Keresés

Halottaink...

2008. február 11., hétfő 13:18

Alexander Bell már jó régen itt hagyott minket :-))))))) !
0
2008. február 11., hétfő 12:24
TELEFON!!!!
0
2008. február 11., hétfő 12:22

R.I.P. Roy!
Szomorúan döbbenek rá, hogy a mai napig nem kerültünk fel egy nagyon jó film DVD-jére, az Esőcsinálóra! Abban is azt hoztad amit elvárt Coppola és meg is kaptuk a moziban!
0
2008. február 11., hétfő 10:30
Gyerekkorom egyik hőse...és erre ébredni..:(( Kék villám, Cápa, French connection, 2010, Naked Lunch...
Nyugodj békében Roy!
0
2008. február 11., hétfő 10:09
Na ne már...R.I.P. :(((
0
2008. február 11., hétfő 9:30

0
2008. február 11., hétfő 9:23
Nyugodjék békében, a Cápa mellett nekem leginkább a Kék villám tökös Frank Murphy-ként fog megmaradni és hiányozni :( R.I.P.
0
2008. február 11., hétfő 8:33
Szegény Brody főnök, nyugodjék békében... :-(((
0
2008. február 11., hétfő 7:01
Elhunyt Roy Scheider :(
0
2008. február 8., péntek 8:34
Elhunyt a neves plakáttervező, John Alvin:http://mozinet.hu/index.nof?o=0&nyelvid=1&k1=1&k2=13&hid=5087
0
2008. február 3., vasárnap 19:44
Meghalt Orszáczky   Jackie   Miklós
0
2008. február 3., vasárnap 19:28
Hullanak a fiatal színészek! Régen azért nem volt így, akkoriban más világ volt. HIrtelen talán csak John Belushi neve ugrik be, aki bőszen nyomta a kokót, ahogy Robin Williams is, utóbbi éppen Belushi halálával döbbent rá, hogy talán hanyagolni kéne a szert. Lehet, hogy nagy a teher, és túlzott a reflektorfény a fiatal titánoknak, ám ezt mindezzel együtt nem érzem feldolgozhatatlan hátránynak. Sok múlik azon is, hogy ki milyen közegbe kerül, ahogy az a tök ismeretlen emberekre is igaz. Szerencsére sok világhírű színész képes "békében" megöregedni, vagy idejekorán letérni a rossz útról, úgy látszik, nekik nagyobb szerencséjük, vagy erősebb akaratuk, markánsabb személyiségük van/volt.
most posts by TM
0
2008. február 3., vasárnap 18:07
Holtan találták otthonában Brad Renfrót, Az ügyfél, a Pokoli lecke és a Genya sztárját. A fiatal színész mindössze 25 éves volt.

");
    //-->

A tragikusan fiatalon elhunyt sztár holttestét Los Angeles-i otthonában találták meg kedd reggel. Halálának pontos oka még nem ismert, de köztudott, hogy Renfrónak korábban több drogos ügye is volt. Számos alkalommal érték kábítószerhez kapcsolódó vétségen, ide értve egy múlt nyári heroinbirtoklási esetet is.  Habár Az ügyfél sztárja dolgozott azon, hogy tiszta maradjon, próbaideje megsértésével is vádolták, miután elmulasztott jelentkezni azon a drogelvonó programon, melyet előírtak számára (emiatt egyébként már figyelmeztetésben is részesítette a Los Angeles-i Fellebviteli Bíróság és a kerületi ügyészi hivatal is, hogy amennyiben nem vesz részt a programon, akár börtönbe is kerülhet).  A sors fintora, hogy Renfro éppen azért választotta a színészi pályát, mert még gyerekként szerepelt egy olyan iskolai produkcióban, melyet egy drogellenes szervezet, a DARE szponzorált és amely a kábítószer veszélyeire próbálta felhívni a tanulók figyelmét. A színész egyébként legelőször még 1998-ban, mindössze 16 éves korában került kapcsolatba a szerrel, amikor szülővárosában, Tennessee-ben a rendőrség letartóztatta, mivel kokaint és marihuánát találták alsóneműje és zoknijai közé rejtve.  Drogproblémái ellenére azonban Renfro végig kitartott a színészi pálya mellett, és karrierje szépen fejlődött. Neve talán nem cseng túl ismerősen a magyar közönségnek, de számos filmben láthattuk mellék- és főszerepben is. Igaz, sokban ezek közül még kamaszként, hiszen pályáját 12 évesen kezdte Az ügyfél főhősének megformálásával. Ezután szerepelt a Pokoli leckében (a Brad Pitt alakította karaktert játszotta kisfiú korában a film első felében), majd játszott a Stephen King regényén alapuló Az eminensben Ian McKellen oldalán.  A kamaszkorból kinőve olyan filmekben láthattuk, mint Larry Clark Genyája, a Tétova tinédzserek Terry Zwigofftól vagy az Adrien Brody főszereplésével készült A fiók. Halálakor Brad Renfro éppen a Breat Easton Ellis regényén alapuló Informátorokat forgatta Winona Ryder, Kim Basinger és Billy Bob Thornton oldalán.
0
2008. február 3., vasárnap 18:06
49 éves korában Los Angelesben elhunyt Christian Brando, a néhai Marlon Brando legidősebb fia, aki színészként is kipróbálta magát, de inkább botrányairól volt ismert.

