Keresés

játéktopik

2005. április 21., csütörtök 13:52
Ez mindenféle régi dos-os progit futtat? Honnan lehet letölteni?
0
2005. április 21., csütörtök 9:41
Hú, az baromi jó lenne! Good cop-bad cop!! Hehehe!!
0
2005. április 20., szerda 23:28
Én DosBox-szal nyomultam, és végre rájöttem, hogyan kell kitenni teljes képernyőre. Számomra ez a program tökéletes.
0
2005. április 20., szerda 22:42
A ScummVM tökéletes, és kiteszi teljes képernyőre is. F5-tel bejönnek az opciók, köztük mentés/töltés is.
0
2005. április 19., kedd 20:49
... de nem jó :(
Most próbáltam ki a floppys verziómon, de nem működik. Ha simán megnyitom a játékot, akkor tényleg lefagy az első dialógnál, viszont ha a DosBox nevű progival nyitom meg, tökéletesen jó. Az egyetlen hibája az emulátornak, hogy 640X480-as képpel megy, és nem tudom átálítani full-screanre :(
0
2005. április 19., kedd 20:25
Leveheted az e-mail címet, levél ment, előre is köszi, ha megoldható ;)
Persze, ha nem, akkor sem történik semmi :)

A floppyson nincs mentési lehetőség, legalábbis, minden gombot kipróbáltam :(
0
2005. április 19., kedd 20:25
Pontosan erre gondoltam én is ;)
0
2005. április 19., kedd 20:17
Itt egy emulátor, ami futtatja az összes Scumm™ alapú játékot: ScummVM.org
0
2005. április 19., kedd 20:10
Elérhetővé teszem egy darabig. A floppy-son is kellett, hogy legyen mentési lehetőség. A menüből simán lehetett menteni.
0
2005. április 19., kedd 20:07
Nem tudnád fel venni velem a kapcsolatot? El tudod küldeni az e-mail címed? Kérdezni szeretnék valamit Tőled. Egyébként a full-CD-s változatban van mentési lehetőség, mert a floppyn nem volt.
És ami a legfontosabb, tudok egy olyan progit, ami megoldás lehet a DOS-ra. Egy DOS emulátor, és van egy kiegészítője, ami a hangokat kezeli.
0
2005. április 19., kedd 19:52
"Neked megvan a DOTT full CD-s teljesen szinkronizált változata?"

Igen megvan, de nekem is csak másolt. Bár sokat sajnos igy sem kezdek vele, mert sem Win98 alatt (SE, lehet az a baja) XP alatt pedig pláne nem hajlandó menni rendesen, a beszédhangok miatt. Ha azt kiiktatom, minden tökéletes. Egyébként annak idején még Dos alatt is sokat kellett trükkölnöm a Dott sima lemezes kiadásával, különböző memóriamenedzserek bevetésével sikerült csak zökkenőmentesen futtatnom - itt is hasonló a gond, csak sok lehetőség ilyesmire már nincs. Jó lenne egy régi gépet szerezni Dos-szal kifejezetten ilyen cuccokra.
0
2005. április 19., kedd 19:36
Másra gondoltam. A DOTT-nak (akár a Monkey Island sorozatnak meg a Loomnak, illetve az IJ kalandjáték változatának) két (három) változata volt. Először volt a rendes, "három floppys" verzió (erre emlékszem, ezzel játszottam), majd a full-CD-Romos, teljesen szinkronizált és grafikailag feljavított verzió (az MI I-II esetében csak grafikai javítás volt).

Ha Maniac Mansion, akkor ide látogass el: www.lucasfangames.com

Egy nemzetközi Lucas játék rajongó csapat, akik elkészítették a teljesen újrarajzolt, 256 színnel, MAGYAR FELIRATTAL, és digitális háttérzenével ellátott Maniac Mansion Deluxe-ot, és ingyenesen le is töltheted, de, ha akarod, a nosztalgia kedvéért elküldhetem a régi változatot is (alig két MB:)), ha érdekel.

Állítólag még Ron Gilbert is levélben gratulált a csapat munkájáért.

A LucasFanGames egyébként még a MMD előtt fejezte be a Zak McKreaken újabb kalandjai feljavítási munkálatait. Ezen nincs magyar felirat, viszont a feljavítás szintén minőségi.
Neked megvan a DOTT full CD-s teljesen szinkronizált változata?
0
2005. április 19., kedd 18:36
Hm, nem tudom melyikre gondolsz... a Dott-nak nem volt C64-es verziója. Volt egy úgynevezett első epizódja, a Maniac Mansion, na az iródott még C64-re. Évekkel később készült el a hivatalosan nem annak nevezett, de gyakorlatilag a Maniac folytatása, a Dott - egyébként a Maniac teljes egészében benne van, csak játszani kell az ex-őrült Ned (annyi Edison van, hogy hajlamos vagyok keverni a neveket - a bélyeggyűjtőről van szó) számitógépével és violá.
0
2005. április 19., kedd 18:03
Az, hogy egyes magazinok szerint közel állunk a hivatalos bejelentéshez! Állítólag a folytatásban egy zsarut alakítunk, szintén a harmincas években. Így legalább helyreáll a mérce, Tommy vs. zsaruk :))))
0
2005. április 19., kedd 17:39
Énis haragszom a GTA „leülök aszt baromkodok eggyet vazze’” felfogásáért de a San Andreast én inkább várom a zene (Faith No more meg ilyen király ugrálós zenék) miatt mint maga a játék miatt.

