Hehe, tényleg :D Termetéről már nem nevezhetjük el, mert már van egy Kicsink, focistánk is van (Hagi). Félek Marimar vagy Rosalinda lesz, ha anyámon múlik :)) Akkor már inkább Lisa, ha lány :) Ha fiú, akkor én szívem szerint a Hannibal nevet adnám neki :)
Ha lesznek, felteszem őket :) Bár még azt sem tudjuk hányan vannak, egy biztosan :)
0
2008. december 26., péntek 13:27
3721
Kis kölyök pulik:))) A legjobb. Képeket várunk!! :)
0
2008. december 26., péntek 12:47
6697
Jó látni, hogy sokan a Szeretetet és a lelki társukat ünneplik most is :) Gratulálok mindenkinek :)
Én "csak" a Tőrjön ki a frász dvd-t kaptam, nem bánom, hogy dvd-ből csak ennyi volt :) Egy régóta áhított MP3 lejátszót, egy G. W. Bush-t leleplező könyvet, karkötőt, fehérneműket, parfümöt is hozott a jézuska. S aminek nagyon örültem még: Kristálykoponya bögrét Botond86-tól, hálás köszönetem érte Barátom!
S most várjuk ebédre idősebb bátyámékat, ahol a fél éves fiúkat egy Hercegnő és a kobold, valamint Thomas, a gőzmozdony 1. dvd-ével látom el :) Náluk pedig spontán ma elkezdett szülni a puli kutyájuk, nem is tudták, hogy vemhes xD Szóval azt hiszem pár hét múlva az eb állományunk 3-ra nő :))
0
2008. december 26., péntek 11:01
2232
Tárgyakat amiknek örültem.De az amit én szerettem volna azt nyolc évvel ezelött kaptam az élettől: a feleségemet. Idén karácsonykor is az volt a legnagyobb ajándék, hogy mellettem volt az év minden napján és ezt minden karácsonykor meg is köszönöm neki. Az életben a legfontosabb dolgokat pénzért nem lehet megvenni. Akkor most így, itt megint csak annyit mondanék-Köszönöm Katalin
0
2008. december 26., péntek 10:33
1682
Sziasztok! Dömitől kaptam egy AC/DC Plug Me In duplalemezes koncertfelvételekből álló összeállítást, gyönyörű kiszerelésben és 50db dupla áttetsző tokot :) ! Jött még Bellville randevú - Francia rémes duplalemezes kiadásban és Slipcaseben, Horton bugyiban, függő játszma Slipcasei nélkül,Bárbarátokat, Kalandorokat és fricskaként Meztelen lelkek kultuszfilmet :). A többi nem ide tartozik ;)
0
2008. december 26., péntek 0:16
1075
Én sem kaptam idén dvd-t, helyette viszont sok hasznos dolog jött:
Prokofiev 50th Anniversary 24CD box Ultimate Bach 5CD válogatás Ultimate Mozart 5CD válogatás póló, törülköző, simpsons kártya, boxer alsó homer simpsonnal megspékelve, darth maulos kulcstartó, valamint némi money.
0
2008. december 25., csütörtök 22:51
3721
Csak a dvd-k: A sötét lovag (Joker borítóval!) Die hard 3. 300 Ronda ügy
DH3 tegnap lement, ezer éve láttam utoljára, szóval nosztalgiaparti is volt egyben.:) a film viszont még mindig ÜT. Most pedig Joker stand-up van... :)
Ja, meg magamnak elővettem az eldugott Polanski-dobozt + beugrott egy Don Quijote-gyűjti, ezt pedig kétezer éve láttam utoljára. gyerekkorom egyik legnagyobb rajzfilmsorozat-élménye:)
0
2008. december 25., csütörtök 22:35
2344
Én a barátnőmnek a Született feleségek 3. évadját (kedvenc sorozata) vettem meg, és mellé az Egy gésa emlékiratait. Mindkettőnek nagyon őrült, ha belegondolok ennél jobb ajándékot nem is vehettem volna, mert amióta tavaly az első két évadot megkapta tőlem ahányszor unatkozik azokat nézi meg újra és újra. Az Egy gésa emlékiratai pedig a kedvenc könyve, és most, hogy megnézte a filmet azt mondta, hogy az pedig a kedvenc filmjei egyike lett. Ez tényleg nagyon jó érzés...
