Keresés

játéktopik

2005. június 28., kedd 10:15
Gamma!

Azóta még nem játszottam vele, de igérem szólok, ha nagyon elakadok. :))) A ballagás miatt semmire sincs időm....
0
2005. június 27., hétfő 19:14
Angelus, megy a Neverhood?

Kalandjátékosok, figyelem! ThSoft és Taky barátomék elkészültek a Day OF The Tentacle teljes, 100%-os magyar felirattal! Csak a  93-as Full Talkie verzióval működik, és valószínűleg még így is újra kell írni a CD-nket, de megéri! A szöveg kiváló érzékkel helyezi át az angol poénokat magyar környezetbe, élvezet vele játszani! Két helyen vettem észre helyesírási hibát, de ezek sem vészesek.

A forsdítást elérhetitek innen: www.magyaritasok.hu

Egyes pletykák szerint készül a Full Throttle, a régi Monkey Islandek, és talán még a Sam & Max fordítása is!
0
2005. június 17., péntek 20:57
Kösz a biztatást. :) ebben az idegállapotban igazán nekem való játék....
0
2005. június 17., péntek 17:32
Az ötödik rész állítólag ismét point n  click lesz, renderelt háttér előtt fognak cell shaded figurák mozogni. Majd meglátjuk :)
0
2005. június 17., péntek 17:31
Szerintem is szuper :)

Ha még csak a kirakónál tartasz, készülj fel a legrosszabbra. Az utolsó kazi eléréséhez szükséges logikai feladvány megoldására több, mint másfél évem (!) ment rá :)
0
2005. június 17., péntek 16:05
"Most próbálom kirakni a kirakót, de eddig nem nagyon megy."

Pedig ezek még a könnyebb rejtvények. ; )
0
2005. június 17., péntek 16:05
Sajnos tényleg a sorozat leggyengébbike, de azért még igy is jó kis game az!
0
2005. június 17., péntek 14:07
Gamma!

A Neverhood nagyon tetszik, igaz még csak az elején járok. Iszonyú agyalós. :) Most próbálom kirakni a kirakót, de eddig nem nagyon megy. :( Pedig ha kimarad valami, akkor nem tudok továbbmenni. Majd ha leküzdöttem írom milyen. :) A zenéje nagyon aranyos, és a figurák is. Pedig elég régi játék!
0
2005. június 17., péntek 2:55
Bár a saga legrosszabb része, akkor is klasszikus :)
0
2005. június 17., péntek 2:16
Ha már játék, akkor:

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. június 16., csütörtök 19:55
A readme azt írja, hogy alapállásban csak wav-ot meg ogg-t fogad el a progi, más fájlokoz mindenféle extrém kodek kell. Nálam nem megy az mp3, pedig a lehető legjobb média-kodekekkel vagyok ellátva.
0
2005. június 16., csütörtök 19:18
Az mp3-nak simán mennie kell, szerintem semmi szükség konvertálásra.
0
2005. június 16., csütörtök 18:59
Nekem is megvan már a játék, de pechemre most szart be a DVD-olvasóm. Még ki sem próbáltam. :(
Nem baj. Megyek nyaralni, messze a számítógépes világtól. :)
0
2005. június 16., csütörtök 18:53
A progi telepítéskor elkészít egy könyvtárat a San Andreasnak a Dokumentumokban, ide lépve láthatsz egy User Track nevű mappát, ide tehetsz be számokat (inkább konvertáld át az mp3-akat wav-ra, úgy biztosabb). Ezután a San Andreas Options/Audio options menüponton a User Track options gomb megnyomása után kattints a Track scanner (vagy vmi hasonló) opcióra. Ezidáig a User Track rádióadón csak reklámok jöttek be, de immáron a saját zenéidet hallgathatod. :)))
0
2005. június 16., csütörtök 18:30
Gamma vagy más aki ismeri a GTA SA-t:
Hogyan lehet MP3-akat berakni? Egész jó a felhozatal, de szivesebn hallgatnék mondjuk Mötley Crue-t, Nirvana-t vagy Faith no More-t autóüldözés közben.
0
2005. június 16., csütörtök 13:09
Brad Pitt: egy bizonyos Spyware Doctor című programot tudok ajánlani (downloads.com), nálam bevált. Míg a Norton három vírust észlelt, és nem tudta őket eltüntetni, addig ez megtalált kb 180 (!) férget, aminek már nyomát sem látom :)))