A Mafia már az elején a szívemhez nőtt legeslegjobban azért mert olyan világba csöppentem bele ami inkább film mint játék, igazi mondanivalókkal. A szesztilalom idején játszódó történet tele van romantikával, akcióval és izgalommal.Minden bizonnyal túlszárnyal minden eddigi gangster játékot.
8/10

Amúgy van vmi hír a következő részről?
0
2005. április 19., kedd 17:14
Ráhibáztál ;)

Egyébként most szedtem le a régi C64-es DOTT verziót, de sajnos ennek sokkal ratyibb a grafikája, mint a full-cd-s teljesen szinkronizált változatnak :(

Viszont már az introtól röhöghetnékem támadt :D
0
2005. április 19., kedd 17:01
Ja tényleg, most esett le. Te vagy az egyik nagy ellendrukker, ugye?? :-))
Amúgy szerintem inkább strat, mint rpg.
De inkább szedd le a DEMÓt és próbáld ki! ;-)
0
2005. április 19., kedd 16:22
Bár a GYU nem a szívem csücske, az RPG stílus nagy kedvencem. Lehet, hogy leszedem a demot, és kipróbálom.
0
2005. április 19., kedd 16:21
Szerintem a Toonstruck messze meghaladta a korát. Mikor megvettem, gondoltam, berakom (este volt), megnézem, és majd másnap játszom vele. Igen ám, de a játék (akár egy jó könyv) ,,letehetetlen". Tízórányi tiszta jászás után elaludtam a széken :)

Az sem semmi, mikor megérkezel egy szép nyugis tisztásra, nyuszikák, mókuska az ágon, kismadarak építik a fészket, az aláfestőzene a Tavasz a Négy évszakból, mire elindul hősünk balra, vált a kép, sötét, mocsaras terület, ijesztő csontmadár az odúban, előlép a Sir Farkas, mint gengszter, alatta dark-metal zene :)
0
2005. április 19., kedd 14:10
Én nem tok ilyen szépen, cirkalmasan, kiművelten írni sem játékról, sem filmről, mint tapasztalhattátok többször is, csak parasztosan belököm, hogy über, aszt kész!!! :-)))

De most komolyan, mit írhatnék? Gyűrűk ura világában játszódó, strat-RPG gigahangulatú alapmű! Lehet, hogy elfogult vagyok, és nemsokára a vérbeli strat-RPG-sek letorkollnak, hogy sehol nincs a gém a nagy klasszikokhoz képest, de nekem akkor is nagyon bejött. (Lehet, nekifeszülök 3.ra is, de iszonyat rabolja az időt.) Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy ez az első ilyen típusú játékom, tehát összehasonlítási alapom nagyon nincs. Ráadásul LOTR-t imádom, duplán-triplán kedves nekem.
Szal a lényeg, aki benne van a LOTR-strat-RPG-fan halmazegyüttes bármelyik részhalmazában, vagy azok metszeteiben, azonnal szerezze be!!!!
Kötelező!!!
0
2005. április 18., hétfő 22:50
A Toonstruck-hoz hozzátenném, hogy annak idején teljesen bele voltam szerelmesedve ebbe a játékba a gyönyörű, tökéletesen rajzfilmszerű és ehhez kellően szürreális, de kedves és vicces helyszinei ill. karakterei miatt. A képen látható  Wacme  üzlet pl. egészen morbid poénokat tartogat. :) Egyik tárgy sem az, aminek előszőr látszik - a szivar felrobban, a virágból sav spriccel ki stb. - ezek hatását pedig a két, képen látható eladó kérésünkre egymáson demonstrálja. ; )
0
2005. április 18., hétfő 21:17
Tényleg, milyen az? Írj róla egy cikket, légysziiiiii! :)))))
0
2005. április 18., hétfő 21:08
"Battle for Middle-Earth most nálam az über!!"

Az milyen? Kicsit irhatnál róla.
0
2005. április 18., hétfő 17:26
Thanks! :D
0
2005. április 18., hétfő 17:24
Gamma, király vagy, elláttál rendesen olvasnivalóval ! :-))

Amúgy Battle for Middle-Earth most nálam az über!!
0