Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni ...:-( Két hete - még a karácsonyi ünnepek előtt én vettem sok bontatlan, vadontúj filmet, külföldieket is ... - látom tényleg lefogytak jelen pillanatban. Van egy-két dilettáns ember, ez tény, pl. valaki az Omen666 c. filmet árulja - 9490!!! - HUF-os áron. Annak a filmnek egy előnye volt,  hogy leadták az HBO-n, és egyszer megnéztem. A DVD-t sosem fogom kibontani, majd pihen a polcomon.:-) Azért javaslom, hogy rendszeresen figyeld a vatera.hu-t, és írd be a keresőbe: blu-ray. A "Pán Péter" (2003) -as kiadású blu-ray-t gyorsan eladták a jelek szerint, mert - 1 -, azaz EGY HUF-os aukcióra volt kitéve bontatlanul, még egy filmmel, amelynek a címére pontosan nem emlékszem, de a Te "kívánságlistádon" biztosan szerepel. Ha eszembe jut, megírom. Tényleg nevetséges összegért árulta az illető. Remélem sikerül majd még vadásznod ..., ne add fel!!! Így jelenleg Karácsony után persze, hogy sok mindent eladtak. Őszintén sajnálom.:-( Sikeres Blu-ray vadászatot, s ha tudok, segítek, és azonnal jelzem azt Feléd, ha listádról találok új, bontatlan állapotú filmeket. Üdv: CradleLove