Keresés

Halottaink...

2008. október 14., kedd 1:16
"apának nem való gyermeket temetni"

ADIEU!
most posts by TM
0
2008. október 14., kedd 0:42
Hát ez kurva erős...
37 éves volt a srác. Rengeteg fiatal hal meg mostanság. Mi a szarért...
0
2008. október 13., hétfő 23:13
Itt van magyarul is...
0
2008. október 13., hétfő 22:54
Valami ilyesmi: nekem is egy bicegő, beteges kinézetű, szemüveges emberke ugrik be. Abban azonban nem voltam bizonyos, hogy el is veszítette. Szegény apja... :-(((
0
2008. október 13., hétfő 22:26
Uhh...egy régi hír jutott eszembe, remélem valóban ide vág.
Ugye ez a fiatalember vesztette el a lábát pár éve motorbalesetben?
Azt hiszem az apja akkor is teljesen kiborult.
0
2008. október 13., hétfő 22:13
Na, neee... Nem ismertem igazán a srác munkásságát, apukáét ugye annál inkább, de ez azért durva! Nyugodjék békében...
0
2008. október 13., hétfő 22:10
Tudod, fordulj barátunkhoz: Google Translate a neve! ;-)
0
2008. október 13., hétfő 21:58
Csekély franciatudásom szerint egy virus által okozott tüdőgyulladás okozta a halálát. Jól értettem?
0
2008. október 13., hétfő 21:44
Elhunyt Guillaume Dépardieu, Gérard Dépardieu szintén színész fia.

http://fr.news.yahoo.com/purepeople/20081013/ten-urgent-guillaume-depardieu-est-deced-0111c6b.html
0
2008. október 5., vasárnap 18:15
Tiszta sor, én sem, de mivel K nehezményezte a dolgot, és a vita hevében felidézte néhány nem filmes híresség (?) halálának évfordulóját, a további civakodás élét az említett ötlettel kívántam volna elvenni: ha valakit efféle vágy fűt, emlékezzen itt meg a halottairól, sem mint ostoba indokkal, a másikat bélsárral dobálva züllessze le ezt a több méltóságot és kegyeletet megérdemlő topikot. De amúgy mindenben egyetértünk :-), jómagam is a filmes megemlékezést preferálom. Bár ne lenne rá szükség...
0
2008. október 5., vasárnap 17:48
Minél többet hallatod a hangod,annál jobban elnyomod a silányságot.
0
2008. október 5., vasárnap 17:44
Továbbra is tartom,hogy a halottaink rovat az Xpressen a filmes halottakra vonatkozik.
Vagyis a sajnos már nem élő családtagjaimról nem itt fogok megemlékezni.
Inkább tényleg Albert Györgyi,aki több Oscar-gáláról is tudósított.
0
2008. október 4., szombat 20:30
Megemlékezni meg tényleg bárkiről lehet, akit saját halottjának tekint az ember, hisz ez a topik ezért nyittatott, de legalább ne tiporjuk már a sárba. Van arra másik, vagy ha nem, hát nyitni kék...
0
2008. október 4., szombat 20:27
Nem célom senkivel sem összeakasztani a bajuszt, de ami itt zajlik néhány hozzászólás óta, az tényleg szégyen és gyalázat! Ezt a marakodást igazán nem itt kéne...

Albert Györgyi, R.I.P...
0
2008. október 4., szombat 20:21
Sajnos ez van, és nekem már illúzióim sincsenek arról, hogy mindez megváltozna. Egyrészt azért, mert Xpress Robinak nyilván nincs annyi ideje a fórum felügyeletével foglalkozni, mint amennyi időre szükség lenne. Másrészt előbb-utóbb várhatóan megjelenik egy-egy K-párti, és kifejti, hogy igazából nem azzal van baj, hogy K többnyire nem filmes fórumba való témákban és stílusban nyilvánul meg, hanem azokkal, akik néha besokallnak, és szóvá teszik mindezt.

„...a fénysebesség alapján definiálta újra a métert, mint mértékegységet.”

Mivel a helyesírás mostanság oly felkapott téma lett – és tényleg inkább a Helyesírási Szabályzatot olvasgassa az ember, ne A zioni bölcsek jegyzőkönyvét vagy a Völkischer Beobachtert –, megjegyezném, hogy a „mint” elé csak akkor kell vesszőt tenni, ha hasonlítás céljából szerepel a mondatban.

A nagybátyám mint esztergályos dolgozott a gyárban. (Ilyen esetben nem kell vessző a „mint” elé, mert „–ként” értelemben szerepel a mondatban.)
Olyan hülye, mint a sötét éjszaka. (Ide kell a vessző, mert hasonlítok valakit valamihez.)
0
2008. október 4., szombat 18:39
Pár éve még jó kis beszélgetések mentek itt a fórumban! Most meg?
Egyetértek, de kiegészíteném: szégyen és gyalázat!
0
2008. október 4., szombat 18:36
Ezt a fórumot is sikerült a béka feneke alá vinni.
Ez egyébként ismert,filmekhez kapcsolódó emberek sajnálatos haláláról szólna eredetileg...
Szégyen...
0
2008. október 4., szombat 18:25
Hányadik osztályos nyelvtankönyvben van az, hogy a felszólító mondat végére felkiáltójelet teszünk, és nem kérdőjelet?
0
2008. október 4., szombat 10:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. október 4., szombat 10:14
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. október 4., szombat 10:12
0
2008. október 4., szombat 10:10
0
2008. október 4., szombat 10:07
0
2008. október 4., szombat 10:00
0
2008. október 4., szombat 9:54
0