Keresés

Halottaink...

2009. június 29., hétfő 18:36
"Túlzott sztárság" betegségről nem tudok. Szívelégtelenségről igen. Amit viszont a rengeteg nyugtató, illetve a feltételezett gyógyszerfüggőség válthatott ki. Jackson, aki valamilyen szinten "álomvilágban" élt, a pedofilgyanúsítgatások során szembesült azzal, hogy bizony nem mindenki akar jót, aki a szemedbe mosolyog. Bizonyos tekintetben Grammyk és rekordok közepette is végtelenül naív volt, s ezt a mondjuk úgy, pofáraesését aztán élete végéig nem volt képes kiheverni.
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 18:25
Minha nem te kezdtél volna személyeskedni.Már nem az első esetben.Csak most már unalmasnak találtam.
Egyik korábbi személyeskedésedre én is más topikot javasoltam"Nem vagyok a babád"-válaszoltad.Erről ennyit...
Egyébként a túlzott sztárságra gondoltam.Ezért is élt ennyivel kevesebbet.Akárcsak Elvis.
Nem tehetek róla,hogy nem láttad át a sima ok-okozati összefüggéseket.
0
2009. június 29., hétfő 17:25
Íme, a teljes lista:
Dan Aykroyd, Harry Belafonte, Lindsey Buckingham, Kim Carnes, Ray Charles, Bob Dylan, Sheila E., Bob Geldof, Hall and Oates, James Ingram, Jackie Jackson, LaToya Jackson, Marlon Jackson, Michael Jackson, Randy Jackson, Tito Jackson, Al Jarreau, Waylon Jennings, Billy Joel, Cyndi Lauper, Huey Lewis and the News, Kenny Loggins, George Michael, Bette Midler, Willie Nelson, Jeffrey Osborne, Steve Perry, The Pointer Sisters, Lionel Richie, Smokey Robinson, Kenny Rogers, Diana Ross, Paul Simon, Bruce Springsteen, Tina Turner, Dionne Warwick, Stevie Wonder.

