Keresés

Halottaink...

2005. április 3., vasárnap 2:09
Tadam, pont erről beszélek. Hogy mindenki úgy tesz, mintha. Viszont ha tényleg úgy gondoljátok, hogy a Katolikus Egyház fejének halála egy online dvd-shop oldalaira való, akkor legyen meg a többség akarata. Részemről ez volt az utolsó hozzászólás ehhez a témához.

(Ja, még valami. Nekem nincs pápám. Nem is volt, nem is lesz. Meg nem bántva egyetlen hívő embert sem, szerencsésnek tartom magam, mert én csak evilági dolgokban hiszek. Viszont ez már tényleg nem ide tartozik.)
0
2005. április 3., vasárnap 2:09
de ő csak a katolikusok papja volt nem?

legalábbis én úgy tudom. én is komolyan mondom, hogy elszomorítot. áldott egy jó ember volt az már biztos.
0
2005. április 3., vasárnap 1:55
Figyelj csak!

Nem egy hétköznapi ember halt meg, hanem a világ pápája. A TE pápád is. Jó lenne, ha ezt észrevennéd, és kicsit úgy tennél, mintha szomorú vagy. IGENIS idevaló.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. április 3., vasárnap 1:54
Isten nyugosztalja és találja meg azt a világbékét, amit mindig is el akart érni. Béke poraira. Még egy ilyen jó pápánk soha nem volt. Rettentően lesúlytott a halálhíre. És az a mocskos dolog, hogy tegnap már a FOSRTL eltemette élve gyalázatos... Áldott jó ember volt.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. április 3., vasárnap 1:53
én is sajnálom. :(
0
2005. április 3., vasárnap 1:17
Gamma, mondj még valakit, akinek ennyi lehetősége (nagyon halkan, és bizonytalanul jegyzem meg: ...és akinek kötelessége) volt tenni érte? De tényleg ne értsétek félre, én sem járok örömtáncot a hír hallatán, hiszen meghalt egy ember, csak azt fejtettem ki, hogy nem erre a fórumra való!!!
0
2005. április 3., vasárnap 1:12
Milyen szintről beszélünk? Talán csak nem az a baj, hogy nekem más a véleményem erről?
0
2005. április 3., vasárnap 1:09
Ámen.
0
2005. április 3., vasárnap 1:07
a helyzet komolysága, és emelkedettsége nem engedi hogy lesüllyedjek a te szintedre.
0
2005. április 3., vasárnap 1:05
"most következő pár napban mindenki a ruháját fogja szaggatni fájdalmában"

Hozzáteszem: jogosan. Mondj még valakit, aki ennyire aktívan részt vett a fő világvallás képviselői között lévő béke fenntartásában?
0
2005. április 3., vasárnap 1:02
Nem tartom magam okosnak, nem tudom, hogy ezt melyik megjegyzésemből vetted ki, de ez a te dolgod. Viszont tényleg nem értem, hogy ennek mi köze ehhez a honlaphoz. Az meg, hogy színész is volt... Hm... Én is szerepeltem kb. 3 iskolai színdarabban, mégsem indítok önéletrajzi fórumot. (Amúgy a leggusztustalanabbnak azt tartom, hogy a most következő pár napban mindenki a ruháját fogja szaggatni fájdalmában, azok is, akik még templomot sem láttak belülről, és tenni fogják ezt minden lehetséges fórumon, a kereskedelmi tévéktől az ilyen forumokig, mint ez is. Nem kéne... Szerintem...)
0
2005. április 3., vasárnap 0:44
- - - - - - - - - - - - - -

de ha már ennyire okosnak tartod magad, akkor jobban körülnézhettél volna, ugyanis II. János Pál Pápa színészként kezdte páélyafutását és verseket is írt.
0
2005. április 3., vasárnap 0:38
Ennek mi köze a filmekhez??? Ez a téma egyszerűen nem ide való. Ráadásul több százan haltak meg ma a világon, róluk mégsem emlékezik meg senki.

