Keresés

Halottaink...

2009. szeptember 11., péntek 21:28
Ahhoz csak egy dévédérekorder kell, amit összekötsz a videóddal. Nem CNN-től volt, hanem Nap-keltétől, a magyar montázst küldték ki az amerikaiaknak.
most posts by TM
0
2009. szeptember 11., péntek 21:21
Milyen anyag volt a CNN-től? Vannak onnan felvételeim. Mindig csak halogatom, de szeretnék venni valami kütyüt, vagy mit tudom én mi kell ahhoz, hogy a videón lejátszott szalagokat digitalizáljam gépen. Van egy HBO-s dokufilm is, azt először a CNN-ről vettem fel, később a magyar HBO vagy lehet az RTL Klub is leadta magyarul, amelyben szinte az összes kameraállást bemutatták, és közben hozzátartozók, Rudy Gulliani és sokan mások nyilatkoztak.
0
2009. szeptember 11., péntek 20:59
Azon a szeptemberen kezdte el valamelyik adó nyomatni a régi Starsky és Hutch epizódokat, aminek tökre örültem, mert korábban abból is csak szemezgetősdi volt a királyi tévé részéről. Siettem mindig haza, hogy ne maradjak le róluk. Harmadik vagy negyedik részt nézhettem, mikor a család másik fele bedübörgött az ajtón, hogy azonnal kapcsoljak át, mert háború van. Még át is futott a fejemen, hogy biztos a késői kánikula káros hatása lehet az okozója a jelenetnek, s megküzdöttünk a távkapcsolóért is, az utána látottak viszont teljesen ledermesztettek. Zavaró volt, hogy a hírcsatorna felváltva adta a már megtörtént események felvételeit az élőképekkel, így fel-alá szörfözve és Baló György által elmesélve állt össze a szörnyűség, ami aztán annyira lekötötte a következő két hónapomat, hogy Glazerről és Soulról teljesen megfeledkeztem. A net révén a sorozatot tudom pótolni, viszont a tragédiát nem lehet visszacsinálni, csak afféle másrugóra járó agyú zseninek, mint amilyen Sándor György, aki egy visszafelé játszott toronyösszedőléshez, lángott visszaszippantó épületből hátrafelé kirepülő utasszállító géphez írt remek kommentárt, melynek valami olyasmi volt a vége, hogy ...és így lesz az adás igazán ÉLŐ. Egyszerű, egyszerűen zseniális ötlet, számomra a tragédia egyetlen pozitív emléke. A CNN által is elismeréssel illetett anyagot sajnos sehol nem találtam meg.
most posts by TM
0
2009. szeptember 11., péntek 20:04
Furcsa, amit írtál kommentbe... abban a tekintetben, hogy én is ugyanígy jártam. A nappaliban olvasgattam, mikor anyám szaladt be, hogy a rádióban mondták, baj van New York-ban. Azonnal nyomtam be a CNN-t, mert amúgy is sokszor csüngtem rajta, és pár perc múlva én is láttam élőben a 175-ös becsapódását :( Pontosan fel tudom a mai napig idézni az eseményeket, hátborzongató. A hatása sem múlt el nyomtalanul: október közepéig az akkor előfizetőként hozzánk járatott Blikk összes száma el van rakva, volt egy szeptember 12-én, délután kiadott különszámuk is, sok hátborzongató fotóval. Van egy könyvem a támadás napjáról és kb. 10 műsoros kazetta, tele dokumentumfilmekkel a WTC építésétől kezdve a segélykoncerten át rengeteg mindennel, a West Wing és Harmadik műszak idevágó részeivel. Szóval, eléggé nagy hatással volt az a nap egy egyszerű, 14 éves srác számára is, Magyarországról.
0
2009. szeptember 11., péntek 19:42
0
2009. szeptember 11., péntek 19:31
2001.09.11. Egy rendkívül egyszerű összefoglaló, és ilyen meghatót még nem olvastam.
0
2009. szeptember 9., szerda 21:22
Nyugodjon békében:(

ennek hatására Morgan Freeman:Helyei László;Antonio Banderas:Galambos Péter..aki fura,hogy visszatért,én inkább Széles Lacira gondoltam volna Roland "utódaként"
0
2009. szeptember 9., szerda 9:30
Sajnálom, hogy Kristóf Tibor halálhíre apropóján tettem... :-(

