Azon a szeptemberen kezdte el valamelyik adó nyomatni a régi Starsky és Hutch epizódokat, aminek tökre örültem, mert korábban abból is csak szemezgetősdi volt a királyi tévé részéről. Siettem mindig haza, hogy ne maradjak le róluk. Harmadik vagy negyedik részt nézhettem, mikor a család másik fele bedübörgött az ajtón, hogy azonnal kapcsoljak át, mert háború van. Még át is futott a fejemen, hogy biztos a késői kánikula káros hatása lehet az okozója a jelenetnek, s megküzdöttünk a távkapcsolóért is, az utána látottak viszont teljesen ledermesztettek. Zavaró volt, hogy a hírcsatorna felváltva adta a már megtörtént események felvételeit az élőképekkel, így fel-alá szörfözve és Baló György által elmesélve állt össze a szörnyűség, ami aztán annyira lekötötte a következő két hónapomat, hogy Glazerről és Soulról teljesen megfeledkeztem. A net révén a sorozatot tudom pótolni, viszont a tragédiát nem lehet visszacsinálni, csak afféle másrugóra járó agyú zseninek, mint amilyen Sándor György, aki egy visszafelé játszott toronyösszedőléshez, lángott visszaszippantó épületből hátrafelé kirepülő utasszállító géphez írt remek kommentárt, melynek valami olyasmi volt a vége, hogy ...és így lesz az adás igazán ÉLŐ. Egyszerű, egyszerűen zseniális ötlet, számomra a tragédia egyetlen pozitív emléke. A CNN által is elismeréssel illetett anyagot sajnos sehol nem találtam meg.