Keresés

Halottaink...

2009. június 4., csütörtök 19:30
kössz :)  
sajnálom a palit, karakteres feje van..volt...

de azért ennyi idősen már vigyázni a kis kájcukikkal :P
0
2009. június 4., csütörtök 19:20
Nyugodjék békében...és a Blizhniy Boy: The Ultimate Fighter című filmjét az istennek se bírom megszerezni sehonnan...pedig jónak is tűnik,tele van zseniális veteránnal rajta kívül...
0
2009. június 4., csütörtök 19:19
Na neee, már megint ez a topic :(

Ugyan nem lehet előre tudni, hogy ki mikor hagy itt bennünket, de erre igazán nem számítottam. Jó nem egy mai gyerek volt már, de akkor is még valahogy olyan fittnek tűnt.
(A hülyeségeket meg úgyis addig fogják írogatni, amíg ki nem adnak egy rendes, hivatalos sajtóközleményt)

Nyugodjék békében David Carradine!
0
2009. június 4., csütörtök 19:19
Külön neked beraktam egy zs-t is a megfelelő helyre. Mindegy, sajnos a lényegen már nem fognak változtatni.
0
2009. június 4., csütörtök 19:16
jajj má megint azokat a lecsókat linkeled ide... :(  be sem tudták fejezni a cikket még :(
0
2009. június 4., csütörtök 19:14
Épp a közelmúltban olvastam az Xpressen, hogy várható Carradine bő 30 évvel ezelőtti filmje, a KÍGYÓTOJÁS (Bergman) hazai DVD-premierje. Nem gondoltam rá, hogy a megjelenés ilyen szomorú aktualitást kap majd...
0
2009. június 4., csütörtök 19:08
Nekem is van egy olyan érzésem :(
sszameg, nagyon sajnálom az öreget...
0
2009. június 4., csütörtök 19:07
van egy olyan gyanúm, hogy ez szexuális baleset... >:\
0
2009. június 4., csütörtök 19:05
Ha ez igaz, lehet be volt gyógyszerezve vagy hirtelen elment az esze. :( nem tudom mi kell ehhez, hogy egy aktívan foglalkoztatott ember így vessen véget az életének:(
0
2009. június 4., csütörtök 19:01
...A 72 éves hollywoodi színész felakasztva találta meg a szobalány egy szekrényben, nyaka és pénisze körül kötéllel...
Klikk

wtf?
0
2009. június 4., csütörtök 18:55

RIP :(
0
2009. június 4., csütörtök 18:52
„David Carradine-t, a Kill Bill című film Billjét szerdán holtan találták a bangkoki hotelszodájában - írja a Fox News. Carradine a True Legend című film forgatása miatt volt Hongkongban. A színész nem jelent meg szerdán a forgatás utáni vacsorán, ami gyanús lett a készítőknek, de azt gondolták, Carradine csak fáradt, azért nem jött. A 73 éves színész halálának körülményeiről nem sokat írnak, egyedül a helyi The Nation szolgált néhány pontosabb információval. Carradine holttestét a hotel egyik takarítónője találta meg csütörtökön reggel 10 óra körül. A férfi egy szekrényben volt félmeztelenül. A helyi rendőrség megállapította, hogy Carradine a függönyöket tartó egyik zsinórral megfojtotta magát. A rendőrség nem talált támadásra utaló nyomot. A színész ügynöke cáfolta az öngyilkosságról szóló híreket. Azt mondja, Carradine természetes halállal halt meg. David Carradine először a Kung Fu című filmmel, majd sorozattal szerzett magának népszerűséget az akciófilmek kedvelőinél. Alakja a 70-es években kezdődött sorozattal együtt egészen kultikus lett, olyannyira, hogy végül Quentin Tarantino őt kérte fel a Kill Bill című filmben a Bill nevű főszereplő megformálására.”

Forrás: index
0
2009. június 4., csütörtök 18:47
Elhunyt David Carradine, nyugodjék békében.
0
2009. május 21., csütörtök 19:13
Ez igazán szomorú...

A cikk kapcsán egy jó és egy rossz észrevételt tettem.
A jó az, hogy imádott művészemről Serge Gainsbourgról (a hírben hibásan írták a nevet) filmet készítenek - ez valahogy eddig nemjutott tudomásomra.
A rossz pedig az, hogy a haláleset margójára tett hozzászólásokból kiviláglik, hogy az indexen fórumozók ugyanolyan köcsög tirpákok, mint amilyenek korábban az origón voltak. Még egy ilyen cikknél sem tudnak tisztességesen viselkedni.

Nyugodjon békében!
most posts by TM
0
2009. május 21., csütörtök 18:07
Felakasztotta magát Lucy Gordon színésznő

Nem igazán ismertem a munkásságát (nem is volt még olyan sok filmje), de szimpatikus, fiatal hölgy volt. Nem tudom milyen problémái lehettek, ami miatt idáig jutott :(

Nyugodjék békében.
0
2009. május 6., szerda 22:04
Isten nyugosztalja Doktor Animalt!
0
2009. május 6., szerda 21:51
Most olvastam a hírt. Imádtam Káosz Kapitányként az Ágyugolyó futamban! Nyugodjék békében.
0
2009. május 6., szerda 9:23
Nyugodjék békében...
0
2009. május 6., szerda 2:06
Pizza a la Hutt, a híres pizzakirály, Pizzaföldon jobblétre szenderült... a valóságban is. :(((

Béke poraira!
0
2009. május 6., szerda 0:25
75 évesen elhunyt Dom Deluise.
0
2009. április 25., szombat 2:59
Természetes, hogy a családtagoknak, rajongóknak nem vigasz, de tegyük hozzá, rettenetesen szép életkor ez, bár mindenkinek ennyi jutna, és tartalom is párosulna hozzá.
0
2009. április 25., szombat 1:22
Sajnos, ugyanaznap meghalt barátja és kollégája, Jack Cardiff is, aki szintén 94 éves volt és operatőrként és rendezőként is beírta magát a MOZI nagykönyvébe...

Mindkét idős Mester Nyugodjék Békében!
0
2009. április 25., szombat 1:11
94 éves korában elhunyt Ken Annakin, a Halál 50 órája és a Leghosszabb nap rendezője, szerdán...

R. I. P. :(((
0
2009. április 2., csütörtök 10:03
Bocsánat, Glenn Quinn. Ő volt Doyle a féldámon, s nagyon fiatalon hunyt el 2002-ben.
0
2009. április 2., csütörtök 9:59
Ő volt az egyik legnagyobb figura az Angelben :( Akkor követte Glan Quinnt :((( RIP....
0