Egyébként mostanáig San Andreasoztam. Nem vagyok az akciójátékok híve, de ez nagyon ott volt. Szerintem éppenséggel talán jobb is, ha felnőtt fejjel ülünk le elé, mivel szinte csak gyerekek játszák, pedig 18+ besorolást kapott :)))
0
2005. június 16., csütörtök 11:04
Nagyon szépen köszönöm mind Gamma mind jézusKirály segítségét. Én is játszok San Andreas-szal és azért akarom kiiktatni a PopUpokat, mert 10 percenként rántanak vissza San Andreas napfényes "GangsaParadise"-áből a komor és unalmas "Asztal"ra.
0
2005. június 16., csütörtök 10:32
A San Andreas nekem is az egyik kedvencem. Imádom. Pedig már Én sem vagyok kisgyerek (30+).
0
2005. június 16., csütörtök 10:23
Tűzfal (pl. ZoneAlarm) és virusirtó (pl. Nod32) használatot ajánlom, ez a minimális védelem amire szükséged lehet manapság netezés közben. Ha játszol, és nem akarod hogy erőforrást zabáljanak, nagyon egyszerűen kikapcsolhatók. A kém, reklám és egyéb ilyen kellemeltlen programok ellen pedig ajánlom a Spy Sweeper-t, amiben ha jól emlékszek Pop-Up blocker és még számos egyéb védelem van (a ZoneAlarm-ban egészen biztos, hogy van pop-up védelem).
0
2005. június 16., csütörtök 5:45
Brad Pitt: szerintem minél előbb futtass le egy alapos vírusszkennert a gépeden, általában nem szokott ennyi POP-UP lenni, de még ezelőtt érdemes letesztelni, hogy a reklámok az internetről jönnek, vagy a PC-dről. Ezt úgy ellenőrizheted, hogy nemes egyszerűséggel kihúzod az internetet. Egyébként ha a reklámok a gépről jönnek, nagyobb az esély valamiféle féregvírusra.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Szabadságom kellős közepén kivetett magából az ágy, és fejembe vettem, hogy virrasztani fogok, egyrészt, mert ősidők óta tudjuk, hogy minél többet alszol, annál kevesebbet élsz, s ezen elvet figyelembe véve nem pazarolhatok el több időt, hamár nem dohányzom és nem piálok legyen meg ez a lelki-nyugalom is. Másrészt pedig, pörögnek ám a szabad napjaim is, jövő hét utáni hétfőn ismét munka.
Ám hamár virrasztok, hagy töltsem el ezt az időt "hasznosan", így lábujjhegyen kiosontam a szobából, be a fiam szobájába, majd felmarkoltam a játékgyűjteményét, beüzemeltem a lap-topomat, és játszottam.
Alapvetően kalandjátékos vagyok, ám ma egy másik oldalamat is megmutattam (tudniillik sokoldalú vagyok, annyira, hogy már majdnem gömb:), jelen esetben a gengszter karakteremet csillogtattam meg. Kicsivel később már Darth Vader nagyúr rohamosztagosaként robbantgattam X-wingeket. De lássuk a részleteket...

