Keresés

Halottaink...

2007. március 7., szerda 22:56
Nyugodjanak békében!
0
2007. március 7., szerda 22:51
Áldás kísérje utadat! Nyugodjék békében lelked az örökkévalóságig!
0
2007. március 7., szerda 22:46
Nyugodjék Békében!
0
2007. március 7., szerda 22:19
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 7., szerda 21:55
"Elhunyt Hidas Frigyes zeneszerző, karmester, aki pályafutása során a Bazilika énekkarának karnagya, a Nemzeti Színház és az Operettszínház zenei vezetője is volt. Művei a klasszikus, avagy komolyzenei hagyományhoz tartoznak, mégis a múlt század magyar tömegkultúrájának fontos formálói közé tartozik: számos mozi- és televíziós film muzsikáját szerezte, többek között ő írta a Szomszédok sorozat főcímzenéjét, amit ebben az országban minden felnőtt ember legalább több százszor hallott."

Forrás: Index
0
2007. március 7., szerda 21:06
Nagyon fog hiányozni. Azon kevesek egyike, akik miatt érdemes volt a filmeket szinkronnal nézni.

Nyugodjék békében!
0
2007. március 7., szerda 20:19
A szinkron-mesterhármasomnak egyik tagjaként (Kerekes József, Dörner György, Szakácsi Sándor) sok-sok évvel ezelőtt belopta magát szívembe és nagyon fog hiányozni, nyugodjék békében!
0
2007. március 7., szerda 20:12
Nem lehet igaz!
Ő volt a kedvenc magyar hangom..
A legkedvesebb sorozatom a Doctor House..neki is ő volt a magyarhangja..
Kiváló, megismételhetetlen munkát végzett..Doctor House.t más magyar hangal meg el sem tudom képzelni, és nem is akarom elképzelni..
Őt nem lehet utánozni..

Nyugodjon Békében!
0
2007. március 7., szerda 19:52
Soha nem írtam még ebbe a topikba és soha nem gondoltam volna, hogy Szakácsi Sándor ilyen hamar eltávozik közülünk. Igazi művész volt ő a szó mindenféle értelmében és személy szerint számomra a legnagyobb szinkronszínész is. Az ember a legócskább film közben is felkapta a fejét, ha meghallotta jellegzetes, élettel teli hangját. Sajnos most már csak az emlékek maradnak...

"...megadni? Nem! Visszajutunk, biztos!" /A halál ötven órája/
0
2007. március 7., szerda 18:25
Nyugodjon békében :(
0
2007. március 7., szerda 18:22
valóban döbbnenet.

hiányozni fog.

nem is tudok mit mondani.

nyugodjék békében.
0
2007. március 7., szerda 18:17
döbbenet! Nyugodjék Békében!
a híradásban nem szerepel hogy mi történt. mi történt? fiatal volt még a halálhoz (persze mikor nem az ahhoz az ember...).
0
2007. március 7., szerda 18:12
Isten nyugosztalja:((

Kíváncsi vagyok,vajon még sikerült-e Guardian-ban Costner-t leszinkronizálnia....
0
2007. március 7., szerda 16:59
Ez szörnyű! Nagyon fog hiányozni. Nyugodjék békében!
0
2007. március 7., szerda 16:51
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. március 7., szerda 16:49
Isten nyugosztalja!

