Keresés

Halottaink...

2009. június 26., péntek 21:44
Erről van szó, nem szabad pálcát törni senki felett a dolgok teljeskörű ismerete nélkül. Jacko nem evilági ember volt, ahogy gyermekkorban felnőttként kellett már élnie, mert különben bottal verte az apja, úgy felnőttként gyermekvilágot kreált maga köré. Még azt is el tudom képzelni, hogy valamilyen módon meg volt kattanva. De amennyire mániákusan félt a fertőzésektől, meg minden érintkezéstől, fizikai kontaktustól, úgy ebbe tökre nem illik bele a klasszikus értelemben vett pedofília. Lehet, hogy szeretett fiatalokkal együtt lenni, lehet, hogy legbelül maga is az akart lenni, de ezt a botrányt inkább tudom a pénzéhes szülőknek a számlájára írni, akik így próbáltak a sztárról több bőrt is lenyúzni. Nagyon nem is elrugaszkodott gondolat ez, a Culkin-szülők a saját gyereküket is fejőstehénnek használták, meg is lehet nézni a kis Home Alone-fickót, mi lett vele nagykorára. Jackson bőrbetegsége sem most publikált tény, régóta szó van róla. A plasztikai műtétek más kategória, bár érdekes, hogy ez is csak M.J.-nél negatívum, az senkit sem érdekel, hogy mondjuk Cliff Richard miért nem ráncos nyugdíjasként, hogy Chernek miért van porcelánbaba-feje és hasonlók. Teljesen szuverén joga mindenkinek, hogy mit csinál a testével. Sose buzdított senkit Jacko, hogy utánozzák őt és műtessék magukat. Akkor meg mi itt a probléma?
Legalább halála után ne rugdaljuk már ezt az életében is (bizonyos értelemben véve) szerencsétlen alakot! A negatívumok mind-mind eltörpülnek a hatalmas életmű, a páratlan zsenialitás, az ének- és tánctudás, az alkotói és előadói valamint üzletemberi kvalitások mellett.
Akinek meg herótja volt/van tőle, az kattanjon a Tube-on valamelyik klipjére, és köpködje a monitort kiszáradásig, itt meg hadd emlékezzen rá mindenki úgy, ahogy szeretné, ahogy szerette, ahogy illik, kegyelettel.
most posts by TM
0
2009. június 26., péntek 21:01
Ellenpéldaként megemlíteném Johnny Depp-et, akinek fiatalabb korában ugyancsak voltak botrányai, s most jelenleg családapaként képes és tud is viselkedni. Pedig az ő seggében is ott vannak a kamerák.

Kíváncsi lennél, hogy hogy élnék ilyen helyzetben? Úgy, ahogy akarok, úgy ennék, ahogy akarok, nem igazán érdekelne, hogy fotóznak és biztos nem simogatnék kisgyerekeket.

The Russian-nek meg csak annyit, hogy inkább haljak meg névtelen senkiként, minthogy pedofil botrányba keveredjek bármikor is. Nekem ez a véleményem erről. Illetve az, hogyha valaki nem csinál bizonyos dolgokat, nem keveredik bajba.
0
2009. június 26., péntek 20:46
Azért kíváncsi lennék - attól eltekintve, hogy sajnos sok dologban igazad van -, hogy Te hogy élnél, hogy viselkednél, ha még a szellentésedet is kismillió lesifotós kísérné.

Azt lesnék, hogy mikor tudnak olyan képet csinálni rólad, amitől nevetségessé válsz. Hogy hogyan eszel. Hogy milyen zokni van rajtad. Hogy miket dobálsz ki a szemetek közé. Hogy mikor esik le az orrod, mikor mész orvoshoz, milyen orvoshoz stb.

Ez egy beteg dolog, de nézd meg, odakint hány színész, énekes szenved ezektől. És aztán rásütnek ezt-azt - ami vagy igaz, vagy nem -, és máris tönkrement a karrier. Én zenészként tiszteltem, tisztelem Jacko-n, az, hogy milyen ember volt, csak azok tudják, akik ismerték. És ők tudják az igazságot is ezekről a pedofil dolgokról.

0
2009. június 26., péntek 20:43
Nem igazán ismerem Joe Cornelius Hallenbeck-et, de biztos nagyon zavarja a dolog... :)
0
2009. június 26., péntek 20:42
szerencsére rá többen fognak emlékezni, mint rád ;)
0
2009. június 26., péntek 20:27
Így van, de azt már említeni se mertem...
0
2009. június 26., péntek 20:27
+ saját gyereket lóbálni az ablakban sem páldamutatás
0
2009. június 26., péntek 20:15
Ő nem Don LaFontaine - "The Voice" lesz? 3:55 környékén, a T2 előzetesénél hallgasd meg... A videó vége az ti. a film vége! ;-)
0
2009. június 26., péntek 20:14
"több millió embernek adott reményt, és legalább ennyi embernek mutatott példát..."

Ne haragudjatok! Eddig bírtam, ez már kicsapta a biztosítékot...
Tudom, halottról vagy jót vagy semmit! Ezt próbálom nem is megszegni.
De az utóbbi (pedofil)botrányai... hogy is mondjam... szerintem ez nem példamutatás.
Ahogy az sem, hogy "ő csak szeret gyerekekkel aludni"... egy ember ne aludjon gyerekekkel... nem egészséges... számomra ez nem példamutatás.
Ahogy bőrének fakulása sem példamutatás.
Ahogy az agyonplasztikázott arca sem példamutatás.
Elismerem, hogy énekesként megérdemelte az érdemeit! Elvishez felemelhetjük, ha arról van szó, mert megérdemli. A munkássága vitathatatlan. De hogy ő egy fantasztikus ember lenne, akinek a példáját követni kéne? Nem tudom, talán bennem van a hiba. De akinek ilyen botrányai vannak... hát...

