Na ezzel megin mellé nyúltál!! Az én ismerőseimnek mindnek full hd plazmája van ill lcd-je!! Mindegyiknek van vagy asztali bd-lejátszója vagy Ps3!! Én a régebbi a kb 1-1.5éve vásároltat értem!! És az bizony ez nem régi!!!A lényeg az volt hogy tudja a Full-hd-t!! Nem a 24p!!! Még a nagyon drága plazmák sem tudták!!Ez egy kicsit jobb minőség!! Ez kb olyan mint a hangrendszer dd 5.1, dts, dts-hd, true hd! Szóval mindíg van valami új !! Nem sértésnek és nem okoskodásnak szánom amit írtam!! Csak úgy jön le hogy ha nincs vmibe a 24p akkor attol mejdnem hogy szar!!! Szőval 24p nélkül is élvezhető a bd!!
0
2009. április 26., vasárnap 22:29
146
A BD-P1500-as gyaníthatóan nem tudja a 24p-t, hiszen ha tudná, akkor biztosan odaírnák a termék adatlapjára... A gyártók manapság ilyen fogásokkal próbálják a vevőket az újabb, drágább lejátszók megvásárlása felé terelni.
0
2009. április 26., vasárnap 22:21
146
Kedves Fletch, külön köszönöm ezt a gyöngyszemet: "ricegés". :) Igazán szakszerűen hangzik. Mint ahogy azt a kijelentést is minden bizonnyal komoly kutatási eredményekre alapozod, hogy akinek régi plazmája van, annak csak elvétve van BD-lejátszója. Nos, nekem alig több mint egy éve vásárolt full HD-s Panasonic (akkor még) csúcs-plazmám sem tudja még a 24p-t. Nyilván ez nálad már egy régi készüléknek számít... Persze az idei modelleknél ez a funkció már nem hiányzik, de azért nem kéne leírni a korábbi modelleket sem, mert pl. az enyémnek is - megfelelő műsorforrásról meghajtva - brilliáns képminősége van. És elhiheted, a plazmával kb. egyidőben vásárolt BD-10-es Blu-ray lejátszó bizony megfelelő műsorforrás! Ami sem nem akadozik, sem nem RICEG. :)
De változatlanul fenntartom, hogy bárkitől visszaveszem a készüléket, aki akár akadozást, akár "ricegést" tapasztal bármilyen film nézése közben... És továbbra is szeretném hangsúlyozni, hogy ha pl. tudná az egyesek szerint olyannyira fontos 24p-t, akkor nem is 50e Ft-ért akarnám eladni! Úgyhogy igenis üzletrontás ez a "mennyire nagyon fontos a 24p" vita... Mert aki kevésbé ért hozzá, az bizony simán beszopja a merketingdumát a 24p fontosságáról... (Ugyanis az sokkal inkább marketing, mint az, hogy én ezt a lejátszót szeretném ennyiért eladni.)
0
2009. április 26., vasárnap 20:45
1237
5 éves Orion 70cm-es TV eladó, (sürgősen) , 25.000 FT, makulátlan állapotban. Érdeklődni lehet: E-mail: ceempa@gmail.com MSN: ceempa@freemail.hu
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. április 26., vasárnap 20:13
573
Eladó egy 2007-es, 60 GB-os PS3. Tökéletesen működik, probléma még nem volt vele, 360-at akarok venni, ezért adom el. A PS1-es és PS2-es játékokat probléma nélkül viszi, minden rendszerfrissítés rajta van (rendszeresen volt online használva). Amit adok hozzá: HDMI 2 mozgásérzékelős sony controller PS1-es játékok: Alien Trilogy, Alien Resurrection, CT Special Forces, Castlevania Chronicles, Metal Slug X PS2-es játékok: Killzone, Capcom Classic Collection, GTA San Andreas (térkép és füzet nélkül) PS3-as játék: Untold Legends: Dark Kingdom, Call of Duty: World at War (füzet és tok nélkül - nem promociós), Saints Row 2 (füzet és tok nélkül - promociós)
Irányár: 90.000
Plusz játékok:
- Rainbow Six Vegas 2 limited edition steelbook (EU-s) 7500.- - Clive Barker s Jericho limited edition steelbook (EU-s, benne Clive Barker rajzaival) 9000.- - GTA IV. (USA) 8000.- - The Darkness 4000.- - MKvsDC limitált steelbook képregénnyel és poszterrel 8000.- - Blacksite 5000.- - Tomb Raider 6500.- - Shellshock 2 7000.- - Dead Space (magyar feliratos) 6000.- - Soul Calibur 4 7500.- - Sega Rally 5000.- - Assassin s Creed 5000.- - Alone in the Dark Inferno 6500.- - Warhawk (füzet és borító nélkül - promociós) 2000.- - Rainbow Six Vegas 2 (tok és füzet nélkül - nem promociós) 3000.- - Star Wars The Force Unleashed 7000.- - Army of Two 3000.- - Aquanaut s Holiday (Aqua munkacímen futott, tengeri világot lehet felfedezni, mindenféle élőlénnyel, romokkal, nagyon szép) 8000.- - Fallout 3 8000.- - Far Cry 2 (borító és füzet nélkül - nem promociós) 5000.- - Call of Duty 3 (tok nélkül, füzet van - nem promociós) 4000.- - Dark Sector (tok és füzet nélkül - nem promociós) 3000.-
PS2-es játékok: - Alien vs Predator Extinction 3000.- - Neo Contra 3000.- - Contra Shattered Soldier 3000.- - Shadow of the Colossus limited edition 5000.- - Godzilla Unleashed 3000.-
Akinek régi plazmája van annak csak elvétve van bd lejátszója. Neked ugyanazt tanácsolni.