");
    //-->

Christian Brando állítólag kómába esett és lélegeztetőgépre volt kötve – halálát pedig egy tüdőgyulladás szövődményei okozták. Felesége, Deborah vallomása szerint „nagyon keményen élt és kizsákmányolta a testét”.  Az ifjabb Brando néhány apróbb film- és tévészerep után azzal hívta fel magára a figyelmet 1990-ben, hogy lelőtte féltestvére, Cheyenne élettársát, amiért öt évet ült börtönben. Állítása szerint a fegyver véletlenül sült el, amikor a későbbi áldozattal küzdöttek érte. Brando azt is mondta, csak állapotos testvérét akarta megvédeni, akit előtte a férfi megütött. Cheyenne maga később, 1995-ben, mindössze 25 évesen öngyilkosságot követett el.  2001-ben Christian Brando újabb gyilkossági ügybe keveredett: őt is meghallgatták a hollywoodi színész, Robert Blake gyilkossági tárgyalásán. Blake-et azzal vádolták, hogy lelőtte feleségét, Blake ügyvédje azonban azt állította, a tettet valójában Brando követte el. 2005-ben a színészcsemetének újabb ügye volt: bűnösnek találták későbbi felesége, Deborah bántalmazásában, amiért próbára bocsátották, illetve drog- és alkoholelvonóra küldték.
0
2008. január 31., csütörtök 23:45
Clive Owennek is ő volt a legjobb magyar hang.
0
2008. január 31., csütörtök 23:40
Basszus! Ezt nem hiszem el! :-((
Számtalan remek karaktert szólaltatott meg a tv-ben és a filmvásznon. Brad Pitt és Antonio Banderas az  Ő hangjával volt az igazi. És akkor a sok sorozatot meg sem említem.
Sajnos elég kevés filmben szerepelt.
Részvétem a családjának!
0
2008. január 31., csütörtök 23:20
Áh, nem hiszem el :(
Nyugodjék békében! :(
Nem vagyok a magyar szinkronért, de az ő hangját szerettem, s többek között a Gyűrűk Ura szinkronja azért lett olyan jó, mert ő volt Aragorn hangja... Még Viggo hangorgánumát is verte.

Szörnyű tragédia :(
0
2008. január 31., csütörtök 22:36
Hát ez szörnyű hír... :( Nyugodjék békében... Én is a Sliders-ben figyeltem fel rá először... Kismillió karaktert tudnék felsorolni szinkronszerepei közül...
0
2008. január 31., csütörtök 22:31
Ezt nem hiszem el...először Szakácsi Sándor, aztán most Selmeczi Roland...a kedvenc szinkronhangjaim közt tartottam őket számon :(...Például a Doktor House se lesz ugyanaz, Kulkát is nehéz volt megszoknom, de Wilson doki megszokott (és persze remekül átélt és előadott) szinkronját el sem tudom, képzelni, hogy ki tudná pótolni :(. Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy remek színész is volt, mint az a lentebb belinkelt videókból is látszik....Nyugodj Békében Selmecszi Roland!
0
2008. január 31., csütörtök 22:28
Ez nem lehet igaz...sajnos újabban minden héten előkerül ez a topic.
Nagyon sajnálom, hogy Selmeczi Roland is távozott közülünk, rendkívül szimpatikus ember volt számomra, persze személyesen nem ismertem.
Az egyik legjobb orgánummal rendelkező (szinkron)színész volt, elsőosztályú munkákkal.

