Keresés

Halottaink...

2009. június 26., péntek 3:03
(ahogy az időd engedi..)
Mindenképp ajánlom figyelmedbe a Thriller, a Bad és a Dangerous albumokat!
Mindhárom egészen fantasztikus!
0
2009. június 26., péntek 2:53
(Off, emailt megkaptam, napközben megcsinálom)
0
2009. június 26., péntek 2:52
Azért ez eléggé szomorú esemény, kb. ilyen lehetett mikor meghalt Elvis.
0
2009. június 26., péntek 2:42
gyűlik a tömeg: BBC (live coverage)
0
2009. június 26., péntek 2:31
Huh, ez eléggé döbbenetes... persze, nem volt halhatatlan, csak mégis, erre nem sokunk számított, hogy ilyen hirtelen... Nem nagyon ismertem őt, persze, tudom ki Jacko, de számcímet egyet se tudnék mondani, de nyílván sok dalát ismerem rádióból. Az elmúlt évek eléggé nem a zenéjéről szóltak, kár, hogy nem arról szóltak, mert énekesként tényleg hatalmas volt. Nyugodjék békében ő is.
0
2009. június 26., péntek 2:27
Hát ez de erős. Meg Farrah Fawcett is.
0
2009. június 26., péntek 2:23
döbbenetes!
már látom, kikerült szinte mindenhová...
0
2009. június 26., péntek 2:22
Hivatalosan még csak kómában van. A CNN legalábbis azt mondja..
0
2009. június 26., péntek 2:22
Azóta 2 másik forrás is megerősítette. Nem semmi
0
2009. június 26., péntek 2:13
Michael Jackson Dies
Posted Jun 25th 2009 5:20PM by TMZ Staff

We ve just learned Michael Jackson has died. He was 50.

Michael suffered a cardiac arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. We re told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back.

A source tells us Jackson was dead when paramedics arrived.

Once at the hospital, the staff tried to resuscitate him but he was completely unresponsive.

We re told one of the staff members at Jackson s home called 911.

La Toya ran in the hospital sobbing after Jackson was pronounced dead.

Michael is survived by three children: Michael Joseph Jackson, Jr., Paris Michael Katherine Jackson and Prince "Blanket" Michael Jackson II.
0
2009. június 26., péntek 2:07
Ha minden igaz, meghalt Jacko is
0
2009. június 25., csütörtök 21:58
Igazán sajnálom!
Nyugodjék békében!

0
2009. június 25., csütörtök 21:30
Nyugodjék békében Ő is...
0
2009. június 25., csütörtök 21:16
Eléggé felkavaró, ugyanakkor méltóságteli volt a harca a rákkal. Nagyon sajnálom őt is, Ryan O Neal-t is, fiát is, aki azt hiszem elvonó/börtön miatt rég nem láthatta Charlie angyalát. Nyugodjék békében!
0
2009. június 25., csütörtök 21:10
Meghalt Farrah Fawcett
2009. 06. 25.

Hatvankét éves korában elhunyt Farrah Fawcett, a hetvenes évek legendás szexszimbóluma, a Charlie angyalai című tévésorozat sztárja. Fawcettnél három évvel ezelőtt diagnosztizáltak vastagbélrákot, amely később átterjedt a májára is, és ez okozta a halálát is. Május 15-én adta le az NBC tévécsatorna a rákkal való küzdelméről szóló Farrah s Story című kétórás dokumentumfilmet, amit több, mint kilencmillióan néztek Amerikában. Fawcett ügynöke 18 órával ezelőtt a Twitteren keresztül tudatta a világgal, hogy a színésznőnek már nincsenek fájdalmai és megkapta az utolsó kenetet.

Farrah Leni Fawcett néven a Texas állambeli Corpus Christiben született 1947. február 2-án. Szépségversenyek sorát nyerte el, de neve és arca akkoriban kezdett ismertté válni, amikor a hatvanas években egyre több show-műsorba hívták vendégként. Pályáján nagyot lendített, hogy az őt vörös fürdőruhában ábrázoló - és mintegy nyolcmilliós példányszámban kinyomtatott - poszter egész Amerika férfilakosságát elbűvölte. 1976-tól kezdve három szezonon át a Charlie angyalai című tévésorozat legnépszerűbb sztárja volt, ám amikor a szériának vége szakadt, hírnevét nem tudta elsővonalbeli nagyjátékfilm-szerepekre váltani Hollywoodban. Legkiemelkedőbb alakítását az 1986-os Elszabadult indulatok című thrillerben nyujtotta, amiért Golden Globe-díjra is jelölték. Ezen kívül szerepelt még a Hármas számú űrbázis, Logan futása, Reggel találkozunk, valamint az Ágyúgolyó futam című filmekben. Utolsó jelentős filmszerepét kilenc évvel ezelőtt kapta Robert Altman Dr. T és nők című filmjében, amelyben Richard Gere feleségét alakította.

1973 és 1982 között Lee Majors tévésztár felesége volt, ebben az időszakban a nevét Farrah Fawcett-Majorsre változtatta. 1982 óta Ryan O neal volt az élettársa, akitől egy fiúgyermeke is született 1985-ben. Pár nappal a halála előtt O Neal megkérte a kezét, de összeházasodni már nem tudtak.

[origo]
0
2009. június 16., kedd 17:11
http://www.storyonline.hu/vilaghir/meghalt_zsenialis_rendezo/16739/
0
2009. június 5., péntek 16:13
Nyugodjék békében!

Kíváncsi leszek, hogy marad-e ez a verzió, hogy felakasztotta magát, vagy kikerül-e hivatalosan hogy szexuális játék közben baleset történt, merthogy az utóbbi elég égő lenne.
0
2009. június 5., péntek 16:04
Most olvastam a sg.hu-n.
0
2009. június 5., péntek 9:09
Nyugodjék békében...
0
2009. június 5., péntek 2:45
" - How Do I look?
-You look ready! "

Kill Bill vol. 2

http://www.youtube.com/watch?v=7Fh2fLPVTO8

Nyugodjon Békében! :)
0
2009. június 5., péntek 1:49
Még csak most hallottam Carradine-ról, nagyon sajnálom, nyugodjék békében....
0
2009. június 4., csütörtök 19:53
Jesszusom :( Nyugodjék békében! A Kill Bill-ben nagyon bírtam, máshol nagyon nem láttam, de Bill-ként remek volt. Elég hülye, értelmetlen halálnak tűnik, de szerintem is a baleset az esélyesebb, ki öli meg magát így?
0
2009. június 4., csütörtök 19:35
saját maga paródiáját véltem felfedezni abban, nekem tetszett  :/
0
2009. június 4., csütörtök 19:33
The Masternek is zseniális volt a Kegyenc fegyencben.
0
2009. június 4., csütörtök 19:32
Pont tegnap néztem meg a Kill Billt.
0