Keresés

Halottnak a csók - 1. évad (3 DVD) (DVD)

2019. december 27., péntek 16:19
Szia pie!
Rég jártál erre! Nem akarom első hozzászólóként kedvedet szegni, de én szívesebben olvasok el akár 20 oldalnyi szöveget, mintsem hogy egy ilyen izére rákattintsak. A modern kor általam utált vívmányai közé tartozik, akárcsak a semmirevaló kettőskereszt (azért se mondom a másik nevét), valamint az ugyancsak idegesítő, szintén íráshelyettesítő, egy másodperces mozgóképrészletek - ezt se mondom ki.
Viszont a Halottnak a csók egy remek sorozat, ha szerinted is így van, annak örülök. :))
most posts by TM
0
2019. december 26., csütörtök 19:38
Elkezdtem sorozatos podcasteket készíteni.Eme sorozat az első része,mert a nicknevem is innen ered:
https://www.youtube.com/watch?v=ClLxr77AnBk&t=2s

Nem akarom agyonreklámozni,mert még kezdő vagyok a műfajban.Úgy gondoltam,hogy annyi sorozatot láttam az elmúlt 12 évben,hogy az rengeteg alapanyagot szolgáltat nekem heti egy vagy két adásra.
Majd meglátjuk hova fejlődöm.
0
2010. február 4., csütörtök 14:26
Cool! Köszi a választ!
0
2010. február 4., csütörtök 13:57
Jönni fog nyár környékén.
0
2010. február 4., csütörtök 13:09
Nos, azóta jön Warneres sorozat dvd-n. Valami Pro Video bennfentes nem tud valamit a második évad megjelenéséről? Vagy tényleg az virít majd a polcon, hogy "Pushing Daisies - Die komplette zweite Staffel"?
0
2009. december 30., szerda 18:21
Köszi a választ. Elképzelhető, hogy a fizunál berendelem. :-)
0
2009. december 30., szerda 18:14
Ha esetleg beleunsz a várakozásba, akkor a németektől a komplett zweite staffel Ungarisch szinkronnal 20 euróért beszerezhető.
0
2009. december 30., szerda 18:13
Én is szeretném megvenni,de nem hiszem, hogy behozzák ezt a kiadást.
0
2009. december 30., szerda 18:02
Warneres sorozat a közeljövőben? Jó lenne...
most posts by TM
0
2009. december 30., szerda 17:54
Most néztem meg az első évadot, és rögtön megfogott a hangulata. Várható, hogy a közeljövőben kiadja valaki a második évadot kicsiny hazánkban?
0
2009. május 11., hétfő 11:18
Kis kiegészítés az extrákról:

- Az "ízletes piteszeletek" az egyes részekhez kapcsolódó kisfilmeket tartalmaznak, amiket Lee Pace és Bryan Fuller kommentálnak. Ezek általában másfél-két percesek, de van, amelyik epizódhoz több is tartozik. Az adatlapon írt kb. 90 perc mindenesetre így se nagyon akart összejönni, én kb 50. percre saccoltam.
- A kisfilmeken magyar felirat nincs, de legalább angol igen.
- Van viszont egy extra, amit sehol nem említenek: a papírtokhoz tartozik egy kis receptfüzet is, pár pite elkészítési módjával. Lehet próbálkozni:).
0
2009. április 12., vasárnap 12:57
Most nézem, hogy ez a nő mindjárt 41 éves. Bakker! Ráadásul a filmográfiájában a  legrégebbi bejegyzés 1997-es. Micsoda pazarlás, hogy az első 30 évében nem örökítette meg őt a kamera! Pedig igazán szemrevaló teremtés, sokoldalú művész, Tony-díjas Broadway-sztár, lemezeket kiadó képzett énekes.

Neekem tetszik! :)
most posts by TM
0
2009. április 12., vasárnap 12:56
Én a Hulla-hopp címet javasoltam neki xD Se akkor, se azóta nem volt még szerencsém megnézni, de most, hogy tm említi Kristin-t, gondolkodóba estem :)
0
2009. április 12., vasárnap 12:20
Én viszont a megjelenés miatt gratulálok!
Imádom a sorozatot, akárcsak a benne szereplő Kristin Chenoweth mind a 150 centijét. Még a West Wingben ejtette rabul a szívem. :)
most posts by TM
0
2009. április 12., vasárnap 11:56
Na erről a kiadványről is lemaradt a kiegészítő felirat!

