Keresés

Mátrix - szinkronizált változat (2 DVD)

2007. május 1., kedd 14:42
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
0
2007. május 1., kedd 14:18
Angie-ét nem találtam a "Digipackos Kiadványok" topicban, de megtaláltam másnál:187.  DarthCortez => itt Te is megnézheted! ;-)
0
2007. május 1., kedd 14:08
Creeper ugyan már válaszolt Neked, de akár meg is nézheted magát a kiadást, mert Angie tett fel képeket a digipackos kiadványok topicba!
0
2007. május 1., kedd 14:04
Igen, digipackos volt.
0
2007. május 1., kedd 14:01
Sziasztok!

Volt ennek a filmnek egy első kiadása, ugyanúgy 2 dvd-s, csak felirattal.
A borítón Neo, Trinity és Morpheus feje van.
Most az a kérdésem, hogy az digipackos kiszerelés volt anno? Mert nekem vki azt mondta, az volt, de nem bízom a forrásomban, gondoltam, felteszem itt a kérdést, hátha tud vki válaszolni, aki már régóta foglalkozik dvd-gyűjtéssel.
Nagyon várom a választ! Köszönöm előre is!

Üdvözlet.
0
2005. szeptember 7., szerda 15:30
Viszont nekem is volna egy kérdésem: ezen a változaton még a régi a transzfer, vagy már az újabb? (Előző változatokat nem láttam, úgyhogy nincs összehasonlitási alapom.)
0
2005. szeptember 7., szerda 15:28
Igen, sajnos igy van. Ráadásul végig a szinkron forditását követi, ami itt-ott meglehetősen pontatlan.
0
2004. október 15., péntek 16:22
Nekem az a bajomaszinronos változattal, hogy a felirata bizony több helyen is hiányos (komplett mondatko maradtak ki!)
Ez csak az én változatomon van így, vagy mások is tapasztalták: pl.: amikor NEO kezébe nyomják a fegyvert vagy amikor NEO „lebukik” a detektoros kapunál...
0
2004. április 1., csütörtök 13:21
Azt hallottam, hogy az extra lemezt még is csak belerakják az első mátrixba.
Igaz ez?
0
2004. március 30., kedd 18:00
Én is csalódtam, mivel megrendeltem még a harmadik részt is és úgy gondoltam mindhárom rész extra változatban lesz meg.
A kiadó miért döntött így?
Nem akarom bántani az xpress-t, mert szerintem Ők csak azt tudják továbbítani amit a kiadó mond, de ez elég rossz húzás volt. Igaz így is megéri, de a kiadó még egy kis kedvezményt adhatott volna e húzása miatt, de ez csak az Én véleményem....
0
2004. március 29., hétfő 20:34
Hm, mire akarsz várni? Úgy értem, változást úgyse fognak beiktatni...
Én eredetileg a díszdobozra akartam volna rámozdulni, de mivel idén nem várható, asszem ez kimarad. Arra gondoltam, h esetleg megveszem az első két részt használtan.
0
2004. március 29., hétfő 20:13
Teljesen korrektek az észrevételeid. Na mindegy, talán egyesével kell megvenni a 3 részt. Viszont akkor már megéri a +300 forintot az Animatrix, amit a Reloaded-dal együtt ajánlanak. Mindenesetre most egy kicsit várok, hogy alakul ez a dolog.
0
2004. március 29., hétfő 19:28
...végül csak sikerült beszélni velük, bár látom, h azóta Xpress-ékhez is eljutott a hír.
No, annyit mondot a nő, h egyszerűen elszúrták a borítót, ők az első részből egy lemezes kiadványt akartak kinyomni, csak a cover megtévesztő volt. Ez van, a helyzet nem fog változni.
Így viszont én nem nagyon akarnám megvenni, csakazértis kéne az extra lemez, főleg, ha egyszer komplett lesz a trilógia [mármint nekem], akkor elég furán mutatna, ha pont a legjobb rész lenne árva...