Grand Theft Auto: San Andreas (amerikai és skót fejlesztésű arcade-akció játék, 2004-2005, besorolás: 18+)

Meg kell mondjam, ezekre a játékokra kissé haragszom, mert végülis az egész csak az erőszakra épül, és bár a játékot alapvetően felnőtteknek írták, csak kölykök játszanak vele (meg én:). Akik ismerik a GTA sorozatot, azoknak már nem kell bemutatni ezt a remek szórakozást nyújtó játékot. Valszeg többen vannak azok, akik még nem is hallottak a sagaról. A játékok:

Grand Theft Auto (1997) Az első GTA arról szólt, hogy egy gengszterrel néhány fiktív amerikai nagyvárosban kellett disznókodnunk. Úgy juthattuk át egy másik városba, hogy küldetéseket teljesítettünk, melyeket különféle bandáktól vállalhattunk el. A játék pikantériáját az jelenti, hogy egyáltalán nem kell missziókat véghez vinnünk, akár csinálhatjuk azt, amit akarunk, csak hangulatunktól függ. A felülnézetes grafikába itt-ott elrejtettek némi 3D-t, de inkább 2D-s játék.

Grand Theft Auto: LONDON (1998) Kiegészítő játék, mondanom sem kell, a játék úgyanúgy folytatódik, csak most az angol fővárosban is randalírozhatunk.

Grand Theft Auto 2 (1999) A második GTA játékkal sajna nem volt szerencsém találkozni, annyit tudok róla, hogy szinte mindenben az első epizód nyomdokain halad.

Grand Theft Auto 3 (2001-2002) A 2001-es év játéka szinte teljesen olyan, mint elődjei, egyetlen "apró" kivétellel, méghozzá azzal, hogy végre teljesen 3D-s játékot kapunk, amit - természetesen - már nem csak felülről csodálhatunk.

Grand Theft Auto: Vice City (2002-2003) Sajnos ez az epizód nem a szívem csücske. A grafika ugyan nagyságrendekkel szebb, a víz gyönyörű, emberünknek végre van személyisége, mégsem tud semmi többet mutatni a 3-nál.

És...:

Grand Theft Auto: San Andreas.
Anno megvolt Play Station 2-n, de azzal én nem játszhattam :), így izgatottan vártam a PC-s megjelenést, ami nagy nehezen, de eljött.
Képzeljetek el egy óriási, élő-mozgó amerikai államot, ami a lábatok előtt hever. Végre TÉNYLEG azt csinálhatsz, amit akarsz. Motorozhatsz, repülhetsz, ámokfuthatsz, rabolhatsz, kaszinózhatsz, küldetéseket teljesíthetsz (szuper kifinomultak lettek végre), randizhatsz, úszhatsz, qrvázhatsz (bocsi, elvégre 18+), versenyezhetsz, vonatozhatsz, de inkább nem sorolom tovább. Ha kikapcsolódásra vágysz, a San Andreast neked találták ki. A Rocktars Games játéktörténelmet írt.

A másik játék:

Star Wars: Battlefront (amerikai akció játék, 2003-2004, besorolás: 12+)
Most pedig képzeljetétek el magatt előtt a Star Wars Galaxist, ami a lábatok előtt hever. A játék lényege, hogy különböző helyszíneken (melyek egytől-egyik a Prequelekből, vagy a Trilógiából is ismerős) a klónokkal, a droidokkal, később pedig az ellenállókkal vagy a rohamosztikkal harcolhasz például az Endoron, vagy a Hoth-on. A játékban rengeteg jármű szerepel, kedvencem a Lépegető :)
Érdemes kipróbálni a Battlefrontot is, jó szórakozás.

Jó játékot!
0
2005. június 12., vasárnap 14:18
!OFF TOPIC!

Mit kéne tennem ilyen - ISSSZONYÚAN ZAVARÓ - PopUp-ok ellen? Töltöttem le olyan progit ami 5sec után kilép belőlük, de nem olyan jó, amikor játék közben ki-be lépeget. Segítsetek!
0
2005. június 3., péntek 11:48
a link alapján nekem ez is valami hasonlónak tűnik
0
2005. június 3., péntek 0:30
Lehetséges, de az tökéletesen beleillik a platform / konzolos profilba, a capcom máshoz nemigen ért.
0
2005. június 3., péntek 0:26
ebben a topicban elmondják: "HTML gyakorló topic.(őrangyalom ajánlására) :)"
egyszer nekem is ki kéne próbálni, de még nem bírtam rávenni magam:)
0
2005. június 3., péntek 0:22
a resident evil is az, nem?
0