Keresés

Universal Pictures Hungary

2003. november 6., csütörtök 7:49
Azt hiszem sokat várhatsz rá még...:)
Még szerencse, hogy lelkes filmrajongók olyan filmeket is megcsinálnak,szinkronnal,vagy kikeverik akár 5.1-be, mint pl:Total Recall, ami szinte biztos hogy idehaza nem jelenik meg az elkövetkező 5 évben...
0
2003. november 5., szerda 18:23
Gratulálok a kalóz DVD-dhez!
Tudom, hogy letölthető a szinkronos feliratos DVD image egyes szerverekről. Kb minden harmadik ismerősömnek van DVD írója, szóval nem lenne semmi probléma, csakhogy én mélységesen elvetem az írott kalóz DVD-ket!

megvárom a rendes kiadást
0
2003. november 1., szombat 11:49
Nekem a Waterworld meg van magyar felirattal. :)
0
2003. október 30., csütörtök 18:10
Az igaz hogy itt kérdezgetünk, de nem válaszol rá senki:)))
0
2003. október 21., kedd 14:33
ejnye no...
:))
0
2003. október 21., kedd 14:32
nem feliratok hanem:

www.felirat.us

sorry
0
2003. október 21., kedd 14:32
nem feliratok hanem:

www.felirat.hu

sorry
0
2003. október 21., kedd 14:25
Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld - Waterworld

Meg fog jelenni végre?

Sikerült megszereznem egy 2 CD-s AC3-as (25fps-es -> tehát R2-es DVDRip) DivX-es verziót. Úgy szól mint az állat! Igaz csak 5.0-ás de a hideg ráz mikor megszólal James Newton Howard fenomenális muzsikája és végre úgy ahogyan azt elképzeltem (VHS-en elég tompa és gyengén kevert). Ha jól láttam az USA-ban is így jelent meg (5.0) + DTS.

A szinkron alapján készítettem egy új feliratot mely letölthető a www.feliratok.us-ről! A felirattal tehát már nem kéne görcsölni. Szinkron van bármelyik üzletben - abból elég a surround is. Csak jelenne már meg!

Sokak nevében kérlek Universal...
0
2003. október 20., hétfő 14:39
Ha jól tudom a Universal október 21.-től kedi újra forgalmazni a Shrek-et és A számkivetett-et.
0
2003. október 20., hétfő 12:39
Az igaz, hogy hozza ki az uj filmeket sorra a Universal, de a regieket nem latom, hogy jelennenek meg ujra. Varhato valami valtozas ez ugyben?

Peldaul a Vissza a jovobe Trilogia... Jo lenne ha megjelenne, lenne ra kereslet!

Udv: Zsolesz
0
2003. október 16., csütörtök 2:15
Tisztelt, Universal Pictures Hungary!

Amerikában nem rég (augusztus 12.) jelent meg Az utolsó csillagharcos extra változata [The Last Starfighter], nálunk is kapható lesz majd?

0
2003. szeptember 19., péntek 21:36
Tisztelt UHP!

Azt szeretném megtudni, hogy várható-e az "Androméda törzs" R2-es kiadása.
(Eredeti: 'The Andromeda Strain' 1971, Robert Wise/Michael Crichton)
R1-ben áprilisban jött ki a második kiadás.
http://uk.imdb.com/title/tt0066769/
0
2003. augusztus 25., hétfő 11:51
Köszönöm a gyors választ Xpress!
0
2003. augusztus 25., hétfő 11:44
A pontos megfogalmazás az, hogy ezeknek a filmeknek a forgalmazási joga átszáll a Universal Pictures Hungary-hez, tehát lehet majd őket újra kapni, de többségüket minden bizonnyal ugyanabban a kiadásban, új tokban (amin feltehetően csak a forgalmazó cég neve változik majd).
Pontos terv még nincs arra vonatkozóan, hogy melyik régi film mikortól lesz újra kapható, mert ahogy lesz kapacitása az új cégnek, úgy hozza ki sorra újra a régi filmeket is az újak mellett.
0
2003. augusztus 25., hétfő 11:39
Azt szeretném kérdeni, hogy a már kiadott de elfogyott vagy lejárt jogú filmeket mint: Jurassic Park 3., E.T. - A földönkívüli, Harmadik típusú találkozások, Vissza a jövőbe trilógia kiadja-e újra a Universal Pictures Hungary.
0
2003. július 29., kedd 22:23
Úgy legyen!!!

Ámen
0
2003. július 29., kedd 21:56
ha megnyerem a lottó ötöst, megveszem a jogokat, és majd én forgalmazom őket. már a cégem neve is megvan: "sada & co". :]
0
2003. július 29., kedd 19:45
Az Aranypolgárt VHS-en az Odeon forgalmazta,talán ők egyszer kiadják DVD-n is.
Persze elöbb újra meg kellene vásárolniuk a kiadás jogát,mivel a régi már lejárt.
Rengeteg film nem jelenik meg ugyanilyen okból.Budapestfilm,Mokép kiadványok ,megszünt kiadók(Hungarovideo,Zoom,Vico,Videa,Saturnus Film,Guild stb.)
0
2003. július 29., kedd 14:59
Rákérdeztünk, és sajnos nekünk lett igazunk: Az Aranypolgár joga nincs a Universalnál, csak Angliában adták ki ők.
0
2003. július 29., kedd 14:58
A Universal magyarországi képviselete folyamatosan lobbizik azért, hogy ezekre a filmekre (illetve az esetleges új kiadásokra) felkerüljünk, de sajnos eddig még semmi biztosat nem tudnak. A központ még nem jelzett vissza nekik ebben a témában.
0
2003. július 29., kedd 14:56
Érdeklődtünk Universaléknál, és a Párbaj sajnos egyelőre nem szerepel az R2-es régióban a kiadásra váró filmjeik között. Az aktuális adatbázisukban nem is szerepel a film, úgyhogy lehet, hogy Európára nincs (még) joguk.
0
2003. július 29., kedd 14:54
A Ringu joga Európában nincs a Universalnál. Szerintem még szabad préda.
0
2003. július 28., hétfő 19:43
Pók (spider): annyira azért nem király

és psycho. és hitchcock.
0
2003. július 28., hétfő 18:45
X polgártárs, Psicho (Hitckock), Az országút fantomja, Pók (ezt a Cronenberg filmet még nem láttam de biztos király).
Ezek is nagyon jók lennének szinkronnal.
0
2003. július 28., hétfő 18:09
Igen nagyon jó hogy tesznek a filmjeikre szinkront. Remélem ez minden megjelenésre érvényes lesz.
13 rendőrörs ostroma, Halloween 1, Őrült Stone, Rémálom az Elm utcában sorozat.
Várható-e szinkronnal? (az Őrült stonenak kirákly az eredeti szinkronja).
Bár megjegyzem érdekes hogy a kiadók közül csak a Budapestfilm az amelyik válaszol is...:-(
0