0
2008. december 25., csütörtök 22:33
1682
T-KAY, az Amy McDonald : CD-d 11 számos? Én Londonból hoztam és az utolsó 11. számban van jó néhány másodperc hatás szünet :)
0
2008. december 25., csütörtök 22:33
9368
helyes, vigyázz is rá :) neked is további kellemes ünnepeket :)
0
2008. december 25., csütörtök 22:12
52684
Te írtad ide a legértékesebb ajándékot! Gratulálok és vigyázz rá! :) Megyek és én is vigyázok a sajátomra. További boldog karácsonyt neked!
most posts by TM
0
2008. december 25., csütörtök 22:11
113
Én idén filmet nem kaptam, de nem is bántam, jött helyette:
-Tim Burton: Rímbörtön (KÖNYV) -Ladyhawke: Ladyhawke [UK-Import] (ZENE) -Amy MacDonald: This Is The Life (ZENE) -The Ting Tings: We Started Nothing [DVD] (ZENE)
Szerintem Ti ebből az elsőn kívül mást nem ismertek. :P
0
2008. december 25., csütörtök 22:09
9368
nem akarok felvágni... én többnyire szeretetet kaptam karácsonyra, aminek nagyon örültem mindenki részéről :) meg vannak dolgok, amiknek jobban örültem, mint az ajándékoknak :))) egyébként ha belegondolok, hogy miket kaptam az elmúlt hónapban karácsonyra... esküszöm szégyellhetem magam előttetek... kaptam fasza kis ingeket (amiket nemcsak én szeretek), nadrágot, zoknit, és ha már DVD-k, akkor ide tartoznak a Hitchcock dobozok, a Spike Lee doboz, Vasember, Ki nevel a végén?, Vaskabátok... na meg kaptam "szabad felhasználású hitelt" is, amiből bulizhatok és amit félretehetek későbbre is :) továbbá finom innivalókat is kaptam :) viszont annak örülök, hogy volt két DVD is (ha már DVD-s fórum), amiket én adtam másoknak és az nagyon betalált náluk. tökéletesebb ajándék nem is lehetett volna idén...
0
2008. december 25., csütörtök 20:15
945
Én nem kaptam :) Hanem az újonnan kiadott Alfred Hitchcock szinkronos filmjei-t (9DVD) vettem meg magamnak. Na meg a Cinetel-es Hitchcock díszdobozt.
0
2008. december 25., csütörtök 20:00
2344
Kaptam:
- John Rambo - Arcnélküli ember - Sziki-szökevény
4 Gigás Pen driveot, egy fasza pulcsit, egy gyönyörű Sherlock Holmes nyomoz (A sátán kutyája, Sherlock Holmes emlékiratai) című Krimi gyöngyszemei könyvet, egy csomó illatszert és egy kis moneyt.
0
2008. december 25., csütörtök 18:58
3448
Én kaptam: Tom Hanks gyűjtemény-t Sötét Lovag/Batman Kezdődik díszdobozt Csillagkapu A köd (Stephen King) digipack-ot F1 könyvet
0
2008. december 25., csütörtök 17:18
838
Kaptam még egy Death Magnetic Metallica pólót, egy AC/DC Black Ice baseball sapkát, egy Nirvana Unplegged in New York dvd-t, 10 db írható dvd-t.
0
2008. december 25., csütörtök 16:55
759
kaptam batman dvd-t joker kivitelben kaptam harley benton elektro-akusztikus gityót kaptam olyan bögrét amit usb-re lehet dugni és melegen tartja a kávét/teát :-)
0
2008. december 25., csütörtök 14:33
193
Én ezeket kaptam: - Kőkemény család - Fantasztikus Négyes - Én a robot - Underworld: Evolúció - Oltári frigy - Indiana Jones gyűjtemény - Batman TDK batmobilos - Keresztapa trilógia - Heroes 1-2. évad, Odaát 1. évad
Valamint egy új billentyűzetet és Hugh Laurie: A Balek c. könyvet
0
2008. december 25., csütörtök 12:17
626
Ohhhhh FUUUUUUUUUCK!!!!!!!! Szóval Ezért: Mit kapott a 20th Century FOX karácsonyra.
"Karácsonyra eddig a 20tf Century Fox kapta a legjobb ajándékot, ahogy a Warner Bros-szal szúrt ki legjobban a Jézuska, mert egy bírói döntés alapján a Watchmen forgalmazási joga ma hajnalban átkerült a 20th Century Foxhoz, írta a kedvenc magyar filmes blogom. Januárban nyújtották be a keresetet a foxosok, hogy csak nekik voltuk joguk megfilmesíteni a képregényt, mert már a nyolcvanas években megszerezték annak jogait. Az óriási költségvetésű film felett most a Fox és a Warner urai összeülnek, és valahogy megegyeznek. A bemutató közeleg, de így semmi sem biztos." /Egy zsír filmes blogról/
0
2008. december 25., csütörtök 12:13
1430
a foxnál a watchmen!
0
2008. december 25., csütörtök 11:46
1729
- a nagy lebowski könyv - ami sok az sokk - austin powers 3 - aranyszerszám - batman - a sötét lovag - indiana jones és a kristálykoponya királysága - steelbook