Keresés

Ki mit kapott karácsonyra?

2008. december 25., csütörtök 11:02
Húha. Húha Jamamura! Miről van szó? Én most fontolgatom, hogy oltárt emelek Alan Moore-nak és Dave Gibbons-nak az általuk elkövetett Watchmen kötetek miatt. Szóval miért Fuck????
0
2008. december 25., csütörtök 11:00
Ho-Ho-Ho! Mondta vala nekem a mikulás és kiszort egy rahedli régóta várt dvd-t zsákjából pont ide a lábam elibe:) Azt azért hozzátenném, hogy nem szeretteim találták fején azt a bizonyos szöget, hanem nemes egyszerűséggel felsoroltam a választható címeket. Na meg azért egy - kettő ajándék tőlem-nekem is:)

Sötét Lovag
Tökéletes Trükk
Vasember
X-men trilógia

Ezek voltak vala a filmek. Páromnak azért sikerült idén is meglepnie, bár nem volt nehéz. Stephen King? ÚJ könyv? Még nincs meg? Tuti tipp.

0
2008. december 25., csütörtök 10:09
hát amit a warner bros. befektetői (és a watchmen-rajongók) kaptak, azt biztos nem teszik ki az ablakba. fuck. :(
0
2008. december 25., csütörtök 9:03
Szüleimtől a Wall-E dvd-t, aminek tényleg nagyon örültem! Emellett sok szépet és jót! Ruhákat, Micimackós zoknit, rengeteg Haribo-t, Fülest, kutyás naptárat és könyvet, ágyneműt.

De, aminek a legeslegeslegjobban örülök, hogy Életem Szerelme meglepett egy Panasonic dvd felvevővel, ami már régi vágyam volt! Délután ki is próbáljuk majd, ha hazamegyek a munkából!
0
2008. december 25., csütörtök 1:31
Rántott húst, krumplipürével:)
egyébként fényképezőgépet, tehát hamarosan megpróbálok én is villogni a te dvd gyűjteményed topicban:)
0
2008. december 25., csütörtök 1:28
BD-n: Mátrix 1,2,3 , A tábornok
0
2008. december 25., csütörtök 0:38
Mitől kaptál gyomorfekélyt?
0
2008. december 25., csütörtök 0:38
gyomorfekélyt.
0
2008. december 25., csütörtök 0:36
Kaptam egy Star Wars könyvet a Klónok Háborúját. Ezen kívül a Bourne trilógiát könyvben. Két Guns n roses dvd-t. Egy koncert, csak két dvd-n van. Kaptam még egy dvd tartó fémkoffert.
0