Minden esetre nyugodjék békében!
0
2009. június 26., péntek 19:57
Úgy van. S Janet az egyik zombie. :)
most posts by TM
0
2009. június 26., péntek 19:51
Most néztem meg a 13 perces Thriller klippet, azt hiszem életemben először láttam teljes hosszában. Az a félelmetes narrátorhang már régen is tetszett, aztán a video végén láttam Vincent Price nevét. Ő lenne eme nagyszerű hang tulajdonosa? :)
0
2009. június 26., péntek 19:16
Most már odafenn ropja Jacko, a Moonwalker:

0
2009. június 26., péntek 18:10
Istenem... zsebpénzemből krómos és metálos kazettákra gyűjtöttem, hogy a kossuth rádióból felvegyem felvegyem a koncertjeit...

10 éves koromban azt hittem, hogy ő örökké fog élni.
28 éves koromban tudom, hogy ő örökké fog élni.

de nem akarom hallani, hogy mi lesz a hagyatékkal, hogy mi lesz a jogdíjakkal. nem akarom hallani, hogy őt látták itt és itt, hogy őt látták ott és ott...

nem leszek szentimentális, nem teszem vissza a falra a plakátokat, de ha lehunyom a szemem, mégis mindet a falon látom... talán jobban, mint akkor, amikor kint voltak.

több millió embernek adott reményt, és legalább ennyi embernek mutatott példát...

nyugodjék békében.
0
2009. június 26., péntek 18:07
Igaz ez csak egy mix féleség, de szerintem hangulatos lett. Jó kis kedvcsináló volt a koncertre.

De, hogy valami eredeti is legyen tőle...én az utóbbi időkben ezt a videot bírtam nagyon. Fantasztikus koncert lehetett.

0
2009. június 26., péntek 17:30
Ez a kedvenc klipem Jacksontól:

0
2009. június 26., péntek 17:16
OFF? (vagy mi)

"ma ritka az olyan háztartás, ahol nincs valamilyen zenecsatorna"

Jelentem, itt nincs a kábelben olyan delej, ha betenné a lábát, páros tappanccsal kínálnám meg a hátsó fertályát! Anno az emtívít kedveltem (nálunk nem is volt), remek klipek futottak rajta, persze erről az akkori remek zené(sze)k tehettek, és még emlékszem a "bemondóra" is, amikor rendre elmantrázta, hogy "háj sztív bléjm emtíví nyúz" vagy ilyesmi.
Na, igen, a kezdő trió: Sky Channel, Super Channel, "eMTíVí".
Nálunk most m1, m2, Duna TV meg román, szlovák és egy-két körzeti "futott még" van az alapcsomagban. A szolgáltató ezeken kívül (biztosan "teljesen politikamentesen") még az ATV-t tolná az arcunkba, ha néznénk. És mindezért is 800 Ft-ra rabolnak le. Az áfaemelésig! ;-)
De van itt elég dívídí, hogy ellegyen az ember! ;-)
0
2009. június 26., péntek 16:35
Nagyon sajnálom Michael Jacksont, fantasztikus ember volt, hatalmas tehetséggel, a Thriller pedig minden idők legjobb videoklipje. Nyugodjék békében.
0
2009. június 26., péntek 14:52
jajj az is egy lecsó oldal? egy majom, porfészeknyi fikázó magyarról dumál a végén, mintha ő nem is az lenne.biztos ő a beépített svéd :D micsoda figurák élnek itt :S
0
2009. június 26., péntek 14:44
Béke Veled Jackó!
nagy művész volt, egyéniség, zeneileg és emberileg is! kár hogy a romlott társadalmi elvárások és saját maga hülyesége miatt fehér akart lenni. Feketeként igazibb volt! Kár hogy az utóbbi időben csak botrányai voltak. Még szerencse hogy pár albumát bezsákoltam, de most jöhetnek a kinemadott albumok :(
0
2009. június 26., péntek 14:34
Jómagam pedig tagja voltam gimnáziumunk énekkarának.
Legnépszerűbb, számtalanszor visszatapsolt dalunk a We Are The World volt. Felléptünk Angliában, Kassán, Debrecenben, Sárospatakon... A ráadás sosem maradt el. Fantasztikus, felejthetetlen évek voltak azok.
0
2009. június 26., péntek 14:18
Sajnos a mi fúvószenekari CD-nk nincs nálam, különben azt mutatnám meg, anno mi is feljátszottuk a Heal The World-öt első, és utolsó korongunkra :)

Egy fúvószenekar csapat Heal The World-je - elég rossz minőségű a hang minősége sajnos -, Jacko emlékére.

0
2009. június 26., péntek 14:10
Azért az mindenképp jó dolog, hogy egy eltávozott sztárra úgy lehet visszaemlékezni, hogy csak elővesszük a dalait, nézzük a videóit, lehet rá táncolni, vagy csak lábbal verni a ritmust - ki-ki vérmérséklete szerint - s máris megteremtődik a varázs, egyből olyan, mintha még itt lenne köztünk, mintha nem is telt volna el sok-sok idő, azóta mióta először hallottuk, láttuk például a következő felvételt:

most posts by TM
0
2009. június 26., péntek 14:02
Ebben a felvételben csak sztárok szerepelnek.
most posts by TM
0
2009. június 26., péntek 13:40
Hát azért ott volt John Lennont! Őt ne felejtsük el!
0
2009. június 26., péntek 13:38
Na igen, Cindy Lauper volt a sztár ebben a felvételben. NEkem is ő volt a kedvencem.
0