Nyugodjék békében!
0
2008. január 31., csütörtök 20:26
Nyugodjon békében Selmeczi Roland. Nekem másokkal ellentétben mindíg is, mint René Steinke szinkronhangja marad meg az emlékezetemben. Roland hihetetlenűl bele tudta élni magát a szerepbe. Mintha nem Steinke, hanem ő játszana a vásznon. Tom Kranich figurája már nem lesz az igazi, az ő hangja nélkül. Nem tudom, hogy leszneke olyan részek a Cobra 11-ből az RTL-KLUB-bon, amikben még René Steinke játszott. Én úgy tudom, hogy még most is folyik a sorozat szinkronizálása, lehetséges, hogy még lett volna szinkronja Rolandnak a Cobra 11-ben. Ha mégis így volt, akkor nem tudom, hogy ki túdná őt pótolni. Tudom, hogy igazából senki nem tudná olyan átéléssel szinkronizálni René Steinke-t, mint ahogy ő tudta. Még egyszer nyugodjon békében.
0
2008. január 31., csütörtök 19:56
Nemár:(...Sliders-ben figyeltem fel rá elsők között vagy 10 éve,isteni hangja volt,egyre nehezebb lesz pótolni őket,míg hollywoodi alteregóik csinálják tovább a filmeket...:((
0
2008. január 31., csütörtök 19:14
Elhunyt Selmeczi Roland, a 38 éves színész szerdán szenvedett halálos autóbalesetet - erősítette meg az MTI értesülését a szolnoki Szigligeti Színház.

Selmeczi Roland, tavaly decemberben, egy színházi próbán
Bor Zoltán, a színház produkciós vezetője elmondta: Selmeczi Roland szerdán délelőtt még a színházban próbálta a Fekete szárú cseresznye című darabot, majd néhány órás pihenést követően elindult Budapestre. A színész Újhartyán közelében szenvedett halálos autóbalesetet.A színész 1969 október 10-én született, 1993-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Ezt követően a Vígszínház társulatának lett tagja, majd szabadúszóként tevékenykedett, utána a soproni Petőfi Színházat erősítette.Számos színházi szerepe mellett (Vízkereszt, vagy amit akartok, Tizenkét dühös ember, Nóra, Harmadik Richárd, A vágy villamosa, A padlás, A mizantróp és még sok) a közönség olyan filmekben láthatta, mint az Aranyoskáim, az Üvegtigris második része vagy a Kútfejek.
Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínész volt (Brad Pitt, Antonio Banderas hangját is kölcsönözte több ízben), a sorozathívők pedig arcát talán nem annyira, de hangát biztosan ismerhették: A szökés-ben Lincoln, a Doktor House-ban Wilson volt, a 24 Jack Bauerje is az ő hangján szólalt meg magyarul, a Született feleségek Mike Delfinója szintúgy, de a Smallville-ben is dolgozott.Mellette tévésorozatban is játszott, sokat narrált, színészként pedig az Angyalbőrben stábját erősítette.

[origo]
0
2008. január 31., csütörtök 16:51
Most olvastam az egyik oldalon a hírt Selmeczi Roland autóbalesetéről. Döbbenet. RIP. :(
0
2008. január 31., csütörtök 16:33
Pont a napokban, amikor néztem az Elnök Embereit ( Sam Seaborn hangja volt ) gondolkodtam rajta, hogy ha már nincs Szakácsink, legalább még van egy hasonlóan tehetséges Selmeczink. Már nincs..:-(( Sajnos egyre kevesebb az ilyen tehetség. Szakácsi és Kaszás halála is megrázott, de ez már sok. Hullanak a legjobbak.
Nyugodjék békében.
0