Kit érdekel a természetes halál, amikor van egy csomó más celebgumicsont? A 18-49 célközönség nagy része egyébként sem vágja, hogy ki volt ő. Nem rabolt bankot, nem vetkőzött a Playboynak, ha legalább öngyilkos lett volna, akkor verte volna az érdeklődési küszöböt. De csak egy nagyszerű színművész volt, ilyen kevés felmutatnivalóval semmi keresnivalója ezeken a bulvárcsatornákon...
most posts by TM
0
2010. május 17., hétfő 21:21
1560
TV2-n sem..érdekes...
0
2010. május 17., hétfő 21:07
2001
Majd elfelejtettem, nyugodjék békében. :((
0
2010. május 17., hétfő 21:06
2001
Azért az elég szomorú hogy az RTL-klub híradójában meg sem említették Végvári Tamás halálát.
0
2010. május 17., hétfő 20:26
826
Dio-bél bácsi!!! :(((( |..| Rest In Pieces!
0
2010. május 17., hétfő 20:19
6697
:( Engem is nagyon elszomorított Végvári Tamás távozása, s ahogy említettétek, az elmúlt néhány évben rengeteg kíváló színésztől kellett elbúcsúznunk :( Mint sokaknak, nekem is csak a szinkron és narrátor szerepei által volt ismert, amit csak lehetett Al Pacino film, azt mind szinkronnal néztem eddig, fantasztikus volt, ahogy magyar életre keltette Pacino kíváló játékát. Most már az ő ezután készülő filmjeit se nézem meg szinkronnal, mint Kevin Costner esetében :( Nyugodjék békében!
0
2010. május 17., hétfő 19:58
3428
IN MEMORIAM VÉGVÁRI TAMÁS(1937-2010)
NYUGODJÉK BÉKÉBEN!
0
2010. május 17., hétfő 19:15
802
Nyugodjék békében!
Mindig félve nyitom meg ezt a topicot, hogy kit találok benne. Sajnos én is csak tévéből, szinkronjain keresztül "ismerhettem" Végvári Tamást. Újabb szinkronos Pacino filmekre már én sem vagyok kíváncsi.
Vigasz az, hogy megannyi munkája még nem ismert előttem, illetve az ismertek is "felidézhetőek". Pont a napokban néztem szinkronosan az Alkony Sugárút és a Hetedik kereszt című filmeket, ahol hallhattam őt kicsit fiatalabban is, s gondoltam, hogy milyen jó, hogy ő még itt van nekünk. :(
0
2010. május 17., hétfő 15:41
353
Fiatalkorom egy része halt meg velük. Szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam őket színpadon. Mind a kettőjük hangját imádtam. Szomorú nap ez. Nyugodjanak békében!
0
2010. május 17., hétfő 15:15
72
Nagyon durván lesújtó hírek! Még az a szerencse, hogy Végvári végigszinkronizálta a legnagyobbak legjobb filmjeit még fénykorukban, így az életműve teljes és tekintélyt parancsoló. Dio pedig a legnagyobb hang, ahogy öregedett, folyamatosan egyre durvább teljesítményt nyújtott, és a fullos szakma és közönség általi elismerés közepette halt meg. Milyen szerencsénk van, hogy láthattuk a legjobb formájában 3éve a Sabbath-al!
0
2010. május 17., hétfő 14:42
2444
Most olvasom a hírt... Döbbenet. Isten nyugosztalja!
0
2010. május 17., hétfő 13:55
48
Nyugodjon békében!!!!!!!!!!!!!!!!!Mostmár Al Pacino is elnémult....
