World Trade Center (2BD)
Magáról a filmről nem nyilatkoznék, van akinek bejön, van akinek nem, tény hogy nem a legjobb Oliver Stone film, de szerintem egy nagyszerű dráma.
Kép:
1080/24p Mpeg-2 tömörítésű, 1.85:1 képarányú. Kiváló képminőség, igaz nem régi film, azt kaptam tőle amit elvártam. Sok benne a sötét jelenet, de ott is minden nagyon részletes, tűéles. Persze ne akarja senki a Sötét Lovag IMAX jeleneteihez hasonlítani, de ezt leszámítva nálam az etalonok között van.
Hang:
Dolby Digital 5.1 (640kb/s). [Sokan azt mondják ez megegyezik nagyjából a Dolby Digital Plus -al, nem tudom, ilyen hangsávval még nem találkoztam BD-n, szerintem nem is fogok] Ahhoz képest hogy nem TrueHD vagy DTS-HD, szerintem nagyon jól szól, részletgazdag, és a mélynyomót is megdolgozza. A háttérhangsugárzókat kihasználhatták volna jobban is szerintem. Nem mondom hogy kevés szerepet kapnak, de sok mindent rájuk lehetett volna küldeni.
Extrák:
Az első lemezen kommentárok, a másodikon számtalan kisfilm a készítésről, szeptember 11-ről, és egy Oliver Stone interjú Önmagáról, New Yorkról, Szeptember 11-ről, Előzetesek, képgalériák, stb. Mindez HD-ben, 1080/60i-ben.
Egy remek kiadvány, részemről 9/10 lenne, ha megkapott volna egy DD TrueHD vagy DTS-HD hangsávot, és ott talán jobban kihasználták volna a hátsó hangszórókat.