Keresés

Halottaink...

2009. június 28., vasárnap 18:08
Nem várom,csak én ízlésesebbenek tartanám.
Egyébként jól tudom,a mai világ nem egészen normális,erről a te hozzászólásodból is meggyőződtem.
Hogy nem érted,mit is akartam mondani,inkább legyen a te bajod.
0
2009. június 27., szombat 20:43
Három évvel a halála után létrejött fórumban kapott hozzászólást. Ez is mutatja, hogy nagy színész volt. Amúgy Monroe vagy Dean halála is kapott volna Jackóéhoz hasonló teret, ha akkoriban létezett volna világháló. Mindketten népszerűek, híresek, bálványok voltak és életük befejeződésérő is különféle teóriák keringenek mindmáig. De ebbe a sorba illik Elvis is, vagy Morrison, Hendrix, Joplin na és Ledger. Ugyan nem mindenki futotta ki a benne lévő tehetséget, így ebből a sorból Elvis és Jackson kiemelkedik, de értelmetlen a rangsorolás, hiszen a lényeg, hogy mindannyian milliókat szórakoztattak, egy egész világ ünnepelte őket, így teljesen érthető, hogy a halálhírük is sokakat foglalkoztat. Sir Gielgud, Sir Olivier nem attól voltak brilliáns színészek, nem az alapján kell őket besorolni a "ki volt nagyobb ember" nevű hülye skatulyába, hogy egy zömmel fiatalokból álló fórumközösségben hányan csípik őket, hányan láttak tőlük egyáltalán valamit, hányan hallották a nevüket. A citálást azért sem érzem időszerűnek, mert aki most távozott el, s akiről szólnak a megemlékezések, maga sem volt egy névtelen nulla, egy méltatlanul piedesztálra emelt celeb.
Ha Kiszel Tünde murdellációja apropóján jönne száz komment, magam is csabagával értenék egyet.
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 19:32
Nem kötekedésképpen, de ezen topik első hozzászólása 2003. szeptember 1. - 8:41-kor történt meg, Charles Bronson távozása miatt éa nyílván te is tudod, hogy Sir Gielgud 2000. május 21-én halt meg. Most akkor egészen Mariyln Monroe-ig, vagy James Dean-ig menjünk vissza?
0
2009. június 27., szombat 19:13
tudom, bocsánat, hogy belinkeltem...
0
2009. június 27., szombat 18:43
ott a pont.
köszi a linket.
0
2009. június 27., szombat 18:37
áááá ez lesz az köszi! :)

7:15 körül van az a jelenet amire emlékszem. 3D-ben veszélyesek voltak azok a karmok :)

0
2009. június 27., szombat 18:16
Az utolsó mondatod értelmetlen, a gondolatod pedig érthetetlen. Miért várod azt, hogy a múlt század végének egyik legnagyobb popbálványának halála publicitásban ne verje a plafont? Ez a normális. Iderángatni más, értékes művészeket az a nem normális, az a fals összehasonlítás.
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 18:04
Számomra egy kicsit elgondolkodtató,hogy a világ egyik legnagyobb Shakespeare-színészének(Sir John Gielgud) halála csak egy mondatot ért meg itt,most pedig a századik hozzászólás felé küzeledünk.
Talán megvan az (egyik)ok,a két neves ember közül a zenész miért élt negyven évvel kevesebbet.
0
2009. június 27., szombat 16:42
És a hosszú körmű figura Angelica Houston volt az idegen királynő szerepében..:)
0
2009. június 27., szombat 16:41
Nem..az a Captain Eo volt,amit George Lucas neve fémjelzett..youtube-on megtalálod tűrhető minőségben 2d átiratban...
0
2009. június 27., szombat 16:18
Igen, ismerem!
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 16:17
ez itt off
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 15:35
Jó volt újra látni az egészet :) Nem volt nagy siker ez a dal, és valahogy ezt a klipet sem játszották sokszor, pedig nagyon klasszul sikerült kisfilm. Ha már ilyen szellemes vagy éppen zombis videóknál tartunk, nekem még nagyon emlékezetes a Backstreet Boys - Everybody című klipje :)