(...és most lehet átkozni engem)
0
2005. április 3., vasárnap 0:24
Rengeteget tett a világbékéért. Ő volt a legjobb egyházfő! Nyugodjon békében!
0
2005. április 3., vasárnap 0:17
Szerintem is !
Nyugodjék békében ! Jó ember volt.
Szegény :( sajnálom :(
0
2005. április 3., vasárnap 0:15
Elhunyt II. János Pál Pápa

Isten nyugosztalja!
0
2005. március 15., kedd 15:54
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 15., kedd 13:17
Én az Ügynök halálát szeretném (de nagyon!)!
0
2005. március 14., hétfő 14:52
Melyik változatot? Az ötvenes évekből származó NDK–francia koprodukciót Yves Montand-nal, vagy a frissebb amerikait Daniel Day Lewisszal?
0
2005. március 14., hétfő 13:35
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2005. március 14., hétfő 12:49
"31 éves korában elhunyt Nicole DeHuff színésznő. Az Apádra ütők betört orrú menyasszonyát félrekezelt tüdőgyulladás vitte el.

Nicole DeHuff a Pittsburgh-i Carmegie Mellon Egyetemen szerzett dráma szakos diplomát, majd Los Angelesbe költözött, ahol az Apádra ütökben játszott először mozifilmben. A vígjátékban DeHuff Teri Polo hugát játszotta, az ő esküvőjére gyűlt össze a DeNiro família. A mozi egyik emlékezetes jelenetében Ben Stiller egy jól irányzott vízilabda-lövéssel törte be a balszerencsés menyasszony orrát.

DeHuff nem szerepelt a folytatásban, a Vejedre ütök forgatókönyve szerint férjével a Távol-Keleten ellenőrizték klinikájukat. Otthon maradt azonban kisfiuk, akit Shaq Bekur tanított meg első szavaira.

A színésznő játszott még a Suspect Zero és a See Arnold Run c. filmekben, illetve a nemrég forgatott Unbeated Harold c. moziban, amit férje, Ari Palitz rendezett. Televízióban a The Court, A helyszínelők, a Miami helyszínelők, a Nyomtalanul, az Ügyvédek, a Monk és a Dragnet - Gyilkossági akták c. sorozatokban szerepelt.

A színésznő február 16-án hunyt el. Halála előtt kétszer is járt a kórházban, de mindkétszer tévesen, hörghuruttal diagnosztizálták és hazaküldték. DeHuff állapota otthonában fordult végzetesre, a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajta, s nem sokkal kórházba szállítása után életét vesztette.
- Kriszta -"    (www.moziplussz.hu)

R.I.P.
0
2005. március 9., szerda 13:09
R.I.P...

"Meghalt Debra Hill, a Halloween szülőanyja
A forgatókönyvíró-producer 54 éves korában, rákban hunyt el.
Hill legemlékezetesebb írása 1978-ban okozott feledhetetlen rémálmot a közönségnek, hisz ekkor került a mozikba egy mára klasszikusnak számító horrorfilmje, a Halloween. A kultikus pszichopata gyilkos annak idején Jamie Lee Curtisen kívül még egy egész nemzetre is ráhozta a frászt, hála a horror egyik nagymesterének John Carpenternek. A rendező Michael Myers számos feltámadásán, s azt követő vérözönön kívül még jónéhány alkalommal készített filmet Hill írásából: ilyen volt a Menekülés New Yorkból című akciófilm Kurt Russell főszereplésével, és A köd, melyben rosszul fésült zombik váratlan meglepetést szereznek egy kisváros lakóinak.

Forrás: Mozinet (Iván István)"
0
2005. február 25., péntek 13:04
http://www.origo.hu/filmklub/20050224holtan.html
0
2005. február 24., csütörtök 20:42
A Halálos fegyver 2. eredeti szinkronjában ő volt Mel Gibson hangja. Elég jó volt, csak később egységesíteni kellett a szinkront a többi résszel (Sörös S.).
0
2005. február 24., csütörtök 20:33
Tudom, rosszul időzítek, de "csütörtökre virradó éjszaka"?

Egyébként nyugodjon békében a művész. Isten áldja :(
0