Keresés

Halottaink...

2008. február 27., szerda 21:34
http://comment.blog.hu/2008/02/26/meghalt_leoncio_isaura_gazdaja
0
2008. február 27., szerda 21:32
Elhunyt Rubens de Falco brazil szappanopera sztár,Akit a 80-as évek végén már az egész világ gyülölt  a RABSZOLGASORS gonosz Leonciojának szerepében.........................................................................................http://http://comment.blog.hu/2008/02/26/meghalt_leoncio_isaura_gazdaja
0
2008. február 27., szerda 20:34

Kaszás Attila énekel valami gyönyörűen a Padlásban: http://www.youtube.com/watch?v=3rAjhi-XunM&feature=related

Nincs ember aki ne hatódna meg:(
0
2008. február 26., kedd 18:34

Ó-Rigó, Rigó, Részeges Ló..................
0
2008. február 26., kedd 17:31
a forrást illik feltűntetni.
0
2008. február 26., kedd 17:20

Elhunyt David Watkin operatőr és Robin Moore író is.
Watkin karrierje kezdetén Richard Lester rendező rendszeres alkotótársa volt, ő fényképezte többek közt Lester második Beatles-filmjét, a Help!-et, az Arany Pálma-nyertes A csábítás trükkjé-t és A három testőr-t is. A gazdag, festményszerű beállításairól ismert operatőrnek köszönhetjük a Távol Afrikától és a Tűzszekerek jellegzetes képeit is. Pályája végén ő fényképezte Sidney Lumet Gloriá-ját, Franco Zeffirrelli Tea Mussolinivel-jét és a Kirsten Dunst főszereplésével készült All Forgotten-t.
Az amerikai Robin Moore írta A zöldsapkások című könyvet, melyen a  68-as, John Wayne főszereplésével készült film alapult és a Francia kapcsolat-ot is, melyből  71-ben William Friedkin rendezett filmet Gene Hackman főszereplésével. Moore dokumentumregény-író volt, aki az utóbbi években az afganisztáni és az iraki háborúval kapcsolatos könyveket írt
0
2008. február 19., kedd 23:19
"Szerénység. Ne tömjénezze magát. Szerénység. Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység." :-))))
0
2008. február 19., kedd 23:12
A külső másik végletén járó emberek (ill. egy részük) is hasonlóan tévesen gondolkodnak, csak nekik a kövérséggel (vagy ahogy ők definiálják, "csúnyasággal") ellentétben a szépségükkel vannak problémáik.
Ezen okfejtés alapján legjobb átlagosnak lenni.
Én biztos nem húzom már sokáig! :)
most posts by TM
0
2008. február 19., kedd 22:58
Igen, úgy tudom, hogy sivatagban, vagy legalább is elég nagy melegben forgatták a filmet, mikor megtörtént a baj :( S azt hiszem Farley szomorú esetében is látható, hogy bizony az erősnek, sikeresnek tünő színészek magánéletébe sincs mindig, minden rendben :( Nem irigylésre méltó az életük, legalább is én nem irigylem.
0
2008. február 19., kedd 22:55
Én is nagyon sajnálom mindkettejüket :( Az értelmes, okos humor remek képviselői voltak. Candy az Elég a vadnyugatból c. western forgatása során kapott szívrohamot :(
0
2008. február 19., kedd 22:48
Ha már halottak: a mai napon elhunyt a HD DVD formátum... de van helyette egy lassan 100%-on futó Blu-ray.
0
2008. február 19., kedd 22:42
A kövérség, mint a halál oka részben talán helytálló. Azt ugyan nem tudom, hogy John Candy szívrohamát mennyiben befolyásolta a túlsúlya, viszont Chris Farley közeli körökből elterjedt az a pletyka, hogy a Tommy Boy és egyéb nagyszerű vígjáték főszereplője állítólag önértékelési zavarokkal küszködött, az volt a rögeszméje, hogy nem jó színész, csupán a kövérsége miatt nevetnek rajta, s ez a rossz beidegződése vitte bele a halálosan végződő kokainozásba.
most posts by TM
0
2008. február 19., kedd 22:29
És ez most hogy jön ide???
0
2008. február 19., kedd 10:15

Én Candy-ről tudtam de Farley-ról nem :-((( elég kövérke volt mind2 :-))
0
2008. február 19., kedd 10:00
Nyolcvanöt éves korában elhunyt Alain Robbe-Grillet. Valószínűleg szívroham végzett vele a normandiai Caen kórházában.
1960-ban Alain Resnais francia filmrendező, az Új hullám (Nouvelle vague) egyik mestere felkérte Tavaly Marienbadban című filmje forgatókönyvének megírására. A dráma 1961-ben elnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt.

Később Robbe-Grillet maga is rendezett filmeket. Az ötvenes és hatvanas években a párizsi Editions de Minuit kiadó egyik legfőbb szerzője volt, 1972 és 1997 között az Egyesült Államok több egyetemén tanított.
0
2008. február 16., szombat 12:02
Farley-ról tudtam régről, de hogy Candy sem él már?! Ez most engem is szíven ütött... Pedig 14 éve történt... De sajnálom Őket, csíptem mindkét bumfordi fickót meg az Ő humorukat.R.I.P., Dudes!
0
2008. február 16., szombat 11:54
Nyugi, nem kell megijedni, csak tudatlanságomnak hála írok ebbe a topikba...Valamelyik nap votl a tv-ben a Beverly Hills-i ninja és eszembe jutott, hogy mi lehet kis korom egyik kedvencével Chris Farleyval, akin mindig tudtam nevetni egy jót. Rákeresek imdb-n, Date of death: 18 December 1997...egy perces néma csend...erről, hogy miért nem tudtam és miért emlékeztem úgy, hogy pár éve még egy díjátadón láttam a tvbe azt nem tudom, de tovább is van mondom még. Miután lentebb is körülnéztem, egyik fórumozó John Candyhez hasonlítgatta, na mondom mi köze egymásnak a két színésznek azon kívül, hogy mindkettő vicces és mindkettő az én kedvencem volt régebben...tényleg mi lehet John Candyvel? Bepötyögöm a nevét a keresőbe, adatlapján: Date of death: 4 March 1994...erre már tényleg nem tudok mit mondani, kiskorom két nagy kedvence és nem tudtam a halálukról... Ez az én mai napi tragikomédiám. NNYUGODJATOK BÉKÉBEN JOHN CANDY ÉS CHRIS FARLEY!
0
2008. február 12., kedd 3:45
Basszus... Roy is... nyugodjék békében.:(
0
2008. február 12., kedd 1:34
Azért ez borzasztó, hogy ez a topik december óta szinte folyamatosan a top 10-ben van...
Remélem vége szakad a remek színészek halálhíreitől hemzsegő balsorsnak...
0
2008. február 12., kedd 1:07
Nagyon remek színész volt!

Nyugodjék békében! :(
0
2008. február 11., hétfő 21:23
Nyugodjék békében!:(
0
2008. február 11., hétfő 20:35
Ez nem lehet igaz! fenébe.
Kedveltem őt.
0