Keresés

Halottaink...

2012. december 20., csütörtök 17:06
Hiányzol Brittany.
Most is könnyes lesz a szemem, ha rád gondolok.
0
2012. december 19., szerda 8:07
Egyetértek.
0
2012. december 19., szerda 8:06
Nyugodjék békében!!!!! Sok filmben nyújtott felejthetetlen alakítást, nekem mégis legjobban két filmben maradt meg. Az egyik Fábry Zoltán Ötödik pecsét c. alkotása, amelyikben az önmagával és lelkiismeretével, erkölcseivel őrlődő asztalos szerepét játssza az asztaltársaságból, a másik pedig Huszárik Zoltán Szindbádja, amiben egy nagyon kis szerepet játszott, mégis, valamiért nagyon megmaradt bennem az alakítása. Azt hiszem, ez jellemzi az igazán nagy színészeket, hogy egy egyperces szerepben is maradandót tudnak alkotni.
Béke poraira, hiányozni fog. :-((((
0
2012. december 18., kedd 21:38
Nyugodj békében, Csill!
0
2012. december 18., kedd 15:10
Azért az nem kicsit kínos, hogy veled ellentétben a szavaid melletti link mögött olvasható origo-cikkíró képtelen volt nevesíteni az elhunyt színészt, csak Szomszédok Géza bácsijaként szerepel a címben, ráadásul Szomszédok-youtube helyett illőbb lett volna egy arcképet találni, amihez csak idáig kellett volna kattintani...

http://www.google.hu/search?q=horv%C3%A1th+s%C3%A1ndor+sz%C3%ADn%C3%A9sz+k%C3%A9pek&hl=hu&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=qWnQUIjaJcbOswaIv4HQBA&ved=0CC0QsAQ&biw=1422&bih=611

Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2012. december 18., kedd 14:54
Elhunyt Horváth Sándor, Jászai Mari díjas színművész.
Az Isten nyugosztalja.

http://www.origo.hu/itthon/20121218-a-jaszai-maridijas-muvesz-hetfon-halt-meg-budapesten.html
0
2012. december 6., csütörtök 3:11
Nyugodjék békében!!! :-(((( Fel sem tudom sorolni, mennyi filmben, tévéjátékban láttam. Számomra mégis talán a legkedvesebb alakítása az Én és a kisöcsém-ben játszott szerepe, szinkronként pedig Alf Stokes a Csengetett, mylord-ból. De ez kevés ahhoz képest, hogy mennyi csodás szerepe, alakítása volt!!!!
0
2012. december 5., szerda 23:33
Nagyon sajnálom, nyugodjék békében!
0
2012. december 5., szerda 22:33
A 90-es évek elején találkoztam Vele egyszer a Holló utca-Dob utca környékén. Kiböktem, utána szaladtam, megszólítottam autogramért, készségesen tett eleget a kérésemnek. Akkor még nem sejtettem, hogy Ő lesz az új "magyar Vader", mint ahogy azt sem, hogy ilyen fiatalon távozik közülünk. Fel nem fogom, hogy ez megtörtént, s megszakad a szívem, hogy fogalmam sincs, hová kevertem el az évek során az aláírását.

Nyugodjék békében, Művész Úr...
0
2012. december 5., szerda 20:35
Nyugodjon békében! :(
0
2012. december 5., szerda 14:40
R.I.P.
SuperHeRo
0
2012. december 5., szerda 14:15
Szomorú hír. Számomra Ő volt Darth Vader magyar hangja (legalábbis én az Ő szinkronjával szoktam meg leginkább a filmeket).
De emlékezetes marad mint Hagrid a Harry Potterből vagy éppenséggel Baptista Barry a A Ravasz, az agy, és két füstölgő puskacsőből.

Nyugodjék békében!
0
2012. december 5., szerda 14:14
Láttam több alkalommal színpadon, filmekben, tévéjátékokban, úgyhogy nekem a szinkronjai ellenére maga a SZÍNÉSZ fog hiányozni.

Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2012. december 5., szerda 14:09
Nyugodjék békében Hollósi Frigyes!

Nagyszerű színész volt, és az általa adott interjúk alapján végtelenül szerény és kedves ember. És a hangja... Jellegzetes, senkivel össze nem téveszthető orgánuma volt. Elfog a mosolygás, ha csak az Oscar Connie-jára, vagy Lucky Luke lovára, Jolly Jumper-re gondolok, és Darth Vader is nálam mindig is az ő hangjához lesz kötve. És akkor még Hagrid-ot meg sem említettem... Nagy veszteség a családjának és az országnak :(
0
2012. december 5., szerda 14:08
Szegény külső link.
most posts by TM
0
2012. december 5., szerda 13:54
R.I.P.  :(

http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20121205-meghalt-hollosi-frigyes-szinmuvesz.html
0
2012. november 24., szombat 16:50
Rest In Peace!

http://www.youtube.com/watch?v=1qo_vR1eykc
0
2012. november 24., szombat 15:19
R.I.P.
Én is az előbb hallottam a rádióban.
SuperHeRo
0
2012. november 24., szombat 12:35
Nyugodjék békében!

Dallas mindig is nagy kedvencem volt, óvodáskoromba alig vártam, hogy péntekenként minél előbb hazavigyen anyum, hogy 11 körül tudjam nézni. Emlékeim szerint vagy az előző heti részt ismételték, vagy ekkor volt a premier és este az ismétlés. Mindig is ő volt a kedvenc karakterem, nagyon bírtam a Cliff-fel való civódását. Az új Dallas sem lesz már a régi, és alighanem, a 2. évaddal annak is vége. Nagyon szomorú vagyok :(
0
2012. november 24., szombat 11:44
R.I.P...
0
2012. november 24., szombat 11:30
Nyugodjon békében!  

Októberben még ő maga nyilatkozta, hogy legyőzte a rákot. Úgy is tűnt, hogy tényleg rendben van, dolgozott, forgatta az új Dallas második évadját... És erre meghalt... Dallasban... :(

0
2012. november 24., szombat 11:09
Az ő életvitelével tulajdonképpen az volt a csoda, hogy idáig életben maradt. Illetve én már teljesen úgy voltam vele, (rák, műtét, szerv ki, szerv be, újabb műtét stb.) hogy ez az ember mindent túlél. Így most kicsit csalódott vagyok, de bízom benne, hogy teljes életet élt, olyat, amit ő is élvezet. Nem voltam túl nagy Dallas-rajongó, (bár még lehetek, mivel megvan az összes évad, csak meg kell néznem) viszont Hagman nekem mindig is a nagy "fenegyerekek" egyike volt. Odaát már biztos megy a drinkparty! :)
most posts by TM
0
2012. november 24., szombat 10:44
Nyugodjon békében.
0
2012. november 24., szombat 8:16
Nyugodjék békében!
0
2012. november 24., szombat 7:41
Basszus, Larry Hagman meghalt tegnap... R.I.P. öreg!

0