Eladott lemezek száma, médiajelenlét, ismertség, hatás, stb. – akármilyen kritérium szerint nevezünk sztárnak valakit, ezek a személyek mind azok, vagy rövidebb-hosszabb időn keresztül azok voltak. Ez tény. Ennyi.
0
2009. június 29., hétfő 17:05
Ha nem lettek volna sztárok, nem is kaptak volna meghívást.
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 16:53
The girls just wanna have fuuun...:)
0
2009. június 29., hétfő 15:58
Hát Majkát és Győzikét ne említsük egy lapon Cindy Lauperrel, ha lehet!
0
2009. június 29., hétfő 15:56
Ez ugyan nem ebbe a topikba tartozik, de én nem azt mondtam, hogy a többiek nem jók vagy nem sztárok, én azt mondtam, hogy számomra ő volt a sztár, ezt úgy értettem, hogy számomra az ő alakítása volt a legegyedibb, a legkülönlegesebb. Természetesen értékelem Ray Charlest és TIna Turnert is, de voltak ott olyanok, akikre semmiképpen nem mondanám, hogy sztár. De ez az én véleményem, senki nem mondta, hogy egyet kell vele érteni, de te se várd, hogy egyetértsek a tiéddel, miszerint mindenki sztár, csak azért, mert szerepelt a We are the world-ben. De lehet, hogy más fogalmaink vannak a sztárságról.
0
2009. június 29., hétfő 14:48
óóóké köszi! :)
majd írj rám..
0
2009. június 29., hétfő 14:47
nohát na.. bolondgomba volt reggelire?
csigalom srácok!
0
2009. június 29., hétfő 14:35
kíváncsi vagyok ha ebből a mezőnyből csak lauper a sztár szerinte, akkor a hazai mezőnyből ki a sztár neki? majka? győzike? :DD
0
2009. június 29., hétfő 14:19
A We Are The Worldben szerepelt zenészek mind sztárok, ez tény, ebben semmi szubjektivitás nincs. Ha neked a száznál is több Grammyvel rendelkező többséggel szemben Cindy Lauper tetszett egyedül, az oké, de ne mondd azt, hogy "ő volt a sztár". Akkor a többiek, Ray Charles, Dylan, Springsteen, S. Wonder, T. Turner és a többi remek énekes mik voltak? Cindy Lauper vokálcsapata? :)
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 13:59
Te kezdted.
0
2009. június 29., hétfő 13:53
szia, most nem tudok, majd kicsit később.
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 13:53
Forgasd a szót, ha az esik jól.
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 13:44
Ez tényleg tény, hogy szubjektív megítélés alá esik.
0
2009. június 29., hétfő 13:40
uff..
tudsz most jönni msnre?
0
2009. június 29., hétfő 12:21
Ez tény.
most posts by TM
0
2009. június 29., hétfő 11:47
Ez szubjektív megítélés alá esik.
0
2009. június 28., vasárnap 23:07
Nekem tucatnál is több filmem van Gielgudtól/Gielguddal Julius Caesartól az Elizabethig és meglett kora ellenére sajnáltam, mikor eltávozott. Ugyanakkor nagy átlagban mindig is nagyobb hisztéria övezte a popsztárokat, mivel őket főleg a "hisztérikusabb" korosztály imádja. Egyszerüen intenzívebben van jelen a rajongás. Ezért tartom fals összehasonlításnak azt, hogy a két területről vett két embert összemérjünk, mert nem tudunk hiteles eredményt kapni.
Elvis és Chaplin mindössze pár hónap különbséggel hunytak el. Óriási Chaplin-rajongóként sem érzem méltatlannak azt, hogy Elvis halála sokkal nagyobbat "durrant", azt inkább tartanám bajnak, ha Chaplin neve feledésbe merülne. Hálistennek ez sosem történik meg, erről még ő gondoskodott gazdag filmes élete során. Szerintem Sir Gielgud is megérdemli, hogy a fiatalok ismerjék nevét, s ezért tenni is valamit az igazán szép dolog, de ne akkor és ott, amikor mások épp más gyászával vannak elfoglalva. A mindenáron népművelés olykor a legnagyobb jószándék ellenére is visszás lehet.
most posts by TM
0
2009. június 28., vasárnap 21:17
Ne vedd kötekedésnek, de szerintem fussál neki még egyszer, Csabaga azon mondata szerintem elég egyértelmű. Ha a zenész 40 évvel kevesebbet élt, mint a színész, akkor a zenész életkorából (50 év) nem kivonni kell az ominózus negyven évet, hanem hozzáadni. Vagy rosszul gondolom? (Gielgud mellesleg 96 évesen halt meg.)

0
2009. június 28., vasárnap 20:29
Én szerintem, aki régebben halt meg arról nem érdemes itt beszélni, mert ahogy elnéztem, inkább az épp aktuális halott emberről van szó. Most Jeko van a porondon. (Azt a Sir akárkikről meg nem is hallottam)
0
2009. június 28., vasárnap 20:17
tehát 10 évesen halt meg. kár érte.
0
2009. június 28., vasárnap 20:01
Ha érthetően fogalmaztál volna, akkor bizonyára nem egészen normálisan is értem, hogy Michael Jackson azért élt Sir John Gielgudnál negyven évvel kevesebbet, mert az Xpressen száz hozzászólással több jött az ő halálhírére, de így sajnos nem tudtam dekódolni a dolgot. Amúgy meg a hasonlatod volt irreális, akár elfogadod, akár nem. Személyeskedésre meg másik topikot válassz, na nem én miattam, hanem mondjuk Paul Newman vagy Charlton Heston miatt.
most posts by TM
0
2009. június 28., vasárnap 18:11
Egy szóval sem írtam,hogy névtelen nulla lett volna.
0
2009. június 28., vasárnap 18:09
A példám csak általánosság volt.
0