Keresés

Halottaink...

2007. szeptember 12., szerda 13:21
Hogy lehet, hogy most először egyetértünk valamiben? :)
0
2007. szeptember 12., szerda 11:39
a blogomon én is csak egy videóval emlékeztem meg.
0
2007. szeptember 12., szerda 11:37
gondolom elolvastad a zárójelben leírtakat is.
0
2007. szeptember 12., szerda 8:47
Egyáltalán nem vagyok Bush-fan, szó nincs erről, csupán megemlékezésnek szántam azok emlékére, akiket láttam meghalni élő egyenes adásban és bámennyire nem tetszik ez sokosknak, meg unalmas, azért arra a napra - legalábbis én - életem végéig emlékezni fogok! És mivel nem katonék, politikusok haltak meg, hanem egyszerű átlagemberek szerintem is megérdemelnek egy évben egy napnyi megemlékezést és most ennek semmi köze a politikához. Vége.
0
2007. szeptember 12., szerda 5:09
Ha már "franciák" kerültek szóba, gondolom a vezetőket érted alatta, elvégre nem szereted az általánosítást.
most posts by TM
0
2007. szeptember 12., szerda 5:07
Sajnálom, hogy 9/11-én az áldozatok emléke felett ilyen gyűlöletes indulatok feszülnek. Mint mondottam, én csak az elhunytakra emlékeztettem a videóval, kommentár nélkül. Az a többezer ember még akkor is megérdemel egy csöpp figyelmet, ha esetleg saját bűnös kormányuk robbantotta rájuk a háza(ka)t, és 9/11-én jár nekik (és nem másnak) ennyi tisztelet. Ez nem jelenti azt, hogy az USA vezetése szent és sérthetetlen, és hogy máshol nem történtek még ennél nagyobb gazemberségek, ilyet nem is állított senki. Nem kéne idekeverni a politikát, és súlyozni, hogy melyik halott a jobb halott. Nagyjából sejtettem, hogy a téma kapcsán kik és hogyan fognak reagálni, ezért is tettem a videót inkább a chat topicba, afféle évfordulós visszaemlékezés gyanánt és semmi több. Angelus erre reagálva rakott be ide is képet, ám gondolom ő sem azért, mert elvakult Bush-fan lenne. A magam részéről leginkább magyar-fan vagyok, emiatt viszont már tényleg nem kérek elnézést senkitől. További jó politizálást!
most posts by TM
0
2007. szeptember 12., szerda 2:00
teljesen egyetértek, én sem szeretem az általánosítást. ugyanez a helyzet az oroszgyűlölettel. mit tehetett egy kiskatona arról, hogy a szovjetunióba született!? de mindegy, ezer ilyen példa lenne. csak azon buktam ki, hogy pont szeptember 11-én nem kellett volna szent lászlónak bohóckodnia. egyébként a franciák (főleg a politikájuk) tényleg nem semmik. nem elég, hogy nem voltak hálásak a d-napért, hogy állandóan játszák az álszent pacifistát stb. de hogy ők szállítanak minden jött-ment országnak atomreaktort az már egyenesen szánalmas.
0
2007. szeptember 12., szerda 1:47
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:36
Most kell ez? Ne veszekedjetek. Inkább gondoljatok bele abba, milyen az, ha meghal valaki olyan, aki fontos volt számotokra. Nekem ugyan nem halt meg se rokonom, se ismerősöm a WTC-nél, de kicsit belegondoltam abba a videóba, amit TM felrakott a chat topikba és egy kissé megrázó a dolog. Ugyan van ennél sokkal megrázóbb és véresebb videó is a neten.

Másrészt, a halállal nem jó poénkodni, mert egyszer úgyis megtalál Téged is.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:31
ezentúl halottak napján unatkozni fogok, mert mennyire gáz már, hogy évről-évre a szeretteimért gyújtok gyertyát, basszameg! helyette inkább megemlékezek a normandiában elesett német katonákról.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:26
egyetértek, én már csak ilyen primitív rasszista gúnydorong vagyok. te és szvlh pedig az igazság és a jó erkölcs bajnokai, akik mellesleg nem rasszisták és mellőzik a kioktató hangnemet. az eszem megáll!
0
2007. szeptember 11., kedd 23:16
Ki nem sz@rja le a politikát? Én azokról az emberekről beszéltem, akik e napon haltak meg. A népírtást mindenhol és minden zászló, cél, és eszköz használata mellett elítélem.
Mellesleg SZ. V. László szociális érzékenysége a birodalmi zászló tövében számomra újkeletű, de majd bizonyára elmagyarázza, hogy a bajuszon kívül mi a különbség Hitler és Bush között.
most posts by TM
0
2007. szeptember 11., kedd 23:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:14
Emlékezzünk meg a Don-kanyarban elhunyt 200.000 magyar katonáról is!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:11
0
2007. szeptember 11., kedd 23:08
Gondolom ha a te barátaid vagy rokonaid haltak volna meg ott, akkor nem ez lenne a véleményed... Azonban ebben a topicban nem vitázom, nem arra való.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:08
emlékezzünk meg egy percre az iraki civilekről!
... (1 perc múlva.)
most már befoghatod a pofád.
0
2007. szeptember 11., kedd 23:06
Ezek a szerencsétlen irodisták ugyanolyan áldozatok, mint az iraki civilek. Egy évben egyszer egyáltalán nem unalmas, ellentétben veled, akit folyamatosan kell tudni elviselni.
most posts by TM
0
2007. szeptember 11., kedd 23:02
0
2007. szeptember 11., kedd 22:47
0
2007. szeptember 10., hétfő 23:53
Ma reggel, 93 éves korában elhunyt Jane Wyman amerikai színésznő...
Nyugodjék békében. :(((
0
2007. szeptember 10., hétfő 5:30
Nyugodjék békében.
Én tegnap akadtam ki ezen, pedig állítólag már több napja bemondták. Én is szerettem, gyönyörű hangja volt!!!
0
2007. szeptember 10., hétfő 2:45
Még szeptember 3-án, életének 98.évében csendesen elhunyt SZEPES MÁRIA írónő, egyebek mellett a Vörös Oroszlán és a Pöttyös Panni könyvek írója...
Drága írónő,NYUGODJON BÉKÉBEN!

SZEPES MÁRIA(1908-2007)

0
2007. szeptember 6., csütörtök 15:27
Egy két hónappal ezelőtti hír:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.kozeledik_pavarotti_halala_-_57_kilosra_fogyott_.39254.html
0
2007. szeptember 6., csütörtök 15:12

Ha Pavarotti, akkor Nessun dorma....
Hátborzongatóan gyönyörűen tudta énekelni.

0