Keresés

Halottaink...

2009. október 17., szombat 23:28
Ma reggel, hosszantartó, súlyos betegség következtében 71 éves korában elhunyt ROSANNA SCHIAFFINO olasz színésznő, aki az 50-es, 60-as évek egyik legszebb színésznője volt.
A magyar közönség elsősorban a FARKASOK CSODÁJA, a RO.GO.PA.G. és a MANDRAGORA című filmekből ismerheti elsősorban.
IN MEMORIAM ROSANNA SCHIAFFINO(1938-2009)
0
2009. október 11., vasárnap 15:29
Elnézést elírtam...1940-2009
0
2009. október 11., vasárnap 15:29
Én csak tegnap értesültem róla de nagyon lesújtott Jim Carroll halála pedig 1 hónapja történt már.
Szívroham vitte el 60 éves korában. Sajnos elég aktív kábítószeres életmódot folytatott a 70-es 80-as években.
Pár sor erejéig szeretnék csak megemlékezni a Kosaras Naplója című könyv szerzőjéről és egyben remek zenészről. Ajánlom figyelmetekbe zenekarát a The Jim Carroll Band-et. Szerintem fantasztikusak.

RIP Jim (1949-1960)
0
2009. október 11., vasárnap 14:15
Ez olyan sokkoló :( RIP!
0
2009. október 11., vasárnap 13:36
Nem sokat tudni :/ Partnerével volt nyaralni Mallorcán, megittak pár italt, lefeküdtek aludni és már nem ébredt fel :( Ennyi hír van egyelőre, én is itt tudtak meg: Meghalt a Boyzone énekese
0
2009. október 11., vasárnap 13:30
A Boyzone-t én is szerettem :( Na de mi történt?
0
2009. október 11., vasárnap 12:14
Elhunyt a Boyzone énekese, Stephen Gately :( Csak 33 éves volt. Nem nagyon vagyok otthon a popban, kevés előadót, együttest szeretek, de őt és a Boyzone-t szerettem/szeretem, nyugodjék békében!

1976-2009

0
2009. október 1., csütörtök 21:57
Így-így! :-) És szívből örülök, hogy a művész úr neve tök más apropóból került itt szóba, mint amire a topik hivatott. Kívánom Neki, hogy ez jó pár évtizedig így is maradjon!!!
0
2009. október 1., csütörtök 17:29
Meg még vagy ötvennél is több ismert magyar film és animáció mellékszereplője, hangja az Állami Áruháztól a Macskafogó 2-ig. Januárban már 88 éves lesz!
most posts by TM
0
2009. október 1., csütörtök 16:48
Valahonnan ismerős volt a hangja, amikor németül beköszönt, legalább mostmár tudom honnan... :)))

Ez is az átka a rossz minőségű kópiának, a végefőcím legalább háromnegyed része hiányzik...
0
2009. október 1., csütörtök 16:46
Ő Farkas Antal színművész, Harsányi mellett a másik csöndér az Indul a bakterházban. "A k. Istenit! Meggyalázták a csendőrséget!" :-)
0
2009. október 1., csütörtök 11:58
Akkor semmit nem vesztettem vele. Ha legközelebb az m1-en fogják adni, majd azt csekkolni fogom...

Az a jelenet is durva, amikor kiemeli a vasajtót, és a tagbaszakadt kopasz, SZTK-szemüveges csávóra hátulról rádönti az ajtót. :D
0
2009. október 1., csütörtök 11:40
Nem volt felújított. Én csak belekukkantottam, akkor éppen sötétebb képsorok voltak, nem túl szép fehér képhibákkal, és mindezt mégcsak nem az LCD-n néztem, hanem a másik, 10 éves CRT-n....
0
2009. október 1., csütörtök 11:39
Karcos volt, recsegős és ugrott is.
0
2009. október 1., csütörtök 11:29
Adták tegnap és én nem tudtam róla? Ez meg hogy lehet? :S

A kópia minősége milyen volt? A megszokott súlyos karcokkal, ugrásokkal dúsított, vagy normális, felújított?
0
2009. október 1., csütörtök 11:24
Tegnap újranéztem az RTL-en a Csak semmi pánikot: vinnyogva röhögtem-könnyeztem Pista bácsi alibitelefonjánál a térképészlakban.

"- Hogy mondod, drágám? Habos sajt? Habos sajtot egyáltalán nem kérek. Paprikáscsirke? Mmm..." :-)))

A borra meg: "- Kissé savankás!" :-))
0
2009. október 1., csütörtök 10:29
Engem is letaglózott a hír. Nyugodjék békében!!!
Számomra (természetesen Bud Spencer magyarhangján kívül) nekem ő mindig is Sándor Mátyás marad, aki harcol az igazságért és megbünteti a gonoszokat. Igazi férfi volt, ellenállhatatlan sármmal, aki 50-60 év felett sem öregedett meg. Jó színész, értékes ember volt!!!
0
2009. október 1., csütörtök 1:19
Íme egy rövid összehasonlítás Bud Spencer és Terence Hill westerntrilógiájának szinkronjairól: http://magazin.szinkronhangok.hu/?iras=62

Az írásban szó van a nemrég elhunyt Kristóf Tiborról és Bujtor Istvánról is.
0
2009. szeptember 28., hétfő 0:22
Nekem ma sikerült másodszor könnyeket csalnia a szemembe a hírnek, amikoris a Naplóban egy rövid interjúrészlettel emlékeztek gyerek- és kamaszkorom legmeghatározóbb színészére. Aki nem láttam pótolja, amint felkerül a mai adás anyaga  a műsor honlapjára. Azért, ahogy és azért, amit mondott a mi örök Nagy Fehér Hittérítőnk.
0
2009. szeptember 28., hétfő 0:06
Nem ez az első hozzászólásod, amiben egy húrra rezdülünk, és ez jó, még ha az apropó borzalmas is...
most posts by TM
0
2009. szeptember 28., hétfő 0:03
Azért volt jó pár magyar színész, aki nem az agyelivásba halt bele.
most posts by TM
0
2009. szeptember 26., szombat 15:10
Gene Hackmannek is volt a Madárijesztőben. Az is király volt.

legalább beszélhet a testvérével.

Nyugodjék békében Csöpi bácsi.
0
2009. szeptember 26., szombat 13:00
Alonso Mosely FBI-ügynököt kihagytad, az is felejthetetlen volt... :)))
0
2009. szeptember 26., szombat 10:38
A saját filmjei mellett természetesen Bud hangjaként égette magát örökre a fülembe, de nekem Jack Cates-ként is mindig megmarad. Furcsa, hogy ilyen "apró", "komolytalan" munkákkal valóban egy életre beleírta magát millió ember tudatába. Amúgy meg szimpatikus fickó is volt (na és végre egy színészünk, aki nem itta el az agyát).
Isten vele!
0
2009. szeptember 26., szombat 10:05
Nyugodjék Békében.
0