- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. augusztus 28., péntek 21:32
8977
Vedd meg a szobrost és odaadom érte a digistackemet! :)
0
2015. augusztus 28., péntek 20:07
613
A 4 lemezes steel nem érdekel.
0
2015. augusztus 28., péntek 19:36
14599
Az Amazonas kincse esetében nem sokat tököltem, megvettem a Szelektes kiadást, mivel az InterCom nem nyomta újra, a Fórumos meg felülmatricázott volt, ami nálam kizárja a vásárlást. Külföldről meg esélytelen volt beszerezni, pedig eléggé rajta voltam az ügyön, de mindenhol elfogyott, ahol a magyar nyelvet tartalmazta. Az angol kiadás egyébként elég csúnyán vágott...
0
2015. augusztus 28., péntek 18:45
536
Fenn van azon a cimen amit küldtem a bd is csak az ára brutális.
0
2015. augusztus 28., péntek 18:40
16090
Kijavítanám magam, keresem a teljes ALIEN (6BD) kiadást, valamilyen formában! A cseh oldalról rendelhető a tojásos-szobros kiadás, de nekem a szobor nem kellene. Bármilyen ötlet érdekel, aki tudja honnan lehetne egy 6 lemezes kiadást beszereznem, kérem jelezzen!
orgadam@gmail.com
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. június 19., péntek 23:32
286
Ez már nem jó a műgyűjtőknek. Van rajta korhatárkarika, meg talán a film se ugyanaz, mert az új kiadó megvágta. Istenem. Még ha tényleg nem ugyanaz lenne, mint a régebbi kiadás (ahogy a District 9 esetén), akkor megérteném a dolgot, de egy szaros korhatárkarika miatt nem megvenni egy filmet.