Keresés

Halottaink...

2006. szeptember 13., szerda 2:28
Nem vagyunk barátok? :( Egy világ omlott össze bennem : (
0
2006. szeptember 12., kedd 21:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. szeptember 12., kedd 14:56
igen, azért is ráz meg ennyi ember, mert átéltem. de ugyanilyen szörnyű katasztrófa csernobil. ilyenkor kár ilyen "bezzeg akkor ki emlékezett..."-megjegyzéseket tenni. például a közpkorban is történtek borzalmas dolgok, sokkal szörnyűbbek, mint bármi, ami a XX. században megesett, mégsem emlegetjük fel minden évben, mert már nincs, aki átélte. ez nem azt jelenti, hogy nem emlékezünk meg róla. diktatúrákat, háborúkat, szerencsétlenségeket és természeti katasztrófákat nem kell rangsorolni, inkább meg kell ismerni őket.
0
2006. szeptember 12., kedd 14:38
"csak ez a gondolatom támad, amikor egy katasztrófának SOKKAL nagyobb jelentőséget tulajdonitanak, mint sok másiknak csakis amiatt, AHOL történt"

mindenki akkor jelentősgéet tulajdonít vminek, amekkorát akar. szerintem ne rangsorolj katasztrófákat, és ne véleményezz másokat azért, mert úgy érzik vmiről meg akaranak emlékezni. hozzám közelebb áll igenis ez a katasztrófa, mert átéltem az én életemben. a lényeg az, hogy tök felesleges volt a megjegyzésed, és alkalomhoz illetlen.
0
2006. szeptember 12., kedd 5:39
"nem tetted meg, most volt"

Bocs, erre még muszáj reagálnom: te azt honnan tudod, hogy nem tettem meg? Gondolod, hogy ha valamiről meg akarok emlékezni, azt itt az Xpress fórumán fogom elkezdeni? Másrészt meg szerintem én nem oktattam ki senkit - mert a hozzászólásodból nagyon úgy tűnik, hogy igy érzed -, csak ez a gondolatom támad, amikor egy katasztrófának SOKKAL nagyobb jelentőséget tulajdonitanak, mint sok másiknak csakis amiatt, AHOL történt. De azért azt te is érzed, hogy a (hecc)kekeckedést igazából most te csinálod. Mindegy, peace!
0
2006. szeptember 12., kedd 5:30
Valaki ma bal lábbal kelt fel, én sokkal inkább érzem a te hozzászólásodat kekeckedőnek, mint az enyémet. Szerintem engedd meg, hogy ott és akkor fejezzem ki magam, ahol akarom. De nincs harag
0
2006. szeptember 12., kedd 1:50
szerintem enged meg, hogy mindenki ott, és amikor fejezze ki a gyászát, ahol akarja. ha neked Hiroshima kapcsán van az az érzésed, hogy ezt meg kell tenned, akkor tedd meg akkor (nem tetted meg, most volt), de kímélj meg a kekeckedő hecchozzászólásodtól.
0
2006. szeptember 12., kedd 1:28
OK-OK, ebben van valami, de inkább majd máskor másik topikban :)
0
2006. szeptember 12., kedd 1:27
Amúgy tényleg az a szörnyű ezekkel a gyerekekkel, hogy csak nyomatják a gámét de ha közben megtanulnák kezelni a gépet akkor ok, de egy rewindows problémát okoz már. Így csak sejtbomlasztás, lásd.: öcsém, akit a Counter Strike tett tönkre..
0
2006. szeptember 12., kedd 1:20
ezért nem sajnálnám le őket annyira. lehet, hogy csak "komolykodnak", de legalább próbálkoznak, addig is jár az agyuk.
0
2006. szeptember 12., kedd 1:17
"szinte lövöldözős-játék egyenuralom"

