Srácok. Tudom, hogy filmőrültek vagytok, de tényleg nem tudtok néhány hetet várni még a Universal-filmekre? A tárgyalások tényleg a finisben vannak, minden pillanatban bejelenthetik a megjelenéseket. Tudom, hogy azt gondoljátok: nem számít, hogy 1-2 ember külföldről rendeli meg azt, amit idehaza is lehet majd kapni néhány hónapon belül, de ha sokan így gondolkodnak, akkor az már sok száz kópiát jelent. Ez pedig egy ilyen kis piacon jelentős kiesés, hiszen a kiadványok többsége néhány száz, lnéhány ezer példányban fogy el.
Nagyon döglődik a magyar piac. Engem az sem bánt, ha nem nálunk veszitek meg, hanem bementek a sarki multiba, de legalább annyival támogassátok a leendő magyar képviseletet, hogy itthon veszitek meg azt a szerencsétlen filmet. Érthető, ha olyasmit rendeltek meg, amit még nem adtak ki nálunk, és nincs is rá sok esély, de ha rajta van a magyar szinkron, vagy felirat, akkor gondolhatjátok, hogy szeretnék ezen a piacon is értékesíteni, nem?
Vagy ha már tényleg életbevágóan fontos nektek, hogy néhány héttel mások előtt birtokolhassátok a filmeket, legalább reklámot ne csapjatok a magánimportnak - a döglődő magyar piacra való tekintettel! Köszi.