Keresés

játéktopik

2004. augusztus 12., csütörtök 20:17
a breakthrough-t ott baszták el, hogy régi motorra építették a játékot. én ugyan végignyomtam 640*480-ban, és játék nem is lett volna rossz.. ha nem k****ják így el..
0
2004. augusztus 12., csütörtök 20:10
jó, de a piankiller és a serious sam híresen agyatlan játékok, az undyingnak pl. filmbe illő sztorija van, a hangulat lebilincselő, a fegyverrendszer (egyik kézzel gyaksz, a másikkal varázsolsz) ötletes, s clive barker az clive barker. a doom 1-2 vegytiszta hentelés volt, nem is a sztori miatt váltak ezek klasszikussá. a star trek elite force és a mohaa is remek fps-ek, de pl. ez utóbbi legutolsó küldetéslemeze igencsak játszhatatlan volt.
0
2004. augusztus 12., csütörtök 12:51
Mindenkinek ezek zombi "hentelős" játékok tetszenek? Én valahogy fárasztónak tartom, pl. játszottam a Painkiller demójával és majdnem röhögő görcsöt kaptam az égő seprőn röpködő boszorkánytól, egy darabig öltem a zombikat de úgy az első pályánál kezdett fárasztó lenni csak ötlem, csak öltem... Egyszerűen nem volt vége unalmas volt, akkor inkább már a Serious Sam annak legalább káprázatos grafikája van bár sztoriilag az is elég bárgyú.

Két kedvencem van - már aminek meg van a teljes verziója - a Star Trek Voyager Elite Force és a Medal of Honor Allied Assault, ezekben nincs vér és STVEF-ban írtó jó párbeszédek vannak a szereplők között a MOHAA-ból ezt hiányolom.
0
2004. augusztus 12., csütörtök 12:36
Hát én annyira nem szoktam tanulmányozni a vírusokat mivel egyszer vagy kétszer volt eddig a gépemen. Az Invitel szokott küldeni e-mail ha felüti valami új és veszélyes vírus a fejét és azok általában Win2k, XP és NT-re voltak veszélyesek. Én szeretem a Win98-at néhe egész jól be tudom "lőni" és akkor egész stabil és gyors meg fut rajta szinte minden játék (demo). Néha viszont semmi sem működik rajta, hóbortos egy gép de szerettem.
0
2004. augusztus 12., csütörtök 2:05
Hmm..

Ma végre nekem is volt szerencsém feltelepíteni és kipróbálni a Doom 3 -at.
( 2000+ , 512ddr , Ti4200 64 mb 8xAgp )
Biztos nagyon élvezetes és félelmetes lenne, de nem ilyen gépen.
Jó , megy, megy, de azért nem mindegy, hogy hogyan.   1024x768 medium néha
szaggat, ha be van állítva egy-két specko effekt.

A Far Cry sokkal jobb volt ebből a szempontból.  Kíváncsi leszek a két hasonló kaliberű játékhoz is : S.T.A.L.K.E.R. és Half -Life 2 ( ha egyáltalán kiadják valamikor , remélem nem jut a Duke Nukem Forever sorsára..... jaj azt is hogy vártam. )

Az Udying tényleg nagyon jó játék volt akkoriban ( végignyomtam én is )  és a akinek nincs Doom 3 kompatibilis gépe annak tudom ajánlani. Garantált  szórakozás!! ( persze full hangerőn , éjfél után , lámpa nélkül és egyedül )  :)

Megvan a The Suffering is. Majd írok ha sikerült elindítani.

0
2004. augusztus 12., csütörtök 1:29
nem tudom. pont nemrég tanulmányoztam a symantec honlapján az utolsó 20-30 vírust (az volt gyanúm, hogy én is kaptam, de  kiderült, hogy nem) és a leírásoknál írják, hogy milyen op rendszert támad. szinte mindegyiknél volt 98 is..sőt némelyiknél még a 95 is :)

