Viszont a Bridget Jones 2-őt már januárban is forgalmazták. Sőt, még nálunk is lehetett kapni (cseh borítóval, de magyar szinkronnal), bizonyos kék alapom fehér betüs áruházakban. Tudod, amelyeknek a nyitásakor sátortáborok szoktak lenni. :-)
0
2006. április 2., vasárnap 19:50
2062
Le vannak sajnálva!!! Nekem már Hollandiából jön a Doom és a Negyven éves szűz.:-)
0
2006. április 2., vasárnap 19:15
30
Utánna jártam, és a cseh pia(c) csak májustól forgalmazza az Universal filmeket. Mindjárt hármat is említek: Titkok kulcsa, Doom (angol DTS) - bövített változat, King Kong
0
2006. április 2., vasárnap 18:02
1158
Embere válogatja. Azért a cseh sörök egészen ihatóak. :)
0
2006. április 2., vasárnap 18:01
1158
:)))))
piac
0
2006. április 2., vasárnap 17:40
6925
A menekülés New Yorkból biztos,hogy LK lesz.A dolog szerintem Universal.
0
2006. április 2., vasárnap 9:52
3945
"Miért, a lengyel pia, vagy a cseh sokkal jobb?"
nem tudom, a magyar borok azért jobbak. :)
0
2006. április 1., szombat 23:02
1849
Arra hogy nincs új forgalmazó.
0
2006. április 1., szombat 20:50
7252
A Komputerkémekre mióta várok, de hiába! Na de a többi se semmi! Vagy ott van VAN DAMME:az újabb filmjei nem igazán jók, de a TIMECOP-Időzsaru és a HARD TARGET-Tökéletes célpont (ezek a magyar címek!) nagyon "ütős" kis filmek! (Úgy emlékszem ezek is Universal Pictures filmek). Azt hiszem A dolog az LK sorozatban fog megjelenni; JOHN CARPENTER:THEY LIVE-Elpusztíthatatlanok(?) és a THE PRINCE OF DARKNESS-A sötétség fejedelme(?) is UP filmek (csodálkoztam is, mikor elindult a film, mert nem emlékeztem a stúdióra) és az LK kiadásában jelentek meg. Ennyi erővel az általad említett filmek is beleférnének!
0
2006. április 1., szombat 20:11
6925
Szerintem minkét film jogai a Warnernél vannak.
0
2006. április 1., szombat 19:38
13392
Ha elvonatkoztatunk a magyar dvd-piac szereplőitől, akkor valahol én is felháborítónak, botránynak érzem, hogy A HALÁLSORON vagy A REMÉNY RABJAI c. filmek évek óta nem kaphatók országunkban!
0
2006. április 1., szombat 18:24
149
húúú a Szerelmes Shakespeare-re én is nagyon pályázok!! :) Nagyon nagyon jó film!
0
2006. április 1., szombat 17:57
6925
Ez igaz! Rengeteg a gagyi.Nem csak a kiadványok,hanem a filmek is.Nagyon kevés a klasszikus,pedig lenne mit bepótolni. Csak a Universaltól:
Szerelmes Shakespeare(szinte hihetetlen,hogy ez a nem is különösebben régi, Oscart nyer film még nem jelent meg nálunk) Ha eljön Joe Black A Dolog Egy asszony illata Lánglovagok Komputerkémek Airport stb.
0
2006. április 1., szombat 15:14
7252
Az a legnagyobb baj, hogy az itthoni dvd-kiadás a minőségiből átment a mennyiségi kategóriába! Természetesen vannak kivételek, csak sajnos egyre kevesebb!
0
2006. április 1., szombat 15:01
1158
Ha valóban az InterCom a jelölt, akkor talán jobb is, ha csak sokára lesz vége a tárgyalásoknak. Aztán majd az Universal filmek is felkerülnek a "Nincs belőle, de akciós" InterCom specialitások közé.
0
2006. április 1., szombat 14:57
7252
Mégiscsak be kellene vezetni a filmek dupla kiadását. Lenne egy "lebutított sz@r" verzió (mint a Warner KSZ filmjei, Intercom szinkronos újrák) kb. 1000-1500 HUF-ért és lenne egy fullos (szinkron+felírat, felíratos extrákkal telepakolt, normális köntösbe bújtatott) változat mondjuk kb. 3000-3500 HUF-ért. Ebből az utóbbiból gyártsanak le 1000 db-ot, aztán nézzük meg, hogy melyik fogy jobban! Visszatérve az "Universal-problémára" (illetve az összes kiadóéra, akik sírnak, hogy nem fogynak megfelelő darabszámban a filmjeik):ezt az állapotot csak maguknak köszönhetik! Előttem már jópáran leírták; ez a követhetetlen üzletpolitikájuk miatt van! Megjelenés után 2-3 hónappal leakciózott filmek... vicc!Persze, hogy nem veszek egy idő után új megjelenést! Egyébként van még egy pár Universal Pictures film, aminek itthon még hírét sem hallottuk!
0
2006. április 1., szombat 14:40
1158
Miért, a lengyel pia, vagy a cseh sokkal jobb? Mert ott már januártól megy a kereskedés. Még nálunk is lehet kapni ott kiadott filmeket némelyik multinál. (Bridget Jones) Egyébként is, már többször kiderült, hogy a piacot maguk a kiadók teszik tönkre, az idő előtti leértékelésekkel. Ha az általad említett filmek voltak már 1000 forint alatt, azt az Universal Pictures Hungary értékelte le, az Universal Pictures International tudtával és engedélyével. Te magad írtad, hogy a nagy kiadók semmit sem tehetnek a gazdi engedélye nélkül. Ha egyszer az Universal hozzájárult a leértékeléshez, már nem csinálhatja vissza. Gondolom, nem is csinálja, hiszen a több keleti piacon megmaradtak a leértékelések (szlovákoknál láttam). Szerintem ott sem adják ráfizetéssel a filmeket.
0
2006. április 1., szombat 14:31
Moderátor
7449
Már hónapok óta folynak a tárgyalások, de beláthatjátok, hogy nem egyszerű. A leendő helyi képviseletnek mérlegelnie kell, hogy a totál tönkrevágott magyar piacon milyen feltételekkel, és milyen kínálattal jelentkezzen újra a Universal kiadványaival. Egy nagy kiadó filmjeire szerződni nem lehet úgy, hogy csak az új megjelenéseket vállalja be a kiadó (erre valószínűleg mindenki ugrana), hanem a régi megjelenéseket is át kell venni és forgalmazni kell - ehhez minden bizonnyal ragaszkodik a Universal. A probléma csak az, hogy a Universal "archívum" filmjeit már rendesen tönkrevágták (tönkrevágta a magyar piac) az előző időszakban, így nem túl vonzó egyetlen helyi képviseletnek sem bevállalni mondjuk eladott példányonként 1500-2000 forintot fizetni a Universalnak egy Hulk-ért, vagy egy Kapj el, ha tudsz-ért, amikor ezek a filmek már voltak 1000 forint alatt is. Sajnos ezt a helyzetet kell megértetnie és a szerződésben érvényesítenie a leendő Universal partnernek, ami nem könnyű.
0
2006. április 1., szombat 14:05
1158
Mire?
0
2006. április 1., szombat 13:43
1849
A kulcsszó: MAGYARORSZÁG.
0
2006. április 1., szombat 13:09
1158
Az viszont egyáltalán nem tréfa, hogy immár április van, és még mindig nincs hivatalos információ arról, hogy valaha is lesz-e forgalmazója Magyarországon az Universal filmeknek. Mert negyed éve nincs.