4., kedd 2:48
Szerintem a www.laserdisken.dk. Kicsit lejjebb már szerepelt.
Csak kicsit nehezen olvasom el a dán szöveget. :-)
0
2006. április 4., kedd 2:37
Szerencséd van! Nekem itt az Xpressnél mindjárt a második csomagom eltünt a posta útvesztőiben. Azóta nem nagyon bízom bennük.
0
2006. április 4., kedd 0:36
megadnád az oldal címét? akár a vonatkozó topicba is beírhatod
0
2006. április 3., hétfő 18:26
Köszi, de nem kell, mert már jó párszor rendeltem tőlük és eddig semmi gond nem volt.:-) Amúgy 6-7 nap alatt jön meg a csomag. Igen postával küdik!
0
2006. április 3., hétfő 15:58
Én drukkolok neked!
Aztán majd írd meg, hogy mennyi idő alatt, és milyen állapotban érkezett meg.
Egyébként, tényleg a Postával küldik?
0