Mondjuk azért ezzel egy kicsit vitatkoznék, mert szerintem sok az igényes játékos is. Nyilván az egyszerűbb, lövöldözős játékoknak nagyobb a piaca, főleg, amióta a játékkészités iparrá vált - de azért még mindig van létjogosultsága (és nem kis sikere) az olyan játékoknak is, mint pl. a Myst sorozat. De igen nagyon elkanyarodtunk a témától, nem akarom szétoffolni ezt a topikot, úgyhogy pont.
0
2006. szeptember 12., kedd 1:09
Hát persze, de a legjobb, mikor valami olyan hírt nyomnak be a fejlesztők, aminek sok köze nincs a játékvilághoz, akkor pedig a srácok elkezdik nyomni a szövegeket, amit aputól hallottak. Én sosem írok be, de általában a hasamat fogom a röhögéstől :)
A többi komment is humoros, pl: "Húdesirály lesz vááá bárcsak már +lenne huhhhh, a zelső is kiráj volt de a kiegészittőben picit csalódtam de jó lessz a második csak jelenjen meg mer ha nem jön az attttommm :D:D:D:D:D:" (ez egy copy-paste idézet volt).
Sajnos az átlag játékos belőlük áll, ezért van szinte lövöldözős-játék egyenuralom, azok közül is inkább az értelmetlenek érnek el kirívó sikereket, és más próbálkozások rendre a kukában végzik :(
No de hagyjuk az OFF-ot.
0
2006. szeptember 12., kedd 1:07
Nem semmi, ami ott folyik! Mennyi IQ-FIGHTER! ;-)
0
2006. szeptember 12., kedd 0:59
Én is eltévedtem arra a lapra egyszer-kétszer, és elég szerény értelmi képességű gyermekek irkálnak össze-vissza. Ha monitorfejüek, az még nem nagy baj, de hogy még a játékokról sem tudnak egy épkézláb véleményt leirni, és egy processzor létezik számukra, a P4, az már inkább aggasztó. Én az ENIAC-ot is ismerem, pedig nem születtem a század közepén.
0
2006. szeptember 12., kedd 0:51
Hát gyerekek, a GameStar című számítógépes játékokkal foglalatoskodó folyóirat internetes lapjain 12 éves gyerekek épp a 9/11-ről és a halottak jelentőségéről "vitáznak". Próbáltam valamit beírni nekik, de visszaolvastam és inkább hagytam a francba az egészet. Mindenki olvassa el, ha jót akar röhögni :)
0
2006. szeptember 12., kedd 0:50
Ez mondjuk igaz, de annyiban azért összehasonlitható, hogy mindkét oldalon ártatlan emberek ezrei haltak meg.
0
2006. szeptember 12., kedd 0:34
én sem akarok érzéketlen lenni, de az háború volt. kár összehasonlítani.
0
2006. szeptember 12., kedd 0:30
Nem akarok érzéketlennek tűnni, de kiváncsi lennék, hogy Hiroshima vagy Nagasaki atomtámadásának évfordulójánál hányan fognak itt megszólalni? Hogy csak két példát ragadjak ki; és ott nem 10 ezrek, hanem 100 ezrek haltak meg.
0
2006. szeptember 12., kedd 0:07
Persze én is így értem..csak ha belegondoltok, hogy az Osama Bin-ladent még az amerikaiak képezték ki, és adtak neki fegyvereket...szóval, én el tudnám képzeli, hogy most Miamiban ül egy jakuzziban két szilikoncicával, és az amicsi kormány pénzéből tengeti napjait..gáz ez az egész úgy ahogy van, sohasem fogom megérteni..
0
2006. szeptember 11., hétfő 23:57
Igen én is így gondolom. Az áldozatokat sajnáljuk. Az amcsi kormányt már nem. Ha tényleg ellenük irányult akkor teljes csőd a rendszerük és töketlen banda úgy ahogy van, ha meg ők maguk rendezték akkor az mindentől rosszabb mint amit bűnként fel tudnék sorolni.
0
2006. szeptember 11., hétfő 23:38
ha 9/11 háború (nem az!), akkor egyben háborús bűn is, tehát teljesen mindegy, hogy minek nevezzük (nem mindegy!). egy fórumban olvastam, hogy egy hozzászólól megjegyezte, hogy a pentagont nem sajnálja, mert az katonai célpont volt. könyörgöm, nem üzent senki hadat a pentagonnak. profi bűnözők gyilkolat meg száznál is több embert. ebben az esetben szó sincs katonai célpontról. nem tudtam eldönteni, hogy ez buta vagy provokatív kijelentés, mindenesetre nagyon szerencsétlen megnyilvánulás volt. a terrorizmus bűn. a háború nem az, mégha ez fájdalmas is. a terrorizmusnak nincsenek meg a szabályai, a háborűnak legalább igen. bár nem hiszem, hogy ez bárkit is vigasztal. szörnyű, ami öt éve történt. 9/11 nemcsak az áldozatokat érintette, mert mindenkinek vannak rokonai, barátai az egyesült államokban. igaz lelki terrortámadás is volt.
0
2006. szeptember 11., hétfő 23:18
Természetesen mindez szörnyű, hogy egyáltalán ilyen dolgok megtörténhetnek, ha háborús veszteség (ami igen csak buta kijelentés volt, ugyanis sem háború nem volt, valamint civil áldozatokat én sohasem neveznék háborús vesteségnek), ha nem. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni az a tényt, hogy ez a terrorakció  tökéletes ürügyként szolgált egy háború elkezdéséhez.  Ha Pearl Harborra gondolunk, akkor ezek a dolgok pláne elgondolkodtatóak. Így ez lehet a világ talán legnagyobb összeesküvés elmélete. Ez van.
0
2006. szeptember 11., hétfő 22:28
Szerintem is elég bunkó mengnyilvánulás volt, de az "Ein Folk, Ein Reich, Ein Führer" még ennél is bunkóbb volt tőle a Bukás topikban. Bocs, ezt muszáj voltam beírni, hogy egy picit árnyaltabban láthassuk barátunkat, és talán könnyebben eldöntsük, hogy érdemes-e vele vitatkozni.
0
2006. szeptember 11., hétfő 22:13
Teljesen egyetértek veled.
0
2006. szeptember 11., hétfő 21:49
Ártatlanok haltak meg. Az már más kérdés hogy kinek a hibájából, vagy hogy ki rendezte ezt az egészet...
De ettől még a tragédia tragédia marad... sajnos :(
0