Provideonak nem a kiadási mennyiségével van a baj, hanem a minőségével. Igaz, egyeseknek a mennyiség számít, de hidd el, sok ember inkább a minőséget preferálja (mint én is).
0
2014. február 27., csütörtök 19:04
14595
Örvendetes, hogy itthon is kiadják végre, de egy szinkron miatt nem fogom kicserélni az Angliából hozott feliratos BD-met. Ahhoz, hogy netán meglépjem ezt, minimum egy új HD-transzfer kell, bár a létezővel sincs semmi gondom. Mondjuk mindig lehet fokozni a minőségi szinteket, így nyitottan állok a dologhoz.
Ami meg az Összeesküvés-elméletet illeti, előbb derüljenek ki a részletes specifikációk (netán teszt vagy hazai kiadói beharangozó), ne legyen a végén mégiscsak sírás-rívás, ha mégsem kerülünk fel rá.
Ha meg mégis kijön, legalább egy újabb hiányosságot lehet kipipálni, ami ráadásul a Warnar / ProVideo filmje lesz. Így tessék szutyok románozni!
0
2014. február 27., csütörtök 18:37
305
Nincs olyan messze. (Már egy hét el is telt.)
0
2014. február 22., szombat 13:27
2966
éreztem, hogy várni kell még a szinkronos DVD változat megvásárlásával! :))))
és ez nagy valószínűséggel egy remasterelt változat lesz, mert az áprilisban jelenik meg az UK-ban, gondolom ez lesz az apropója ennek a megjelenésnek, úgyhogy a képminőség is jobb lesz feltehetőleg!
Nem tudsz várni, amíg esetleg bejelentik a megjelenést?
0
2014. február 20., csütörtök 12:05
14595
Ez jó lenne, ha tényleg jönne, mert a DVD képminősége mai szemmel hagy némi kívánnivalót maga után. Anno az első Warner lemezek között volt, aminek már 15 éve. Elkelne egy vadiúj HD-transzfer...
0
2014. február 20., csütörtök 11:04
19952
hanem akkor berendelem az amazonról
0
2014. február 20., csütörtök 10:55
2288
Április vége még messzi van, csak jön itthon is.
0
2014. február 20., csütörtök 10:48
19952
na ez az a film amit azonnal megvennék :) imádom :)
Az első verziós szinkron nagyon tompa (mint az Indiana Jones-nál is), szerintem nem azt fogják feltenni a lemezre.
0
2014. január 9., csütörtök 11:35
2966
na, ezt nem tudtam... mondjuk nem is igazán emlékszem már a szinkronra, csak arra h jól megcsinált magyar hang volt, így még az is lehet, hogy néha megnézném azzal is, nem csak az eredeti hang, magyar felirat kombóval.
0
2014. január 9., csütörtök 11:17
961
Ütős kiadvány lesz szerintem is.
Az eredeti szinkronnal viszont vigyázz, mert két darab 2.0-s létezik.
4.5-ös képminőség, 4-es hang, magyar szinkron és felirat. így már kifejezetten várom a hazai megjelenést, úgy néz ki végre kiváló minőségben lehet nézni ezt a klasszikust is. és mivel a magyar hang csak 2.0-s, így gyanítom nem csináltak új szinkront, megkaptuk az eredetit! :))
0
2013. december 26., csütörtök 22:52
8260
Szerintem nem. Szerintem ahány lejátszó és/vagy lemez, annyi beolvasás.
Nekem is van olyan filmem, amit percekig!!!! olvas be, pl Szörny RT, vagy Végső állomás 5. Viszont firmware-t még sosem kellett frissítenem, ahogy rá van kötve a netre, vélhetően megcsinálja maga.
0
2013. december 26., csütörtök 22:34
1219
Azt megtudja valaki mondani mitől függ, hogy a BD lemez mennyi idő alatt tölt be a menüig? Van olyan BD ami azonnal bent van a menüben, valamelyik meg 15-20mp. Pl. a Star Wars is amit épp ma végeztem ki és ennél ez a "hiba" van jelen. Valaki pedig a Prometheusra mondja ezt, ami nekem pedig azonnal betölt. Mindig friss firmware van fent. Szóval nem értem mitől függ ez. Elvileg mindenkinek egyformán kellene tölteni, akármilyen lejátszón nézi vagy nem?
0
2013. december 13., péntek 21:06
5528
Megbeszélhetjük majd. De nekem is úgy néz ki megmarad a munkahely csak még többet tesznek a nyakunkba nehogy elkanászodjunk. Szóval a január február veszett hónapnak ígérkezik. Viszont így akkor tavaszig meglátjuk mi lesz. Visszatérünk rá, köszönöm jelzésed!
0
2013. december 11., szerda 21:06
2738
Hozzánk majd betársulhatsz simán, bár most egy darabig tuti nem lesz pénzem külföldi kiruccanásokra.