Rég volt ekkora deja vu-m.
Ahogy szavaidból kiveszem, te is a MM monogramú csodálatos helyen próbálkoztál a vásárlással. Well, én is, ma délelőtt. Már a kocsiban voltunk, amikor gondoltam, nem ártana megnézni, minden oké-e, mikor látom, h az első rész tokjában csupán egyetlen lemez árválkodik, holott minden jel [főleg a borítón üvöltő "Duplalemezes Extra Változat" felirat...] arra utalna, h kettőnek kéne lennie. Az Újratöltve stimmelt, ott eleve két lemez hordozására volt kialakítva a tok. Nna, vissza az egész, vevőszolgálat, satöbbi. A faszi persze próbált leoltani, h ennyi pénzért úgysem kapok sehol 4 DVD-t, szóval jó lesz ez is, de mondtam, h nem ezért fizettem, úgyhogy pénzt vissza. Szerencsére hamar letudtuk az egészet, komplikációk nélkül.
Gondoltam rá, h elmegyek máshová megnézni, de attól tartok, jó magyar módra sehol se engedik a boltban felbontani a csomagolást, h ellenőrizd, az van-e benne, ami. Így inkább holnap délelőtt felhívom a forgalmazót, h megkérdezzem, mégis hogy van ez.
Részemről egyébként nem vagyok hatalmas Mátrix-fan [látszik ez abból is, h csak most döntöttem úgy, h megveszem őket], szóval nem dobok hurkot a nyakam köré, amiért nem sikerült a vásárlás, de ettől függetlenül igen méretes pofátlanságnak tartom a kiadó részéről. Ráadásul szomorú, h a potenciális vevők többségét, akik mondjuk csak otthon nézik meg a lemezt, és pl. a blokkot sem tartják meg, simán át tudják vágni.
Kíváncsi vagyok, holnap mit mondanak; túl sok reményt persze nem fűzök hozzá.