Keresés

Halottaink...

2009. december 21., hétfő 13:51
Hát ahogy egy-két képen kinézett, el is tudom hinni...
0
2009. december 21., hétfő 13:22
Amennyire lehet hinni a híreszteléseknek: Nagyon sokat drogozott, a legutóbbi filmje forgatásán többször összeesett, és gondolom ugyanilyen hirtelenséggel a szíve felmondta a szolgálatot...
0
2009. december 21., hétfő 1:26
Hát ez odab*sz...most láttam a hírt IMDb-n. Hirtelen én is ledöbbentem, pedig nem voltam nagy rajongója. Azért nagyon sajnálom, hogy ilyen fiatalon vesztette életét (vajon hogyan?). Sajna a Sin City folytatásokat addig halogatták, hogy már azokban sem láthatjuk viszont :(

Nyugodjék békében!
0
2009. december 21., hétfő 1:17
Azt nem ismerem. Viszont a Táncoló talpakat igen.
most posts by TM
0
2009. december 21., hétfő 0:25
Én a 8 mérföldben figyeltem fel rá.
0
2009. december 21., hétfő 0:11
Tegnap a az M1-en adták a Por című filmet elég későn. Mickey Rourke barátnőjét
alakította.A drogosokról szólt.Játszott még benne Eric Roberts és John Leguizamo is.De nekem leginkább a Sin Cityben tetszett.Sajnálom szegényt.
0
2009. december 21., hétfő 0:05
És a Pokolsztrádában.
0
2009. december 20., vasárnap 23:46
Szerintem meg a Spinédzserekben volt a legjobb.
most posts by TM
0
2009. december 20., vasárnap 23:44
Úristen....őszinte részvétem.....
Több általam kedvelt filmben játszott, de legelőször a Szakítópróba ugrik be ha rá gondolok, nagyon szeretem azt a filmet.
0
2009. december 20., vasárnap 23:36
Én a Ne szólj szájban láttam először. Abban elég jó volt, úgy emlékszem.
0
2009. december 20., vasárnap 23:32
Én is onnan emlékszem rá elsősorban, de az Észvesztő sem elhanyagolható. Nehéz ilyen hírek mellett szó nélkül elmenni.
0
2009. december 20., vasárnap 23:07
Én sem akartam elhinni, hogy ilyen fiatalon elment...

Nyugodjon ő is békében. :(((
0
2009. december 20., vasárnap 22:56
Épp most láttam az indexen..döbbenet...elsőként nekem Marc Dacascos mellett tűnt fel a Drive című filmben,akkor barna haja volt és jól hozta a hiperaktív,idegesítő,cserfes csaj szerepét:)....én is csak döbbenni tudok,hogy milyen fiatalon..
0
2009. december 20., vasárnap 22:39
Sajnos nem tudhatjuk, kinek mennyit szánt a sors! Azért ez tényleg tragikus... mert ha valaki meghal 70-80 évesen, az is szomorú, de az természetes. Ez nem az sajnos! :(
Sajnálom szegényt!
0
2009. december 20., vasárnap 22:29
Ilyen fiatalon...hihetetlen.
0
2009. december 20., vasárnap 22:18
Azért... ez elég durva, ilyen fiatalon :( Az említett Szerelem és ... filmet mondjuk én szeretem, amit még szeretek és szerepelt is benne, az a Spinédzserek és a Sin City, bár annyira nem tartottam számon a karrierjét, csak néha szerepelt olyan filmben, amit én más miatt néztem meg.

Nyugodjék békében!
0
2009. december 20., vasárnap 22:18
IN MEMORIAM BRITTANY MURPHY(1977-2009)
0
2009. december 20., vasárnap 21:45
Elhunyt Brittany Murphy

