Keresés

Halottaink...

2008. október 3., péntek 21:25
Teljesen egyetértek Veled. Ellentétben sok celebbel, akik alapjáraton hülyék (neveket most inkább nem írok), Albert Györgyi azért egy nem annyira rossz szellemi és egyéb nívóról csúszott idáig, nyilván egy kívülálló nem látja át pontosan, hogy egész pontosan miért. Magam is gusztustalannak tartom a TV 2 főzőcskés műsorának az eljárását, hogy valakiből, akiről már ország-világ tudta egy ideje, milyen labilis idegzetű, lelki és fizikai beteg, még egyszer nyilvánosan bolondot csináltak, mert a szerencsétlen a nem teljesen tiszta fejével nyilván nem látta át, hogy mire használják fel és ki. Oké, ez a celebvilág, tudjuk, hogy nem Grál-lovagok gyülekezete, de ha jól tudom, a főzőcskés műsor nem élő adás, lehetett volna az illetékesekben annyi jóérzés, hogy nem rúgnak képletesen még egyet Albert Györgyibe azzal, hogy újra lejáratják egy bugyuta műsor kedvéért.
0
2008. október 3., péntek 21:05
:( Nyugodjék békében...

Szomorú, hogy ilyen fiatalon ment el, azt hiszem ő a magyar szenzáció-hajhász média első áldozata. Ahhoz pedig csak "gratulálni" tudok, hogy a teve2 a Tényekben rögtön elsőként azzal hozakodott elő, hogy öngyilkos hajlamú volt, undorító, hogy még holtában is azonnal a szenzációra csapnak le. Arról nem beszélve, hogy labilis idegállapotban szerepeltették a főzőcskés műsorukban, ami mindenről szól, csak nem a gasztronómiáról és az új talk-showjukba is egyből meghívták, hogy beszéltessék az öngyilkosságról. Ha ez lesz a trendi most már a hazai médiában, nem is bánom, hogy hétköznap nem tudok tévézni. Azon se lepődnék meg, ha majd az utolsó tv-s szereplésére invitáló hagnanyagot is elővenné a teve2-es... Többet érdemelt volna Albert Györgyi, aki sok mindenen keresztül ment, lehetett nem kedvelni, szeretni, én se rajongtam érte, de mégis szomorú, hogy csak így elment.
0
2008. október 3., péntek 20:54
Elhunyt Albert Györgyi,nyugodjon békében
0
2008. szeptember 29., hétfő 22:44
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. szeptember 29., hétfő 22:41
Nem szoktam túl gyakran hozzászólni ehhez a topikhoz, főleg nem a sztárok halála kapcsán, ami nem jelenti azt, hogy nem rendítenek meg ezek a szomorú hírek. Így például Paul Newman halála, aki fiatalabb éveim egyik kedvence volt: rokonszenves és tehetséges színész, aki jó külseje ellenére sem csupán fizikai adottságaira alapozta a karrierjét.

AZ IFJÚSÁG ÉDES MADARA, a MACSKA A FORRÓ BÁDOGTETŐN, a HARPER, a BUTCH CASSIDY ÉS A SUNDANCE KÖLYÖK, a BILINCS ÉS MOSOLY, a POKOLI TORONY vagy A NAGY BALHÉ szép filmélményeim voltak vele, de szót kell ejteni olyan kevéssé méltányolt filmjeiről is, mint a Hitchcock rendezte SZAKADT FÜGGÖNY, a WUSA vagy a HARPER folytatásaként készült FELKAVART VÍZ. Rendezőként is jelentékeny volt: RACHEL, RACHEL vagy A GAMMA-SUGARAK HATÁSA A SZÁZSZORSZÉPEKRE című míves alkotásait nálunk is vetítették.

