Keresés

A Blu-ray, és ami mögötte van... (speckók, tesztek, vélemények, stb.)

2008. december 9., kedd 9:57
Akkor, amire mindenki kíváncsi...

The Dark Knight:

0
2008. december 8., hétfő 21:58
HELP!

Beraktam a játékosba (SONYS550) a Hazafi-t és az Angol PCM 5.1-et csak 2.0-ba adja ki!!!   MIÉRT?????  HELP!!!

THX
0
2008. december 8., hétfő 21:42
Vettem:) Sajnos most szorít az idő, de hamarosan sort kerítek rá.
0
2008. december 8., hétfő 21:40
Igen, ebben a sorrendben...
0
2008. december 8., hétfő 21:36
Amikkel eddig végeztem: Szárnyas fejvadász, Csillagkapu, Final Fantasy, Az Ötödik Elem, Csillagközi Invázió, A Forrás, Pokolfajzat, Holnapután
Érdekel valamelyik, valakit, részletesebben?
0
2008. december 8., hétfő 21:33
Hát ha az Indynél számít a szinkron, akkor megéri várni....
0
2008. december 8., hétfő 21:32
Na igen, a Fox és a Disney-féle régiókódolás most ütött vissza, ha jól sejtem... :(((

A három Fox-os BD-men is ott virít a "B" betű...
0
2008. december 8., hétfő 21:29
Akkor megéri várni az Indy 4-gyel. Viszont a Transformerssel, ha minden igaz egy kicsit megszívtam, ugyanis Júniuban lesz belőle egy bővített 1.5-ös változat. Bár annyira nem is vészes, mert pár perc lesz a kimaradt jelenet és a szinkron meg nem számít. :-)
0
2008. december 8., hétfő 21:23
Januárban még biztos nem! Én március környékére tippelnék!
0
2008. december 8., hétfő 21:18
Félsz hogy nálam szebb mi? :D:D
0
2008. december 8., hétfő 21:17
Kösz nem! :) Itthon kell látnom először! :) Lehet most már megvárom a csomaggal a Mátrixokat is... :)
0
2008. december 8., hétfő 21:15
De meg ám, nem jössz át megnézni? :D
0
2008. december 8., hétfő 21:13
Az a jövőév eleje mikor is lesz pontosan? Január, Február, Március?
0
2008. december 8., hétfő 21:09
Nahát... Neked már megjött? :))) Nekem nem.
0
2008. december 8., hétfő 21:08
Ez valóban így van, eddig egy BD-n sem találkoztam szinte még egy porszemmel sem, HD-DVD-ket viszont már láttam gyárilag karcosakat is, DVD-kről nem is beszélve ugye...
Amúgy nekem megvan a Stardust HD-DVD magyar felirattal, elég jó minőség, de nem kimagasló.
Viszont ma jött meg Angliából a John Carpenter s The Thing BD és mit is mondjak, a képminőség film korához képest csillagos ötös! :-)
0
2008. december 8., hétfő 21:05
BD-n nem is nagyon látszanak a karcok!!! Nagyon szépen lehet tisztítani őket! Én eaz egyiket véletlen megfogtam, mert le akart esni, lett rajta egy tapinyom..... amit a TV-hez kaptam tisztítókendőt, azzal letöröltem, és egy árva karc, annyi nem jött rá! Szóval sokkal jobbak ilyen szempontból, mint a DVD-k!
0
2008. december 8., hétfő 20:46
Mintha csak magamat hallanám... :D

Bár akkor majd kell találnom WALL-E-ra vevőt lassan, ha tényleg hozzák...
0
2008. december 8., hétfő 20:43
Stardust van tervben? A magyar szinkront kérdezni sem merem, WALL-E-ról nem is szólva... :DDD

Ma ezekkel bővültem (Xpress-nek hála):

Batman: Kezdődik!
A sötét lovag (2 BD)
AVP2
Én, a robot
Hipervándor

Valaki tud egyébként valami logikus indokot mondani arra, hogy a fenébe lehetséges, hogy mind az öt kiadvány lemezei fullra makulátlanok? Ekkora tételnél már elő szokott fordulni ilyen-olyan karc, sérülés, de BD-n eddig keresve sem találkoztam egy darabbal sem (aminek persze kimondottan örülök). :DDD
0
2008. december 8., hétfő 17:47
Belepillantottam az előbb a TDK-ba!
Húha..... picit kemény az anyag! :)
A kép zseniális, de a hang... hát elkezdett alattam az ágy remegni, úgy megdolgoztatta a mélynyomót. Mostantól a szomszédokat picit sajnálni fogom! :)
0
2008. december 8., hétfő 17:45
Azt hiszem, soha többet nem veszek akkor DVD-t! :)))))
0
2008. december 8., hétfő 17:30
Dömi: ctrl+c, ctrl+v? :)
0
2008. december 8., hétfő 17:25
Ba***ák meg, csak kell vennem előbb-utóbb egy B-s lejátszót is. Mondjuk ez az Oppo nem tűnik rossznak.
0
2008. december 8., hétfő 16:55
Jövö év elején jönnek a Paramountos filmek és még jövöre elkezdenek kiadni Disney-ket is!!!!!!  :)))
0
2008. december 8., hétfő 15:05
Valakit nem érdekel egy Hellboy BD? Angol hang, angol felirat.... (jóért adom:))
0
2008. december 8., hétfő 14:59
Nem túl sok HD filmet láttam idáig,de az Én a robot idáig az összeset veri rendesen!!!  Fantasztikus milyen képe van. Az eredeti hang meg fantasztikusan szól,igaz,h nálam "csak sima" DTS-ben jelenik meg,de eszmélelen milyen dinamikálya van. A magyar szinkronról ugyanezt nem mondanám  el,sajnos nem egy nagy szám persze az eredet hangsávhoz viszonyitva.
0