A 24p lényeges, nem véletlen vannak úgy a filmek sem a lemezeken.
Megértem hogy próbáljátok itt marketingszövegezni meg hasonlók, attól a tények tények maradnak, és ez nem üzletrontás, de hülyeségeket ne beszéljetek már.
Nem akadozásról van egyébként sazó, hanem ricegésről, ugyanis a lejátszótok a 24hz-et 60-ra konvertálja, ebből fakad. Ennyi.
0
2009. április 26., vasárnap 18:54
803
Az állításom egy az egyben igaz, nézz meg egy 24p-s lejátszó 24p-s kijelzővel, rájössz majd a különbségre, ennyi.
0
2009. április 26., vasárnap 3:14
46
Ez elég nagy baromság !! Bocs!! Nekem egy pna " 50" plazmám és pont ilyen lejátszóm van!! Ráadásul adtam már kölcsön is soha sehol nem akadozott!! Bár egyik márka tipusu lejátszó sem!! Ráadásul ha vkinek a tv-je nem tudja a 24p akkor nem ér semmit!! Mert még a régebbi plazmák sem tudták ezt !! Úgy hogy akinek régebbi a plazmája annak ez a funkció lényegtelen!!
0
2009. április 23., csütörtök 21:59
146
Köszönöm szépen, akarja még valaki kritizálni ezt a 24p-t nem tudó készüléket 50e Ft-ért...? :) Szerintem ez nem egy lényeges funkció, a Blu-ray előnyei enélkül is kimagaslóak. És ez egy igen jó ár, mondom én. (Kár, hogy én nem vagyok teljesen elfogulatlan...)
0
2009. április 23., csütörtök 16:18
14596
Pont ezt akartam írni, hogy szép lejátszó, viszont 24p megjelenítést nem tartalmaz. Ezt néztem ki én is eredetileg tavaly, de utánaolvasván a paramétereinek, inkább mást vettem...
0
2009. április 21., kedd 19:33
146
Nem tudom, nekem a 42"-es plazmán egyáltalán nem akadozik a kép. Szép is lenne, ha egy megjelenésekor több mint 400e Ft-ba kerülő készülék úgy játszotta volna le a filmeket, hogy azok akadoznak... Ez az állítás egyáltalán nem igaz, úgyhogy kérlek, ne rontsd itt a boltomat. :) Ha bárki, aki megveszi, azt tapasztalja, hogy "akadozik a kép", azonnal visszavásárolom tőle a készüléket.
0
2009. április 21., kedd 19:23
803
Senki sem fog megkövezni, de 24p nélkül akadozik a kép, minél nagyobb kijelzőn nézed, annál jobban. Projektoron meg kegyetlenül.
0
2009. április 20., hétfő 22:31
146
Kövezzetek meg, de a 24p szerintem inkább egy jó kis marketingfogás, amivel el lehet adni a második generációs lejátszókat (és az újabb lapostévéket), mint valós, átlagos néző számára is kézzelfoghatóan érzékelhető előny... Amíg ki nem találták a gyártók, kábé senki sem hiányolta. De ahogy érzitek. :) Többek között azért is adom ennyiért a lejátszót, mert nincs ráírva, hogy "1080/24p"...
0
2009. április 20., hétfő 2:49
608
Egyik Apocalypto elment!
0
2009. április 20., hétfő 2:35
608
Eredeti, hiánytalan Star Wars Monopoly eladó, cserélhető.
érd:km0049@freemail.hu
ui.Egy teljesen sértetlen(fel van tekerve), Sin City moziplakát gazdára vár. Ingyen.Úgy rémlik, hogy valaki írta anno,hogy kellene neki. Itt az alkalom, ha olvassa.(emlékszem ki volt:) Apocalypto is van 2 db, ugyanezen paraméterekkel.Az első viheti.
0
2009. április 20., hétfő 0:59
803
Sajnos kivéve a 24p-t, ami azért nem utolsó dolog. HA tudná, azonnal vinném is :((
0
2009. április 19., vasárnap 21:30
4201
"ebben még 297 MHz-es, 14 bites video D/A átalakító van, ami még a mostani legkomolyabb modellben sincs."
Minek is, amikor szinte már mindenki a HDMI kimenetet használja. Sajnos a 24p-t még úgy tudom nem tudja, de ennyi pénzért tényleg nem rossz vétel.
0
2009. április 19., vasárnap 19:24
146
Jó a szemed. Egy kicsit balra láthatsz egy aktív szubbasszus ládát is, ugyanattól a gyártótól. :-) De koncentráljunk a lejátszóra, hm? ;-)
0
2009. április 19., vasárnap 9:11
4792
jól látom, hogy a lejátszó alatt egy mission center lapul? :)
0
2009. április 19., vasárnap 0:38
146
Még egy próba, kicsit más szintaktikával:
0
2009. április 19., vasárnap 0:32
146
Tehát akkor vape segítségét megköszönve, ez lenne itt életem első képbeillesztése ezen a fórumon. :)
Így néz ki az eladó Blu-ray lejátszó. Ugye szép? ;)
0
2009. április 19., vasárnap 0:25
16458
akkor felrakod a kepfeltoltes.hu-ra, feltöltöd, és a "direkt link a képhez" linket másolod be a két idézőjel közé.
0
2009. április 19., vasárnap 0:24
146
aha... de mi van, ha a fotó a saját gépemen van? tehát nálam az elérési útban nincs olyan, hogy "http://oldalneve.hu"...