Igen, valahogy úgy volt, hogy az évad premiert kicsit eltolták, és forgattak három részt, az első rész egészen addig ment, míg nem történt meg a támadás, a következő rész pedig már utána 10 nappal. Érthető is, hogy a sorozat reflektált rá, hiszen a tűzoltók között igazi túzoltók szerepeltek a sorozatban, voltak, akik tényleg ott voltak a tornyoknál aznap. Az elnök embereinél pedig egy egyszerű, nagyon zárt részt készítettek, de egyben nagyon tanúlságosat.
Amikor én meg láttam a tévében, még amikor csak az Északi torony lángolt, arra gondoltam, milyen hülye baleset ez, mivel láthatóan gyönyörű volt az idő. Amikor jött a második kép, egyből mondtam: ez támadás. Akkor is a szívbaj kerülgetett, amikor egy ideig csak egy washingtoni kamera dolgozott, egy épület tetejéről, Pentagontól messze, és nem látszott, hogy mi ég, persze egyből a Fehér Házra vagy a Capitolium-ra gondoltam, hogy azok lángolnak. És jöttek olyan hírek is, hogy több pokolgép is robbant Washingtonban és hogy 20 gépről nem tudnak semmit. Sokkoló nap volt, brutális hatással.