0
2010. május 17., hétfő 13:22
3721
Az utóbbi pár napban Attenboroughként hallgattam napokig, épp a hétvégén pedig az Angyalbőrben újrázásában fedeztem fel szerepelni, és nemrég újítottam be a Carlito útja szinkronosát is a feliratos mellé az ő hangja miatt. Basszus, most meg milyen kísérteties ez így. Az alábbi felsorolásokhoz én még hozzátenném Kristóf Tibort, Bujtor Istvánt és Kránitz Lajost, egyszerűen ezt a "generációt", úgy néz ki, most veszítjük el, egyszerre. Ma este biztosan Végváris filmet fogok nézni, és nem leszek boldog közben. :(
0
2010. május 17., hétfő 12:45
9489
0
2010. május 17., hétfő 12:37
52685
Az "isteni" Dio halála szintén megdöbbentő, eléggé közel áll hozzám az a műfaj, amiben ő a legnagyobbak közé tartozott. Tragikus hirtelenséggel ment el.
R.I.P.
most posts by TM
0
2010. május 17., hétfő 12:35
52685
Anélkül, hogy elmarasztalnám azokat, akiknek Végvári Tamás, csak, vagy leginkább csak egy hang volt, díjazom, hogy a kommentedben a színházat és a magyar filmet, magyar tévéfimet is megemlíted, ugyanis e nagyszerű művész pályájáról így lehet/szabad, a maga teljességében megemlékezni.
Ugyanakkor csatlakozom minden előttem szólóhoz, nyugodjon békében!
Szegény Végvári Tamás....ő nem csak egy szinkronhang volt, hanem egy kiváló színész ! Ne felejtsük, hogy annak a Katona József Színháznak volt az egyik alapítója, mely a 80-as,90-es években nemcsak a hazai, hanem világ színházainak az élvonalába tartozott ! Emlékezetes szerepei pl: Spíró Imposztorokjában Skibinszki, a legendás Übü királyban Vencel király vagy a Három nővérben Prozorov szerepe. Majd az Örkény színházban láthattuk tőle: Monár Ferenc: Testőr , Az Üvegcipő vagy Csehov: Sirály - egy-egy szerepeit . Egy színész halhatatlanságához elsősorban a SZÍNHÁZ - így nagybetűkkel és a FILM járul hozzá ! TV filmes és Mozifilmes szerepei szinte megszámlálhatatlanok. Olyan kiváló alkotásokban játszott - elsősorban karakterszerepeket - mint: Két félidő a pokolban, Karambol, Ida regénye, Szerencsés Dániel, Hány az óra, Vekker úr ? vagy a Napló szerlemeimnek. TV játékokban 1967-től - amíg az MTV saját gyártású filmeket készít - szinte kihagyhatatlan a személyisége: Máglyák Firenzében ahol Latinovits Zoltán partnere, Az elnökasszony, Az Abigél sorozat, Zokogó majom és stb,stb.... És a töménytelen rádiójáték.... Hiányozni fog.
0
2010. május 17., hétfő 12:13
1763
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Miért pont ő?
A kedvenc színészem volt , és persze kedvenc szinkronhangom.
0
2010. május 17., hétfő 12:12
515
Nyugodjék békében! Szinkronhangját én is szerettem. Valóban pótolhatatlan lesz.
0
2010. május 17., hétfő 12:01
575
Végvári Tamás, Selmeczi Roland, Kaszás Attila, Szakácsi Sándor, Breyer Zoltán.....mind mind kiváló szinkronhang :( :(
0
2010. május 17., hétfő 11:42
1132
Végvári Tamás hangja egybeforrt David Attenborough-val, Al Pacinoval, Robert De Niroval és Siegfried Rauch-val. Utoljára a Hálózat TV-n futó Virágzó Magyarország című sorozatban hallottam narrátorként, illetve a hétvégén az Angyalbőrben ismétlésében láttam. Nyugodjék békében Művész Úr!
0
2010. május 17., hétfő 11:17
1430
0
2010. május 17., hétfő 11:12
1430
Uhh ez tényleg kemény :( Igaz az utóbbi 3-4 évben nagyrészt kerülöm a szinkronos filmeket, de a régi kedvenceket csak úgy nézem meg. És nem kevés filmben hallottam Végvárit... Tényleg hiányozni fog.
Még egy "jó" hír mára: Ronnie James Dio is meghalt :S
Nyugodjanak békében!
0
2010. május 17., hétfő 10:54
9489
Egyetértek, az egyik legnagyobb volt. És valóban pótolhatalan. Nyugodjék békében.