Mégsem azért írtam elsősorban, hogy nosztalgiázzak a filmjein, hanem hogy szomorú beletörődéssel megírjak egy mai esetet. RTL Klub, Fókusz. A hírek egyike Paul Newman halála. Nem hiszem, hogy a sztárvilágban történt az utóbbi napokban ennél jelentősebb (sajnos szomorú) esemény, de az RTL Klub szerint igen. Az első hír ugyanis egy Marilyn Mansonra hajazó, finoman szólva androgün megjelenésű magyar „tiniegyüttes” (a szpíker szerint) elsöprő sikerű koncertjéről szóló tudósítás. Hiába jött utána kegyeletteljesnek szánt, filmrészletekkel tarkított nekrológ Newmanről, maga a sorrend mindent elárult az RTL Klubnál uralkodó értékrendről. Sajnos félő, hogy nem csak az ő értékrendjük ilyen....
0
2008. szeptember 29., hétfő 21:11
Drága Joli néni, nyugodjék békében!
Nemrég vettem meg a Szerelem eslő vérig DVD-t, jó lesz megint látni, ahogy olyan aranyosan mondja: Gyuszika, haraptyon...:))
Köszönet a sok elmékezetes percért.
RIP
0
2008. szeptember 29., hétfő 20:09
Paul Newman és Joli néni! :-(((
Remélem mostanában egy ideig nem kerül elő ez a topic.
0
2008. szeptember 29., hétfő 19:59
Szegényke, Isten nyugosztalja... (nem is tudtam, hogy betöltötte már a 100-at.)
0
2008. szeptember 29., hétfő 19:53
Elhunyt Jászai Joli néni: http://www.fn.hu/kultura/20080929/elhunyt_jaszai_joli_neni/
0
2008. szeptember 28., vasárnap 12:29
Nyugodjék békében. Új csillag ragyog az égen. :((
0
2008. szeptember 28., vasárnap 10:37
Említsük meg, hogy Paul 3/4 részben magyar származású, és pár éve járt utoljára hazánkban jószolgálati misszióján. Én mindig honfitársként is tekintettem rá a vásznon :((
0
2008. szeptember 28., vasárnap 3:15
newman egy igazi legenda volt, nem csak a film világában, a motorsportban is. nyugodjék békében.
0
2008. szeptember 28., vasárnap 1:28
Paul Newman, nyugodjék békében...
0
2008. szeptember 28., vasárnap 1:19
De durva, én is épp holnap akartam újranézni a Nagy balhét...

Hát, az Építész 28 év után újra találkozik a Tűzoltóparancsnokkal... :(((
0
2008. szeptember 28., vasárnap 1:16
Sajnos nagyon várható volt, épp a minap olvastam róla, hogy mennyire beteg, és hogy otthon akar már lenni, nem akar kórházban lenni többet, kezelésekre járni. Akkor gondoltam, hogy sajnos hamarosan ezzel a hírrel fogunk szembesülni. Holnap megnézem emlékére az egyik nagy kedvencemet, a The Sting-et.
0
2008. szeptember 28., vasárnap 1:10
Nyugodjék békében!
0
2008. szeptember 27., szombat 23:54
A k*rva életbe, R.I.P. :(((
0
2008. szeptember 27., szombat 23:36
Nyugodják békében. Minden idők egyik legmegnyerőbb és legtehetségesebb színésze volt.
0
2008. szeptember 27., szombat 23:30
az előbb olvastam. nagyon lesújtott a hír. Nyugodjék Békében! Nem felejtjük!!!!!
0
2008. szeptember 27., szombat 23:16
Híradó-topik 3710...

R.I.P.
most posts by TM
0
2008. szeptember 27., szombat 22:15
Nagyon-nagyon sajnálom, nem gondoltam volna, hogy mostanában itthagy minket :(( Rendkívül szimpatikus volt az "öreg" (én csak az elmúlt 20 évből láttam tőle filmeket). Utolsó nagyobb filmjét (Road to Perdition) szerencsére moziban néztem, zseniális volt. Igaz már az is 2002-es film...

Nyugodjék békében!
0
2008. szeptember 27., szombat 21:58
Azt hiszem eredetiben is hangozzék el tőle :

"A man with no enemies is a man with no character."

RiP Paul Newman.
0
2008. szeptember 27., szombat 20:37
Nekem A nagy ugrásban és A kározat útjában tetszttél a legjobban.
Isten veled, Paul !
Nyugodj,békében !
0
2008. szeptember 27., szombat 20:24
PAUL NEWMAN(1925-2008) EMLÉKÉRE...:((((
0
2008. szeptember 27., szombat 19:29
Újabb óriás hagyta itt az árnyékvilágot.
Nyugodj békében Cool Hand Luke!
0