Gratulálok!
0
2009. február 13., péntek 9:31
Pedig akkor Pataki Attis nótázhatta volna a főcímdalt.
most posts by TM
0
2009. február 13., péntek 8:20
Igen, ha jól emlékszem a Sorozatjunkie-ról javasolta valaki ezt a címet. Hiába na, több ember, több agy, több cím-javaslat :)
0
2009. február 13., péntek 7:38
Ahhoz képest még fantasztikusabb a cím, hogy eredetileg a Viasat3 az "Utolsó érintésig" címmel akarta leadni, csak a bemutató előtt 1 hónappal döntöttek a jelen szólás mellett. "Utolsó érintésig"... mint valami 500 részes venezuelai zombifilm-sorozat...
0
2009. február 12., csütörtök 22:09
Kérlek akkor mondj ítéletet, ha tudod a dolgok hátterét! Se te, se én nem ismerjük a szerződéseket, azt azonban tudom, hogy lehet kapni filmjogokat két zacskó szotyola áráért, és van olyan film/sorozat, amit 8000 forintért is veszteséges lenne kiadni a különböző jogdíjak miatt. Lehet, hogy a Halottnak a csók kiadható lenne 5990 Ft-os áron is, de ezt csak akkor lenne érdemes kipróbálni, ha így sokkal többet el lehetne adni belőle, mint 7.990 Ft-ért. A valóság azonban az, hogy 7990-ért elfogy majd országosan mondjuk 500 darab, de 5.990-ért sem kellene 600-nál több embernek. Magyarul még kevésbé lenne nyerséges a kiadvány.
0
2009. február 12., csütörtök 21:40
azért kiváncsi lennék,h az IC-nek akkor miért éri meg kiadni pl. a Kaliforgiát ami szintén 3DVD? vagy csak ők nem kapzsik annyira mint az FHE-nél?!  :)
0
2009. február 12., csütörtök 18:35
"magyarok 99%-a lopja a filmet, az 1%-nyi vásárló 95%-a pedig nem ad többet 990 forintnál egy kiadványért"

hű, akkor én egy nagyon réteg vásárló vagyok :) 1% 5%-ába tartozom :))
0
2009. február 12., csütörtök 18:34
az enyémen nincs se szinkron, se felirat, ráadásul féláron vettem, akciósan.
0
2009. február 12., csütörtök 18:33
Mert ahol 7 e volt BD-n, ott BD-ből adnak el 20-30 ezer kópiát, míg nálunk DVD-n sem fog elfogyni ezernél több. El kellene mindenkine dönteni, hogy csak olcsó kiadványokat akarunk, és akkor még kevesebb sorozat, még kevesebb minőségi kiadvány fog megjelenni, vagy szeretnénk rétegigényeket kielégítő kiadványokat is megvásárolni DVD-n. Ha ez utóbbit szeretnénk, akkor meg kell fizetnünk annak az árát, hogy a magyarok 99%-a lopja a filmet, az 1%-nyi vásárló 95%-a pedig nem ad többet 990 forintnál egy kiadványért. Ha nem annyi ember lenne hajlandó teljes áron filmeket/sorozatokat vásárolni, amennyien három mozitermet sem töltenének meg, akkor nem kellene bosszankodni, hogy melyik sorozat nem jön, melyik nem folytatódik, miért nem kétlemezes nálunk, ami kint az, és miért nem digipakkos, és miért szaglik olyan csúnyán a műanyag doboz.
0
2009. február 12., csütörtök 18:26
tessék. 7e volt bd-n. mi a dvd-t kapjuk 8e-t. akkor miért is reális ez az ár nekünk?
0
2009. február 12., csütörtök 18:12
kb. 7e ft-ot. mondjuk, az bd volt, de nincs rajta se felirat, se szinron.
0