Keresés

Halottaink...

2008. április 15., kedd 13:31
Mindenki Imruskája mostmár az Égieket nevetteti...

Isten Nyugosztaljon, Imruska!...
0
2008. április 15., kedd 13:02
A legendák sorra mennek el:(((((
Fel sem tudja fogni az ember,de már legalább nem szenved...
R.I.P Imruska
0
2008. április 15., kedd 12:46
Azt hiszem, -sajnos - itt van igazán a helye és nem a Híradó topikban...

Elhunyt Antal Imre.

A két "nagy" egyik legismertebb jelenete, emlékezésképpen:

0
2008. április 10., csütörtök 12:47
Nem direkt. De az igaz, az enyém is sajog, bármikor meghallom e dalt.
most posts by TM
0
2008. április 10., csütörtök 12:06

TM! Miért fájdítod a szívemet ilyen videókkal? :(
0
2008. április 10., csütörtök 11:37

Dr. Kroeger (Stanley Kamel)
0
2008. április 10., csütörtök 11:25
A Sorozatjunkie-n most olvastam:
"Elhunyt Stanley Kamel, aki mostanság a Monk-ban Dr. Kroger-t alakította. "
RIP Stanely Kamel. :(
Mi lesz most Adrian Monkkal? Teljesen ki fog készülni, hiszen görcsösen ragaszkodik a pszichiáteréhez...
0
2008. április 10., csütörtök 10:22
Már 6 éve...

most posts by TM
0
2008. április 7., hétfő 1:00
Szomorúan hallottam CHARLTON HESTON halálhírét, mivel egyebek mellett eszembe juttatta azt is, hogy Ő volt az első amerikai filmszínész, aki válaszolván autogramkérő levelemre, megtisztelt azzal, hogy dedikált képet küldött nekem még 1983-ban.
Aztán az is eszembe jutott, hogy idén már mennyi gyerekkori kedvencem hunyta le szemét, gondolok itt elsősorban KÖRMENDI JÁNOS-ra, ROY SCHEIDER-re, ARTHUR C. CLARKE-ra, RICHARD WIDMARK-ra, JULES DASSIN-ra, és most CHARLTON HESTON-ra.

Fájdalmasan hosszú a lista és még csak áprilisban járunk...

Kedves MR. HESTON! Örökké hálás leszek Önnek, amiért elküldte nekem, az akkoriban 14 éves magyar kissrácnak azt a dedikált képet, nagy örömet szerzett ezzel, nem tudok eléggé hálás lenni ezért.
Valamint köszönöm Önnek azt a sok feledhetetlen filmet, amik által talán egy kicsit én is hősnek érezhettem magam.

MR. HESTON, NYUGODJON BÉKÉBEN!
0
2008. április 7., hétfő 0:23
az autórádióban hallottam menet közben... szóhoz sem jutok. .. Nyugodjék Békében!!!!
0
2008. április 6., vasárnap 23:48
Számomra a Ben-Hur, a Tízparancsolat és a Majmok bolygója főszerepei mellett az Agónia és extázis c. film Michelangelojaként (tényleg ezt miért nem adják ki dvd-n?) és a Julius Caesar Antoniusaként is emlékezetes marad...
0
2008. április 6., vasárnap 23:10
Még a True Lies-ban is játszott, emlékeztek? Schwarzenegger félszemű főnökét.
0
2008. április 6., vasárnap 23:04
Isten nyugosztalja! Az emlékére ma este megnézem A majmok bolygóját.
0
2008. április 6., vasárnap 19:28
Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a legnagyobb amerikai ikonok közé tartozott Charlton Heston. Hatalmasat alakított Ben-Hur szerepében, mások egy életen át nem tudtak, tudnak egy ilyen összetett, remek alakítást nyújtani, ő azonban nem csak ebben a filmben, hanem számos, más produkcióban is kiemelkedőt nyújtott. Nekem elsősorban George Taylor marad, az ember, aki először járt a majmok bolygóján, de a Földrengés-ben, a Midway-ben és a  Minden héten háború-ban is nagyszerű alakítással öregbítette hírnevét, mégis, a Majmok bolygója mellett a másik kedvenc alakításom tőle a zord, vaskalapos apuka szerepe marad a Félrelépősdi című filmben, ami nem a világ legjobb vígjátéka, de engem jól szórakoztatott. Noha a halált nem tudta sarokba szorítani, de alakításai révén halhatatlan lett. Köszönjük Mr. Heston, nyugodjék békében!
0
2008. április 6., vasárnap 17:50
Akkor most emlékére megnézem a Zöld szóját!

Nyugodj békében!
0
2008. április 6., vasárnap 16:13
Épp tegnap este akartam írni egy másik helyre, ahol az újraforgatott történeteket sorolták, hogy számomra a két legnagyszerűbb remake a Ben Hur és a Tízparancsolat (igaz utóbbi nem teljesen mondható annak). A filmekről eszembe jutott a beteg színész is, de arra egyáltalán nem számítottam, hogy reggelre e szomorú hír fog a hírportálokról szembeköszönni...
Hestontól szeretem még az El Cidet is, kár, hogy a magyar kiadás tré, méltatlan a benne szereplőkhöz, illetve a megcsonkított Rózsa Miklós zenéhez.
Érdekes volt K által olvasni a színészről írt jellemzést! Szerintem nem Heston volt a legnagyobb színésztálentum, ám az elvitathatatlan, hogy sokféle műfajban játszott hiteles figurákat, a filmjei igazi legendává tették őt. Ami azt illetti, szívesen megnéztem volna Kirk Douglas megformálásában is a Ben Hurt (Heston elcsaplizta tőle a főszerepet), ám ez a színész teljes életművén végülis nem ront semmit. Szép kort ért meg, sajnálatos, hogy az út végét betegségek szegélyezték.
Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2008. április 6., vasárnap 15:45

Jaj de sajnálom... Nyugédjék békében! Én legszívesebben nagyszerű sci-fi szerepei miatt emlékezek rá! Majmok bolygója, Zöld szója, Omega Man...
0
2008. április 6., vasárnap 15:40
isten nyugosztalja chuckot.
0
2008. április 6., vasárnap 15:25
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 6., vasárnap 14:13
Köszönjük kíváló munkásságát..nyugodjék békében...
0
2008. április 6., vasárnap 13:53
Nyugodj békében, Charlie bácsi!
0
2008. április 6., vasárnap 13:27
Isten nyugosztalja!
0
2008. április 6., vasárnap 11:40

Charlton Heston
(1924-2008)
Nyugodjék békében!
0
2008. április 6., vasárnap 11:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 6., vasárnap 9:33
Elhunyt Charlton Heston 84 éves korában.
Korának egyik legnagyobb színésze volt, sok emlékezetes szerepben láthattuk.
Nyugodjék Békében!

http://biz.yahoo.com/prnews/080405/clsa013.html?.v=11

0