;-)
0
2009. szeptember 9., szerda 1:38
Ma halt meg, hosszan tartó, súlyos betegségben...:((((
0
2009. szeptember 9., szerda 0:18
Sinkovits Imre után a másik kedvenc "idősebb" szinkronhangom is elhunyt, sajnálom.
Nyugodjék békében!
Amúgy az Iszdb-n azt írják, hogy szeptember másodikán hunyt el.
0
2009. szeptember 9., szerda 0:08
hö, tudtam, h ha valaki beelőz, az te leszel:)
0
2009. szeptember 9., szerda 0:07
Na meg mintha ő lett volna az "első" Darth Vader is, számomra a leghitelesebb.
0
2009. szeptember 9., szerda 0:06
Lesújtó hír, de aki eddig szerette a munkásságát, és az általa létrehozott felejthetetlen értékeket, az ezután is teszi majd. És ha hosszútávon, igazán hosszútávon gondolkodunk, ez a lényeg.
0
2009. szeptember 9., szerda 0:03
Neeee!!!! :-(((

Nyugodjék békében Darth Vader első számú magyar hangja!
0
2009. szeptember 8., kedd 23:56
IN MEMORIAM KRISTÓF TIBOR(1942-2009)

James Onedin és Kőnig kapitány már csak az égben beszélgetnek tovább...:(((((
0
2009. szeptember 8., kedd 21:59
Nyugodjon békében, az egyik első számú kedvenc magyar hangom volt... :(((
0
2009. szeptember 8., kedd 20:33
Isten nyugosztalja!
Azért Optimusz fővezér hangjaként is nagyot alakított.
Sajnáltam hogy a második részben már nem ő szinkronozálta Optimuszt.
Gondolom a szinkronkészítés idején már betegeskedhetett.
R.I.P.
0
2009. szeptember 8., kedd 20:30
Nyugodjék békében! Nagyon kellemes, senkivel össze nem téveszthető orgánuma volt. Morgan Freeman és Sean Connery hangjaként rögzült bennem is elsősorban. Bátyámnak évek óta a hangposta üzenete egy részlet Az első lovag-ból, Kristóf Tiborral. Hiányozni fog :(
0
2009. szeptember 8., kedd 18:35
Kár, hogy ilyen korán ment el. Kedveltem Morgan Freeman hangjaként is. Egyik kedvenc szinkronhangom volt. Nyugodjék békében!
0
2009. szeptember 8., kedd 18:33
Isten nyugosztalja, jó színész volt, és jó szinkronszínész volt :((
0
2009. szeptember 8., kedd 18:21
Isten nyugosztalja!
0
2009. szeptember 8., kedd 18:13
Elhunyt Kristóf Tibor színművész, szinkronszínész, többek között ő volt Sean Connery magyar hangja.
0
2009. szeptember 2., szerda 11:03
Nagyon szerettem azt a filmet és éppen miatta volt különleges. :( RIP.
0
2009. szeptember 2., szerda 7:07
33 éves korában elhunyt Matatek Judit, a Vakvagányok egyik főszereplője.

Nagy harcos volt: gyerekkorában a szemevilágát kellett adnia az életéért, s a daganatnak 30 év (!) kellett ahhoz, hogy végképp legyőzze.
Az egyetlen filmszerepe a Vakvagányok volt, de az emlékezetes és példaértékű marad mindenkinek.
E film után vak gyerekek százai alakítottak színjátszó csoportokat.

Matatek Judit újra lát, és vigyáz e gyerekekre. Nyugodjék békében.
0
2009. augusztus 31., hétfő 1:43
Nyugodjék békében! Nem is volt idős, csupán 62 éves. Igazi lehengerlő egyéniség volt, érdekes énekhanggal.
0