Keresés

Halottaink...

2008. január 23., szerda 13:20
Ma reggel hallottam. Döbbenet. RIP :(
0
2008. január 23., szerda 12:06
Tanulság? Ne drogozzatok, gyerekek.

Sajnálom, hogy eltávozott mert voltak jó pillanatai, de ez egy újabb értelmetlen halál volt.
0
2008. január 23., szerda 12:04
Kedveltem őt, nyugodjék békében!
0
2008. január 23., szerda 10:54

R.I.P.
0
2008. január 23., szerda 10:26
Valamivel jobban vagyok.Nem tudtam befejezni az előző hozzászolásomat,mert kitört belőlem a sírás. A kolleganőimre alaposan ráhoztam a frászt. A Sötét Lovag előzetese ,és a kamerás jelenet után, a film fórumjában a 2008-as év titkos befutójának tituláltam . De nem így!!!
Nyugodj békében ,Heath ! (Új )Joker karaktered szívemben örökké él!
0
2008. január 23., szerda 10:26

Szegény:( Nagyon sajnálom:(
0
2008. január 23., szerda 10:22
HEATH LEDGER
1979. április 4. - 2008. január 22.

# The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) (filming)
# The Dark Knight (2008) (post-production) .... The Joker

# I m Not There. (2007) .... Robbie Clark
# Candy (2006) .... Dan
# Casanova (2005) .... Casanova
... aka Femur (Philippines: English title)
# Brokeback Mountain (2005) .... Ennis Del Mar
# The Brothers Grimm (2005) .... Jacob Grimm
# Lords of Dogtown (2005) .... Skip
... aka American Knights (Philippines: English title)
... aka Dogtown Boys (Germany)
# The Order (2003) .... Alex Bernier
... aka The Sin Eater (Australia) (Singapore: English title) (UK) (USA: working title)
... aka Sin Eater - Die Seele des Bösen (Germany)
# Ned Kelly (2003) .... Ned Kelly
... aka Ned Kelly: Public Enemy No. 1 (Philippines: English title: poster title)
# The Four Feathers (2002) .... Harry Faversham
# Monster s Ball (2001) .... Sonny Grotowski
... aka Bal du monstre, Le (Canada: French title)
# A Knight s Tale (2001) .... Sir William Thatcher / Sir Ulrich von Lichtenstein of Gelderland
# The Patriot (2000) .... Gabriel Martin
... aka Patriot, Der (Germany)
# "Roar" .... Conor (13 episodes, 1997-2000)
    - Sweet Bridget (2000) TV episode .... Conor
    - The Cage (2000) TV episode .... Conor
    - Daybreak (2000) TV episode .... Conor
    - Traps (2000) TV episode .... Conor
    - Tash (2000) TV episode .... Conor
      (8 more)

# Two Hands (1999) .... Jimmy
# 10 Things I Hate About You (1999) .... Patrick Verona
# "Home and Away" (1988) TV series .... Scott Irwin (unknown episodes, 1997)
# Paws (1997) .... Oberon
# Blackrock (1997) .... Toby Ackland
# "Sweat" .... Snowy Bowles (1 episode, 1996)
    - Just Good Friends (1996) TV episode .... Snowy Bowles
# "Ship to Shore" (1993) TV series .... Cyclist (unknown episodes)
# Clowning Around (1992)

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. január 23., szerda 10:05
EZT NEM AKAROM ELHINNI! 28 ÉVES TEHETSÉGES FIATAL SRÁC MEGHAL???? BAZZ!!! :S:S:S
ÉN SZERETTEM HEATH LEDGER-T! A Lovagregényben is jó volt, a 10 dolog amit utálok benned-ben is. Még mindig nem tudom elhinni, nem gyengén sokkolt a hír!!!!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. január 23., szerda 10:00
Tegnap este SkyNews-t nézve nem akartam hinni a fülemnek....