Sajnálom szegényt, még úgy is, hogy szerintem életem legrosszabb filmjében, a"Szerelem és egyéb katasztrófák"-ban ő aktívan közreműködött, hogy hajamat téptem
0
2009. december 19., szombat 10:11
Szomorúan olvastam ezt a hírt, mivel igazán rokonszenves színésznő volt. Szép kort megélt, még ha nem is volt mindig felhőtlen az élete. Az IMDB mint az egyik legalulértékeltebb Oscar-díjas színésznőt említi, és e megállapításban lehet is valami, hiszen neve egyáltalán nem volt jelen a köztudatban annyira, mint híres kolléganőié (Greer Garson, Katharine Hepburn, Bette Davis, Ingrid Bergman). Élete legnagyobb tragédiája az lehetett, amikor David O. Selznicktől született lánya, Mary 1976-ban öngyilkos lett. Zárkózott természete miatt kerülte a sztárlét csillogó külsőségeit, ezért pályája már az 1950-es évek második felében hanyatlásnak indult, szerepei egyre kisebbek lettek. Jómagam a POKOLI TORONY-ból emlékszem rá a legjobban, amelyben az egyik legrokonszenvesebb szereplőt formálta meg, a koros, de még igencsak dekoratív hölgyet, aki a kisstílű szélhámos (Fred Astaire) ideális áldozatának tűnik, ám kiderül, hogy egyáltalán nem naiv. Nemcsak hogy tisztában van azzal, hogy alkalmi partnere eleinte csak lódít, hanem képes arra is, hogy megbocsásson neki. Aki látta a filmet, tudja, hogy a két idős ember története sajnos nem zárul happy enddel. Párizsban bő két éve megvettem a film amerikai extra kiadását, melyen bőségesen vannak kihagyott jelenetek, köztük Jenniferrel kapcsolatosak is. Jennifer egyébként nem a POKOLI TORONY-t szánta filmes hattyúdalának, szerette volna később megkapni a BECÉZŐ SZAVAK anyaszerepét is, de az alkotók Shirley MacLaine-t választották. (MacLaine és filmbeli lánya, Debra Winger munkakapcsolata egyébként nem volt éppen felhőtlen, Winger állítólag így kommentálta híres partnernője Oscar-díját: „Ideje volt, hogy megkapja, talán ez végre egy kis időre befogja azt a nagy száját.”)  

Jennifer a POKOLI TORONY-ban

0
2009. december 18., péntek 21:59
Nyugodjék békében!
Valóban nagyot alakított William Wyler: Carrie című filmjében is többek között.
0
2009. december 18., péntek 21:45
Tegnap, 90 éves korában elhunyt JENNIFER JONES amerikai színésznő, aki élete első főszerepéért -Bernadette dala(1943) - mindjárt el is nyerte az Oscar-díjat.
Késöbb olyan filmekben játszott, mint King Vidor legendás westernfilmje, a Párbaj a napon(Duel in the Sun, 1946), melyben Gregory Peck és Joseph Cotten partnere volt.
1952-ben a Carrie című filmben is felejthetetlen alakítást nyújtott, mint ahogy az Ördögi kör(Beat the Devil, 1954)címűben is, amiben olyan legendákkal játszhatott együtt, mint Humphrey Bogart, Peter Lorre, vagy Gina Lollobrigida.
Legutolsó alakítása is egy felejthetetlenül klasszikus mozihoz kötődik, mely nem volt más, mint a nálunk is nagy sikert aratott Pokoli torony(Towering Inferno, 1974), mely film olyan sztárparádét vonultatott fel, mint Paul Newman, Steve McQueen, William Holden, Fred Astaire, Richard Chamberlain vagy Faye Dunaway.

IN MEMORIAM JENNIFER JONES(1919-2009)

NYUGODJÉK BÉKÉBEN!
0
2009. december 18., péntek 11:54
Szép kort ért meg az öreg.  
Még a nagyfejű Eisnerrel vívott oda-vissza csatározások sem kezdték ki az egészségét, szinte haláláig a családi vállalkozásért ügyködött, szerényen, háttérben meghúzódva.

Nyugodjék békében!
most posts by TM
0
2009. december 18., péntek 11:04
Na ne már, több rossz hírt nem kérünk jódarabig... :(((

Nyugodjon békében!
0
2009. december 18., péntek 11:00
És sajnos mára is jut egy halálhír.

Elhunyt Dan O Bannon trükkszakember, forgatókönyvíró.

O Bannon első sikere John Carpenter Dark Star-ja volt, ahol forgatókönyvíróként és special effects supervisorként máködött közre.
Ezt követte a legendás Star Wars, ahol animátorként dolgozott.
Majd társ forgatókönyvíróként jegyezte Ridley Scott Alien című sci-fi horror klasszikusát.
Dan O Bannon nevéhez fűződik még a Total Recall, a Blue Thunder vagy aThe Return of the Living Dead forgatókönyve.

Daniel Thomas O Bannon
(1946-2009)

0
2009. december 17., csütörtök 11:21
79 éves korában elhunyt Roy Edward Disney, a legendás rajzfilmmágus, Walt Disney unokaöccse.

Körülbelül 1%-os részesedése (úgy 16 millió részvénye) volt a Walt Disney konszernnél, amelyet apja, Roy Oliver Disney és nagybátjya, Waélt Disney alapítottak. Az ifjabb Roy konzultánsként és director emeritusként működött az igazgatótanácsban, valamint segített ápolni a családja által létrehozott, mára transznacionális dollármilliárdos birodalommá terebélyesedett Walt Disney Company-t.

A híres nagybáty, Walt (balra) és az idősebb Roy Disney a legendás Miki Egérrel

Roy E. Disney

0