Keresés

játéktopik

2005. május 17., kedd 9:14
Én magyar Azureust használok. Rengeteg funkciója van. (Csak kalandjátékokra használom, és csak akkor, ha sehol nem lehet megvenni.) :)))
0
2005. május 17., kedd 9:13
Ja, akkor "hibás" pletyka jutott el hozzám. Ha így áll a dolog, tárt karokkal várom a Dreamfallt is! :D
0
2005. május 17., kedd 2:55
Nos, letöltöttem a Still Life demóját, és teljesen fel vagyok villanyozva. Megjelent ez már egyáltalán? Sehol nem találom, se on-line shopokon, se torrenten, sehol.
0
2005. május 17., kedd 0:44
Dehogy lesz rpg, ezt meg honnan vetted? Egy tps nézetű kalandjáték lesz, opcionálisan akciórészekkel (de tisztán "kaland" módon is meg lehet oldani a feladatokat). Nagyon ígéretes, az egyetlen aggályom, hogy állítólag rövidebb idő kell majd a végigjátszáshoz, mint a Longest Journeynél, pedig ahhoz se kellett több kb. 5 napnál.
0
2005. május 17., kedd 0:41
Nálam Windows XP SP2 + Audigy2 ZS kombón tökéletesen megy.
0
2005. május 17., kedd 0:30
Ha megengeditek, hozzászolnék a Torrent letöltésekhez.
Egy ideig a Bit-lord-ot használtam, de úgy tünt, nagyon sok "szemetet" húz magával.
Kaptam is pár vírust.
Mostmár csak a Bittornado-t használom, mely lényegesen kisebb, egyszerűbb, de szerintem biztonságosabb progi.
0
2005. május 16., hétfő 23:56
Jönni fog, talán már holnap :))))
0
2005. május 16., hétfő 23:54
Várom az ajánlót. .)
0
2005. május 16., hétfő 23:51
Sajnos ehhez én laikus vagyok, jobbára a fiam kezeli a gépet, ha játékokról van szó :(
0
2005. május 16., hétfő 23:49
Ja egyébként köszi a torrentet! Bár nálam mostanában nem megy rendesen, és az istennek nem tudok rájönni, mi nem tetszik neki. Arra már rég rájöttem, hogy mindegyik torrentprogi zabálja fel a memóriát (600-as celka és 256 mb hagyományos sd ram), egy idő után pedig befagyaszt mindent. Nem fagy le szó szerint a rendszer, de a progi egy jó darabig üresjáratba kerül, sőt, maga a net is - kis idő múlva "kiolvad", de csak egy darabig megy tovább. Utána kezdődik előlről az egész, magyarán nemigen tudok torrentet hosszútávon tölteni. Az az egészben a furcsa, hogy amikor elkezdtem torrentezni, egyszer sem jelentkezett még csak hasonló sem, azóta pedig semmi olyanon nem változtattam, ami esetleg ezt befolyásolhatná - amúgy is mindent megpróbáltam, de eddig semmi sem vált be.
0
2005. május 16., hétfő 23:48
Igen, egy újgenerációs kalandjáték. Majd írok róla egy ajánlót.
0
2005. május 16., hétfő 23:44
Nem. Mostanában nem sokat hallok a játékokról, márha ez egy újabb game.
0
2005. május 16., hétfő 23:16
Apropó, a Moment of Silence-t ismered?
0
2005. május 16., hétfő 23:14
Mintha már láttam volna. Jó kis para-játék a Still Life a Syberiat és a Post-Mortemet készítő Microids-tól!
0
2005. május 16., hétfő 23:11
Itt lehet olvasni egy kis infót róla:
http://www.justadventure.com/Previews/Vampyre/Vampyre.shtm

És közben ráakadtam valami másra (szintén kalandjáték):
http://www.stilllife-game.com/

Erről nem tudsz valamit Gamma?
0
2005. május 16., hétfő 23:08
"A Vampyre Story is being developed by a talented team of ex-Lucas Arts employees now known as Autumn Moon Entertainment. Everyone – except for the music composer and sound engineer – is from Lucas Arts."
0
2005. május 16., hétfő 23:05
Igen, ex-Lukas-Arcok fejlesztik a Vámpír Történetet. A grafika valóban csodálatos. olyan Monkey Island 3 szerű.
0
2005. május 16., hétfő 23:04
"A Vampyre Story is being developed by a talented team of ex-Lucas Arts employees now known as Autumn Moon Entertainment. Everyone – except for the music composer and sound engineer – is from Lucas Arts."
0
2005. május 16., hétfő 23:04
A Grim Fandango hivatalos patch-e. Az én GF-em a patch felrakása előtt többször lefagyott.

http://www.grimfandango.net/?page=patch
0
2005. május 16., hétfő 22:59
Hm... ha tudnál, megköszönnék egy linket, ahonnan ezt a patch-et le tudnám tölteni (van egy, de az nem hinném, hogy ugyanaz, amiről te beszélsz).
0
2005. május 16., hétfő 22:58
De hát azok a gyönyörűséges screenshotok... az már önmagában felér egy vizuális orgazmussal.
0
2005. május 16., hétfő 22:57
Ja igen, a Vampire Story. A történet valahogy elsőre nem fogott meg (a leírtak alapján), de mint minden kalandjátékot, ezt is tűkön ülve várom :D
0
2005. május 16., hétfő 22:56
Nem értem ezt a "WinXP alatt elvből nem fut"-ot. Nálam (a patch felrakása után) tökéletesen ment.

Ami a Longest Journey-t illeti, mindjárt küldök egy e-mailt!
0
2005. május 16., hétfő 22:55
Addig pedig érdemes meglesni ezt:

http://www.amegames.com/
0
2005. május 16., hétfő 22:52
Van egy kellemetlen problémám: visszakaptam a winfos 98 cd-met, úgyhogy végre kipróbálhattam (volna) a Grim Fandango-t az új hangkártyámmal. Dx4 alatt a régi SB 128 PCI-al faszán ment, de az Audigy2-est nem támogatja. Dx9-el viszont maga a program nem hajlandó elindulni (ahogy SB128-al sem volt ezzel hajlandó rá)... WinXP alatt elvből nem fut, más megoldást meg nemigen látok rá. Ciki ez a helyzet, esetleg valami ötlet? (Win98SE, Audigy2 ZS)
0