Egy dal, amiről nekem mindig ő fog eszembe jutni:

Nyugodjék békében.
0
2008. január 23., szerda 9:39
Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2008. január 23., szerda 8:39
Én,még mindig a sokk hatása alatt vagyok. Remegő kézzel pötyögtetem a billentyűzet szürke gombjait. MÉg CSAK 28 ÉVES VOLT !!!! EZ NEM ÉR !!! NEM IGAZSÁG !!! TAVALY JÚLIUSTÓL KIVÁNCSI VAGYOK AZ ÚJ JOKERRE: HIHETETLENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
0
2008. január 23., szerda 8:03
A reggeli híreket nézve hallottam a szomorú hírt. Hihetetlen hogy elment közülünk...
0
2008. január 23., szerda 4:04
Ne ba...már meg:(((..Imádtam a Kingth s tale-ben főleg,kevés fiatal tehetség fog meg ennyire...megint - 1..a fenébe...érdekes búcsú lesz Joker vele...rancba:((
0
2008. január 23., szerda 2:08
Nekem is River Phoenix jutott eszembe a szörnyű hírek hallatán. Vagy Brandon Lee. James Dean. Egyik nagyobb tragédia, mint a másik.
0
2008. január 23., szerda 2:01
Tényleg szomroú hír. Eleinte nem kedveltem, de a Brokeback Mountain-ben nyújtott alakítása miatt megváltozott róla a véleményem. Nagyon jó színész lehetett volna belőle. De fura lesz a Dark Knight-ot nézni ezek után.
0
2008. január 23., szerda 2:00
Jézusom :S
Nyugodják békében Heath Ledger! Nagyon fiatal volt még és kíváló színész, örökké Sir Ulrich marad. Mary-Kate Olsen lakásában találták meg s úgy tűnik gyógyszer-túladagolás volt a veszte, de nem hiszem, hogy egy két éves kislány édesapja, egy sikeres színész önkezével dobta volna el mindezt. S csak 28 éves volt, előtte volt az élet, s nem csak Hollywood, de a kislánya is ott volt neki.
A kislányával...
Szörnyek keringője, Lovagregény, Grimm, Túl a barátságon, Hazafi, Casanova, 10 dolog amit utálok benned, jó filmek voltak, némelyikben rendkívül emlékezeteset alakított. Nyugodjék békében és részvét a családjának!
0
2008. január 23., szerda 1:52
Gyors fotók, egyben az utolsók is...

Actor Heath Ledger, 28, was found dead today in a Broome Street apartment, apparently from a drug overdose.
These are the last images of the handsome star filming on the set of the movie "The Imaginarium of Doctor Parnassus" in London.

The film is a fantasy-adventure based story about a traveling theater company, in which Ledger stars.

The young heartthrob leaves behind daughter Matilda Rose and her mother, "Dawson s Creek" actress Michelle Williams. Ledger split with fiance Williams last year.

The "Brokeback Mountain" actor was found in this apartment on Broome Street in New York City.

He was found naked with pills strewn across the bedroom, his housekeeper told police. It was unclear if it was an intentional or accidental death.

The housekeeper let in a massaeuse who tried to wake Ledger, and found him unresponsive at 3:20 p.m. The massaeuse then noticed sleeping pills strewn around his room and called paramedics at 3:26 p.m.
The father of one was pronounced dead at 3:35 p.m.
0
2008. január 23., szerda 1:50
azon gondolkozom hogy a csávónak volt-e annyi jó szerepe hogy egy River Phoenix legyen belőle. De asszem volt.
0
2008. január 23., szerda 1:39
Úristen!!!!
Ezt nem vagyok hajlandó elhinni. Még most is remélem, hogy valami tévedés lesz...Az utóbbi időkben folyamatosan távoznak a legendák és az ifjú tehetségek :(
R.I.P.
0
2008. január 23., szerda 1:36
Hát, teljesen kész vagyok én is. :S

Ned Kelly a való életben is elment...
0
2008. január 23., szerda 1:36
Most érkeztem haza az egész napos fárasztó munkanapomból, és szinte padlót fogtam a hír hallatán. Nekem úgy tűnik, Joker szerepe a halhatatlanok közé fogja repíteni Ledgert. És nem fogom tudni megnézni Terry Gilliam legújabb filmjében a "The Imaginarium of Doctor Parnassus"-ban. Utolsó filmje a Dark Night, búcsúzzunk tőle kellő tisztelettel.
Nyugodj békében Heath Ledger!
0
2008. január 23., szerda 1:17
Az biztos is... Most így hogy a francba élvezzem az új Batmant? :-(
0
2008. január 23., szerda 1:11
HEATH LEDGER
NYUGODJ BÉKÉBEN MINDIG EMLÉKEZNI FOGUNK RÁD

0
2008. január 23., szerda 1:02
Pedig biztosra vettem, hogy a legnagyobbak közé fog emelkedni. :(
Nyugodjék békében!