Döbbentes, mikor először olvastam el a hírt, fel sem tudtam fogni. Felejthetetlen, jellegzetes orgánuma volt. Legkedveltebb színészeim sorának adta a hangját,  teljességi génye nélkül "játszotta el" Bruce Willis-t, Kevin Costner-t, Jeremy Irons-t, Richard Gere-t, Christopher Lambert-et, Dustin Hoffman-t, Tim Allen-t s oly sok más nagyszerű színészt. Sajnos nem láttam őt egyszer sem színpadon játszani. Hatalmas tragédia a színház világnak, a szinkron szakmának s legfőképp szeretteinek, akik sokszor fogják még a hangját hallani. Senki nem fogja tudni pótolni őt, s a legtöbb, fent felsorolt színésznek is csak az ő hangját tudom elképzelni. Nyugodjék békében...
0
2007. március 7., szerda 15:50
Sajnos megint elment egy nagyformátumú színész.
Én kevés színdarabot láttam az ő közreműködésével, viszont
nagyon sok szinkronhoz adta hangját, amit volt szerencsém élvezni.
Bruce Willistől Kevin Costnerig, Steven Seagal-on át nagyon sok
külföldi színésznek kölcsönözte a hangját.Nagyon sok magyar filmben
és tévéjátékban szerepelt.
Nekem még gyerekkori élményeim közé tartozik a Konvoj c film
amelyben nagyon jól szinkronizálta Kris Kristoffersont "Gumikacsát",
és amely filmben az akkori színészek színe java adta a hangját:
Suka Sándor,Zenthe Ferenc,Szabó Ottó,Tímár Béla,Láng József,Balázs Péter stb.
és akik közül már csak néhányan élnek.
Én köszönöm neki azt a rengeteg élményt amit általa kaptam.
Isten nyugosztalja.
0
2007. március 7., szerda 15:16
SZAKÁCSI SÁNDOR(1952-2007)

Daniel Fogarty-Michael Billington, magyar hangja:SZAKÁCSI SÁNDOR(Az Onedin család)
Steve Keller felügyelő-Michael Douglas, magyar hangja:SZAKÁCSI SÁNDOR(San Francisco utcáin)
Sonny Crockett-Don Johnson, magyar hangja:SZAKÁCSI SÁNDOR(Miami Vice)
John McClane-Bruce Willis, magyar hangja:SZAKÁCSI SÁNDOR(Die Hard)
Robin Hood-Kevin Costner, magyar hangja:SZAKÁCSI SÁNDOR(Robin Hood, a tolvajok fejedelme)

VOLT...

immáron MINDÖRÖKRE MÚLT IDŐBEN...:-((((((((((((((((((((((((

Tisztelt Művész úr!

Kissé megkésve, de szeretném megköszönni Önnek azt a megszámlálhatatlanul sok filmet és tv-sorozatot, amivel megörvendeztetett engem gyermekkoromtól kezdve, hogy megszerettette velem a FILMEKET és a MAGYAR SZINKRONT.
Ön volt számomra A SZINKRON SZÍNÉSZEK etalonja, alfája és omegája, mesterségbeli tudásban és szakmai alázatban egyenrangú volt MINDEN, nyugati vagy más kollégájával, sőt, a legtöbb esetben felül is múlta őket!

Nyugodjon hát békében és mosolyogjon le ránk, filmrajongókra az égből, mikor 1-1 alakítását, filmjét, szinkronját nézzük/hallgatjuk önfeledten, hiszen Ön megajándékozott minket a MAGYAR SZINKRON CSODÁJÁVAL.

Őszinte tisztelettel régi rajongója:Horváth Barna-brown
0
2007. március 7., szerda 14:42
isten nyugosztalja.
0
2007. március 7., szerda 14:39
Rettenetesen le vagyok törve. Számomra a legjobb, legigazabb magyar férfiszínész távozott el. Jóképű volt, energikus, szenvedélyes, őszinte és kimondhatatlanul tehetséges. Elég, ha csak a Peer Gynt filmbeli címszerepére gondolok, vagy a Hatásvadászok zűrös, zaklatott életű rendezőjére. A gyönyörű orgánuma is páratlan volt!!! Iszonyatosan fog hiányozni!!!! :-(((

0
2007. március 7., szerda 13:47
Zseniális volt a szerepben.
0
2007. március 7., szerda 13:47
Meghalt Szakácsi Sándor???

Basszus...
Ezt tényleg sajnálom. Minden tisztelet neki.
0
2007. március 7., szerda 13:45
Dr. House magyar hangja :(

RIP
0
2007. március 7., szerda 13:41
Igen-igen, Ő volt az... Ilyen szomorú hír után még inkább hiányzik a szinkronos Robin Hood... Remélem, idén végre kijön a klasszikus magyar hanggal.
0
2007. március 7., szerda 13:38
Na ne... úristen!

Egy újabb kiváló művész távozott... :((((((((

Nyugodjék békében!
0