0
2009. június 27., szombat 14:49
nem tudom, nem jártam még Disneylandben. :)
de sanszos. ebben van ilyesmi jelenet.
0
2009. június 27., szombat 14:33
Most ezt nem tudtam megnézni, mert épp megyek el itthonról, de eszembe jutott valami. 1996-97ben voltam a párizsi Disneyland-ben és volt ott egy 3D-s mozi, ahol egy MJ filmet vetítettek. Sokra már nem emlékszem, de az megmaradt bennem, hogy volt benne valami hosszú körmű figura aki "nyúlt a nézők felé" :)

Véletlenül nem ez a Ghosts c. film lehetett az? Gyanús...
0
2009. június 27., szombat 14:24
A ´97-es Ghosts filmet már láttad?

Mily látványos és drasztikus különbségek vannak a mai üres, ész nélkül agyonvágdosott videoklippek és 10-20 évvel ezelőtt készült társaik között.
Óóó azok ´90-es évek...

Rendezte: Stan Winston
Sztori: Stephen King, Stan Winston, Mick Garris & Michael Jackson
Operatőr: Russel Carpenter

Bár a minősége nem egy Blu-Ray, de teljes terjedelmében csak itt a dailymotion oldalon találtam meg:

(a MENU alatt van egy high quality opció, talán az javít valamit rajta)
0
2009. június 27., szombat 12:19
Na ez megint egy olyan klip, amilyet csak Michael Jackson volt képes összehozni, és itt most nem a pénzre gondolok, hanem inkább a személyes kapcsolatokra, barátságokra. Összeterelt egy rakás hírességet a stúdióba, hogy azok eljátsszák, hogy az ő hívó szavára jöttek, s türelmetlenül várják a késő Jackót, mire a végén kiderül, hogy a furfangos énekes fentről az egészet filmre rögzítette.
A pillanatokra felbukkanó hírességek között láthatjuk Brigitte Nielsent, Paula Abdult, Lou Ferrignót, Danny Glovert, Quincy Jones beszélget Jackie Collins-szal, Whoopi Goldberg Carl Weathers-szel, egy sarokban Jasmine Guy, Rosanna Arquette, Lou Diamond Phillips és Billy Dee Williams trécselnek, A Pomádé sztárjai Olivia Newton-John és John Travolta egy minidíszletben éneklik a Liberian Girl refrénjét, Steven Spielberg az óráját lesi, Rick Schröder (Zefirelli "A bajnok" c. filmjéből) és Blair Underwood tinisztárok már megörülnek, hogy megvan Jackson, de a fürtös fickó nem más, mint Weird Al Jankovic, persze itt van Bubbles-maki is, a boxpápa Don King az ugyanolyan hajú "fiához" beszél, Richard Dreyfuss viszont tényleg a kislányával van jelen, a legnagyobb poén a létra tetején karba tett kezekkel unatkozó Virginia Madsen illetve a mellette törökülésben lebegő David Copperfield, végül pedig motorral begördül Aykroyd és Guttenberg és hirtelen mindenki felfelé néz, ahogy a kameradaru alább ereszkedik, és a felvevő mögött felismerik a huncutul kacagó Jacksont. Különben meg egy érzelmes, lírai dal szól egész idő alatt, de ezúttal a nagy érzelmek helyett egy vicces videó született, mely különlegesnek mondható Jackson rengeteg remek klipje között.
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 12:05
Engem mindig megráz, ha egy közismert, régóta a köztudatban forgó ember halálhírét veszem. Valószínűleg ez szembesít magam múlandóságával.
De ez a tömeghiszti nálam igencsak próbára tette a toleranciacsipemet. A zenei tévék gyakorlatilag le sem sz@rták évek óta MJ-t, a hírekbe is csak vélt v. valós botrányai miatt került be, most meg  a csapból is ez folyik (persze, a reklámidő most nagyon sokat ér), lassan szentté avatják. Brrr.