Uccsó megj.: hiba ide, v oda, az elképzelést akkor is nagyon szerencsétlennek tartom. Nem értem, mi jó abban, h az első részből csak egy lemezes változatot adnak ki...
0
2004. március 29., hétfő 12:16
Egyelőre semmit. Hívom őket, erre kb. 3 emberen keresztül próbáltak kapcsolni olyanhoz, aki talán tudna válaszolni, de visszajutottam az eredeti ügyfélszolgálatoshoz. Adott egy új számot, de ott meg nem veszik fel.
Pedig tudom, h ott vannak... tudom, h félnek...
:)
0
2004. március 28., vasárnap 21:00
Kiváncsi vagyok mit mond a forgalmazó. Meg arra is, ha itt az Xpress-en rendelem meg, akkor az hibátlan csomagolás lesz-e, vagy ugyanaz az elcseszett.
0
2004. március 28., vasárnap 14:23
Rég volt ekkora deja vu-m.
Ahogy szavaidból kiveszem, te is a MM monogramú csodálatos helyen próbálkoztál a vásárlással. Well, én is, ma délelőtt. Már a kocsiban voltunk, amikor gondoltam, nem ártana megnézni, minden oké-e, mikor látom, h az első rész tokjában csupán egyetlen lemez árválkodik, holott minden jel [főleg a borítón üvöltő  "Duplalemezes Extra Változat" felirat...] arra utalna, h kettőnek kéne lennie. Az Újratöltve stimmelt, ott eleve két lemez hordozására volt kialakítva a tok. Nna, vissza az egész, vevőszolgálat, satöbbi. A faszi persze próbált leoltani, h ennyi pénzért úgysem kapok sehol 4 DVD-t, szóval jó lesz ez is, de mondtam, h nem ezért fizettem, úgyhogy pénzt vissza. Szerencsére hamar letudtuk az egészet, komplikációk nélkül.
Gondoltam rá, h elmegyek máshová megnézni, de attól tartok, jó magyar módra sehol se engedik a boltban felbontani a csomagolást, h ellenőrizd, az van-e benne, ami. Így inkább holnap délelőtt felhívom a forgalmazót, h megkérdezzem, mégis hogy van ez.

Részemről egyébként nem vagyok hatalmas Mátrix-fan [látszik ez abból is, h csak most döntöttem úgy, h megveszem őket], szóval nem dobok hurkot a nyakam köré, amiért nem sikerült a vásárlás, de ettől függetlenül igen méretes pofátlanságnak tartom a kiadó részéről.  Ráadásul szomorú, h a potenciális vevők többségét, akik mondjuk csak otthon nézik meg a lemezt, és pl. a blokkot sem tartják meg, simán át tudják vágni.
Kíváncsi vagyok, holnap mit mondanak; túl sok reményt persze nem fűzök hozzá.
0
2004. március 27., szombat 21:24
Elérkezettnek láttam az időt, hogy szert tegyek a Mátrix filmekre DVD-n. Kapóra jött, hogy most az első 2 részt meg lehet venni egy csomagban egészen jó áron. Ma meg is vettem egy elektronikai cikkeket árusító áruházban, de aztán jött a pofára esés. Az első részt kicsomagolva és a DVD dobozát kinyitva az volt az első kérdésem, hogy hol az extra lemez. Sehol. Maga a tok is egylemezes típusú volt. Annak ellenére, hogy a borítón olvasható volt a kétlemezes változat felirat, a belső füzetben is részletezve volt a két lemez tartalma, a DVD-re is rá volt szitázva az "Első lemez" cimke, a második lemeznek nyoma sem volt. Aztán jobban szemügyre vettem a második részt (kicsomagolás nélkül), az viszont egyértelműen az egylemezes változat volt. És mindez 5990 forintért, ahogy itt is meg lehet rendelni. Vissza is vittem egyből, mert ahogy ők mondják, hülye azért nem vagyok. Az első lemezt egyértelműen a kiadó cseszte el (úgyhogy őket csókóltatom), de a dupla csomagolás nem tiszta nekem: Mátrix / Mátrix újratöltve dupla csomag 5990-ért, de nem a 4 lemezes, hanem az 1(+1 hiányzó)+1 lemezes változat. Mintha át akarnák verni a vásárlókat. Szóval mindenki legyen résen, ha DVD-t vásáról.
0
2004. március 26., péntek 13:50
Nahát, hogy ezen miért nem lepődtem meg... :))
0
2004. március 24., szerda 0:20
csatlakozom ahhoz a táborhoz,akik szerint ez a film eredeti nyelven mérföldekkel élvezhetőbb...najó...sznob vagyok és minden filmet eredeti nyelven nézek csak némelyiknek szinvonalas a szinkronja:D
0
2004. március 23., kedd 12:41
Szerintem nem :)
0
2004. március 23., kedd 12:38
És mondd csak, kedves Xpress, szerinted hajlandóak a feliratosomat kicserélni a szinkronosra? Nem lenne rossz... :)

0
2003. szeptember 24., szerda 20:24
én mindig nebulobazárnak értettem, de a te változatod tényleg közelebb áll az igazsághoz. :]
0
2003. szeptember 24., szerda 20:17
nembukésdezodor?
0
2003. szeptember 24., szerda 20:08
ez volt az első dvd-m
és nagyon boldog voltam vele felirattal :)
0
2003. szeptember 24., szerda 20:06
Én sem bírtam megnézni szinkronizálva
az eredetit meg már szinte tudom szó szerint :)
0