mind1, nem akarlak lebeszélni a 98-ról, ez csak az én rigolyám, hogy rühellem azt az op rendszert...
0
2004. augusztus 11., szerda 23:16
Igen. Van egy nagy előnye is ám - azon felül, hogy némely játék és felhasználói program nem fut rajta:), persze van amelyik simán fut - mégpedig, hogy az új vírusok nem támadják meg a gépemet, mert azok a Win2k és WinXP vagy a WinNT-re vannak "specializálódva".
0
2004. augusztus 11., szerda 20:14
win98-at használsz?!?
0
2004. augusztus 11., szerda 19:59
minden idők második legjobb fps-e (szigorúan a half life után). borzongásban tényleg behozhatatlan.
0
2004. augusztus 11., szerda 18:11
3. Az új jéték demók is ilyen jól futnak pl.: Battlefield 1942 - Secret Weapons of WWII maximális felbontáson simán fut, ha(!) a botok számát minimumra csökkentem. A SW KOTOR-ral mi a helyzet annak is elég magas gépigényt írtak csak sajna nincs demója így nem tudom letesztelni pedig már készül a 2. része. A Charlie's Angels sem települt már rá, mert minimum Win98SE kellene hozzá.
0
2004. augusztus 11., szerda 17:23
Az lehet, de kénytelen voltam kikapcsolni hogy normálisan fusson a játék :)
0
2004. augusztus 11., szerda 17:20
ne felejtsd el, hogy a moh:aa mennyi is? 4-5 éves játék? a régi gépem kb olyan volt mint a tied, és azon nekem is szépen futott a moh:aa. szvsz a doom 3 már települni se fog rá ;)
0
2004. augusztus 11., szerda 16:55
A Shadows kikapcsolása alapból felére csökkenti a játékélményt.
0
2004. augusztus 11., szerda 16:35
Szvsz annyira nem lett akora durranás ez a Doom. Eleinte még parás de aztan elég monotonná válik, igaz a játék 3/4-étöl azért jó lesz. Aki parázni akar fps-ben akkor inkább az Undying. A grafika viszont tényleg ütős. Nálam 800x600 mediumon teljesen jól ment, igaz néha azért beszaggatott :), Shadows & High quality spec effets-t persze kikapcsoltam. A gépem XP 1800+, 512 ram, Gf3 ti200 128 mb
0
2004. augusztus 11., szerda 15:53
Ennek a Doom III-nak van demója? Csakhogy kipróbáljam, hogy megy az én gépemen - nem nevetni - 633 Celeron, 320 MB RM, GeForce2 MX400 64 MB. Lehet, hogy hihetelen de ezen a gépen simán futt a MOHAA 1024x768x16bit Medium detail-n mellet.
0
2004. augusztus 11., szerda 15:46
Most jól ki*aszok a Doom III-al. Elrakom a fiók legmélyére és 2 év múlva fogom elővenni, az akkori gépemmel majd tudok vele játszani. Pofátlanság hogy ilyen gépigényű játékokat adnak ki.
Hasonló a problémám vele mint Jamamurának csak nekem 2 literes a proci.
Bahh....
0
2004. augusztus 10., kedd 10:33
Undying:nem mai játék de van olyan ütős mint a Doom ]I[ (ha nem ütősebb)
Garantálom hogy vomalkódos lessz tőle a gatyád!
0
2004. augusztus 10., kedd 1:54
nappal, égő villanynál, hangszóróval. max 20 perc/nap :))
0
2004. augusztus 10., kedd 1:15
Állítólag az első részt is kihozzák az új engine-nel! Kötelező lesz újra végignyomni! (10-edjére) :o)))
0
2004. augusztus 10., kedd 1:13
Már alig várom, hogy haverom által beleszagolhassak.
Bár azt mondják, a The Suffering se sokkal rosszabb...
0
2004. augusztus 10., kedd 1:11
amd xp 15oo+, 512mb ram, geforce4 ti 42oo 128mb ram, 64oX48o-as felbontás, medium detail <- szaggat, mint a fene.
0
2004. augusztus 10., kedd 1:08
Nálam gyönyörű folyamatos (1500-ös proci, m-radeon 9600 64mb, 800x600, medium detail).
0
2004. augusztus 10., kedd 1:04
szeretem a képregényeket, de nem a monitoromon. :\ abban pedig nem vagyok biztos, hogy e játék kedvéért hajlandó leszek lecserélni a procimat, amin a photoshop és az explorer vígan megy. majd ha kijön a half life 2... :]
0
2004. augusztus 10., kedd 0:41
DooM 3

Sötét van. Egyedül vagyok. Legalábbis a tudatom ezt mondja, de nem merem levenni a szememet a monitorról, hogy hátranézzek. A fejemen fejhallgató, remegő ujjaim az egeret szorongatják. Távolról sikolyok és tompa puffanások szüntelenül, a recsegő rádión összefüggéstelen segélykérő üzenetek, és valami nyugtalanító morajlás. Valami, amit ember még nem hallott. Nem ismerem a helyet. Amikor megérkeztem, mindenki furcsa jelenségekről beszélt, és láttam a félelmet a szemekben. Alig negyed órával később elszabadult a pokol. Szó szerint. Az elmúlt egy órában sokmindent láttam és átéltem, és az is kész csoda, hogy életben maradtam, de az idegeim kezdik felmondani a szolgálatot. Már a legapróbb neszre is elönt a rémület, pedig valami azt súgja, hogy ez még csak a rémálom kezdete. Vonakodok továbbmenni, minden egyes ajtó egy újabb küzdelem a félelemmel. A lábaim nem akarnak megmozdulni, pedig tovább kell mennem. Ki kell jutnom innen valahogy! A sikolyokat még elviselem, a vér látványa sem okoz problémát. De ez a sötétség kikészít. Alig van világítás, mindenütt csak árnyékok, nálam pedig csak ez a nyamvadt zseblámpa van, amit nem tudok a fegyverrel együtt kézben tartani. Óvatosan benézek a mosdóba, hegyezem a fülemet, körbevilágítok a lámpával. Úgy tűnik tiszta, itt kifújhatom magamat. Odalépek a tükörhöz és akkor meglátom... még van annyi lélekjelenlétem, hogy letépem a fejemről a fejhallgatót, de a tekintetemet nem tudom elvenni, bármennyire is szeretném. Mindössze néhány másodperc, és vége, de nem bírok magamhoz térni. Közben egy Imp is a nyakamba ugrik, de én csak állok bénultan. Majd reszkető kézzel az ESC felé nyúlok - mára azt hiszem ennyi elég is volt. :]

Szal' szigrúan csak este, sötétben, fejhallgatóval és kellő hangerővel... ^_^
0
2003. november 24., hétfő 0:51
Halo. Remek grafika (még két év után is, ekkor jött ki az x-box-os verzió), pergő játékmenet, ravasz ellenfelek, ügyes csapattagok, jó sztori, egyszóval remekmű! Csak az a checkpoint-olás ne lenne save helyett... (x-box betegség)
0