"Ez egy beteg dolog, de nézd meg, odakint hány színész, énekes szenved ezektől"
Ó, szegények! Gondolom, akkor is szenvednek, amikor a kasszánál felveszik az illetményüket (egy átlag amerikai éves jövedelmének több tízszeresét) az ilyen-olyan jó-rossz filmjükért, lemezükért. No meg nem kötelező a sűrűjében lakni. Számtalan példa mutatja, hogy lehet alkotni sztárallűrök nélkül is.
0
2009. június 27., szombat 10:46
Michael Jackson - New Music - More Music Videos
most posts by TM
0
2009. június 27., szombat 5:54
Sajnálatos módon én csak most tudtam gép elé kerülni, így én egy videóval emlékeznék rá.
1996 Szeptember 10 Budapest, Népstadion: Michael Jackson - Scream.
Remek koncert volt, megismételhetetlen.

Nyudodj békében Jacko!
0
2009. június 27., szombat 0:32
Nyílván saját tudatlanságom, hogy csak az elmúlt 24 órában fedeztem fel jó pár számot, amelyek mindig is tetszettek, mindig hangosabbra vettem a rádiót és fogalmam sem volt, hogy ezek Jacko számok. Ilyen például a Heal the World. Ami pedig az elmúlt másfél évtizedet illeti... az is hallgatólagos beismerés, ha valaki peren kívül egyezkedik, ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy milyen szülő lehet az, aki egy kis pénzért befogja a száját, ha a gyerekét molesztálták... Szóval ez is több, mint érdekes nekem és inkább annak tűnik, hogy csak egy kis lehúzási lehetőséget láttak Jacko-ban, mint a Gavin srácnál, akinek az anyjáról már több esetben is kiderült, eskü alatt hazudott.

Az biztos, hogy Jacko nem volt átlagos, nem e világi, de 50 évig itt élt és hatalmas benyomást tett több millió, tízmillió emberre. Kire a zenéjével, kire a humanitárius szolgálataival, és talán az elsők között hívta fel az emberek figyelmét az afrikai nyomorra és elnyomásra. Hatása nem marad nyomtalanul, az biztos.
0
2009. június 27., szombat 0:20
OFF

Akkor én még jobban jártam, amikor albérletben laktam 5 évvel ezelőtt egy rövid ideig. A televíziókészülékbe még antennacsatlakozó sem volt dugva, csak egy scart a DVD-nek, és annyi. De persze a netet előfizettük exemmel... :)))

De jó is volt, hogy nem ömlött a sok kertévés mocsok az arcunkba, hanem azt néztük, ami a polcon volt. :DDD

ON
0
2009. június 27., szombat 0:00
0
2009. június 26., péntek 21:56
Nagyon bírom, hogy mindenki a pedofil cuccot böfögi fel vele kapcsolatban, mintha ismerte volna! Tájékoztatom ezeket az okos, drága emberkéket, hogy ők is csak a szaros médiából értesültek minderről! Vagy netán titeket is molesztált, ezért vagytok ennyire biztosak a bűnösségében? Persze arról egyikőtök sem szólt egyetlen büdös szót sem, hogy pl. mikor Pesten járt egy halálos beteg fiúnak kifizette a 30 milliós életmentő műtétjét! Igen, erre lehet mondani, hogy neki az a 100 ezer dollár csak zsebpénz, de a fiú családja máshogy látja. Ez csak egy példa! Ugyanígy tett más országokban, más betegekkel. A másik, hogy a gyűlölködő, őt pedofilnak kikiáltó emberek lelke természetesen kristálytiszta, mi?!
0
2009. június 26., péntek 21:49
Egyetértek.
0