Keresés

játéktopik

2003. november 23., vasárnap 21:19
call of futy: a technológiája bravúros, a pályák nagyon szépek, s gyorsan betöltődnek, a játékélmény viszont rendesen el van basszarintva: a küldetések egyhangúak, vannak pályák, amelyek mintha soha nem akarnának véget érni; a játk nagy részéből hiányzik a küldetés-jelleg, ide-oda ugrál a frontok között, ez főleg a végén zavaró, mikor is három pofonegyszerű és semmitmondó küldetéssel zárják le a játékot - mindhárom küldetés más és más fronton zajlik. úgy tűnik, a 2o15-ből kiváltak azok a srácok, akik értenek a programozáshoz, de olyat, akiben némi kreativitás is van, nem vittek magukkal. :[ 1o/6
0
2003. november 23., vasárnap 21:08
Need For Speed Underground demo:
A Drag gyorsuláson 25:40-et sikerült nyomni. Ha valaki még játszik rajta írjátok már meg a ti időtöket...
0
2003. november 21., péntek 20:35
Nem tudom próbálta-e már itt valaki, de az Operation: Flashpoint szvsz a legkirályabb taktikai FPS, amit valaha írtak. Két éve nem jön le a gépemről (ennek oka persze a jópár hivatalos és rengeteg rajongók által írt addon és mod)! Absz. realisztikus, iszonyúan résen kell lenni, hogy a köv. percet is megérd!
0
2003. november 21., péntek 19:26
Terminator 3: War of the Machines Beta MP DEMO

Már letölthető a T3-as PC-s játék, a grafikája nem semmi ha Terminatorral vagy mindent vörösben vagyis infrásan látsz, lehet a SkyNet vagy a Tech-Com csaptban lenni égi és földi egységekkel is. A Demóban 2 pálya van az egyik a jövőben romok közt lehet játszödik a másik pedig a "jelenben" gondolom a T3 filmben szereplő laboratóriumban.
0
2003. november 5., szerda 22:55
Need for Speed: Underground

Az EA logó ma már szinte biztosíték, hogy jó játékot kapunk ez a NFS új demojára is igaz fantasztikus grafikája van és aránylag gyenge gépen is - merthogy az enyém elég lassú - jól fut majdnem maximális beállításon (1024x768, graphic detail medium). A demóban egy rövid pálya van egy éjszakai városban, nagyon élethű és részletes grafikával.
0
2003. november 4., kedd 15:25
Call of Duty - 2003

Megérkezett a régóta várt II. világháborús akció-hent játék. A MOH:AA rendesen feladta a leckét, és a CoD alkotói meg is feleltek az elvárásoknak. Csináltak egy új köntüsbe bújtatott, felturbózott, gyönyörű térképeket, és izgalmas akciókat tartogató játékot. Egy baja van: rövid :((

10/10
0
2003. november 2., vasárnap 20:38
Silent Hill 3: a 2. rész se volt rossz, de a 3. nagyon jó lett, kenterbe veri az eddigi összes horrorjátékot amikkel valaha játszottam (RE sorozat, Undying).
Nagyon para, nagyon beteg, nagyonjó! :)
Vétek kihagyni a horror rajongóknak, kötelező!!!
0
2003. november 1., szombat 16:35
Call of Duty megérkezett, első pár akción túl vagyok. Egyelőre csak szuperlatívuszokban tudok beszélni a játékról. Bővebben majd ha végeztem :)
0
2003. november 1., szombat 15:04
Hát csak annyi hogy némelyik chiptől némelyik PS2 "meggárgyul". Pl. az is az egyike a hibáknak amit előadhat, hogy elfelejt DVD-t lejátszani az okosítás után... Az a baj azt én sem tom hogy hogy lehet ezt visszacsinálni. Talán a szakembertől kéne megkérdezned aki szervizelte a géped!
0
2003. október 31., péntek 22:43
OK.,de akkor mi a gond????????
0
2003. október 31., péntek 20:21
Halley: szerintem Khan félreértett vmit :) De már mondtam neki, bár még nem beszéltem meg vele hogy mit...
0
2003. október 31., péntek 20:20
Hello Tonio!

Még nem volt időm,de holnap válaszolok!
0
2003. október 31., péntek 20:14
Halley, E-mail!!!!!!!
0
2003. október 31., péntek 20:03
De miért kell hozzá boot disc,amikor gyárilag menni kellene a dvd-nek,azért-mert meg van chippelve,és ha kell honnan lehet szerezni?????????
0
2003. október 28., kedd 17:24
Call of Duty Dawnville Demo

Most mentem végig rajta, tényleg fantasztikus grafikája van annyira, hogy néha csak úgy szaggat.
0
2003. október 28., kedd 0:33
ezt és ezt látnotok kell!!!
0
2003. október 27., hétfő 23:34
Max Payne 2 : Gondolom nem kell bemutatni ezt a játékot, az elsö az egyik legkirályabb akciójáték volt. A 2. részben szebb lett a grafika, nagyon jó fizikai motort tettek a játékba így végre élethüen vágodnak el a rosszfiúk a találatoktol,
bullet time modban hősünk csinál egy cool újratöltési mozdulatot.
Akció rajongoknak kötelező!
0
2003. október 27., hétfő 23:06
Khan koma :) Szerintem most itt nem az a gond amire Te gondolsz ;)
0
2003. október 27., hétfő 9:17
Kell hozzá egy boot disc is. Utána menni fog!!!!!!!!!!!!!
0
2003. október 23., csütörtök 15:40
A PS 2 meg van chippelve és nem indul a dvd,nem tudom ,hogy mi a baj kell-e valamin állítani, ha valaki tud segítsen!
0
2003. október 21., kedd 0:56
Halo Combat Evolved: Nagyon jó a játék. Elöször kicsit morbidnak tüntek a szörnyek ugyanis nem hogy nem félelmetesek hanem némelyik egyenesen röhejes. Több órai játék után azonban rájön az ember hogy ez így tökéletes. A történet egész jó és változatos. Sajnos a játékmenetben akadt egy két monotom rész de ezt leszámítva izgalmas és pörgős kikapcsolódást ígér. Ajánlom mindenkinek aki szereti az FPS műfajt és kedvelte az Unreal világát.
0
2003. október 20., hétfő 16:33
Call of duty

Kijött a 2. demo! Fantasztikus hangulat, gyönyörű grafika. MOH:AA feltúrbózva!
0
2003. október 20., hétfő 14:50
Halo - Combat Evolved

Bár még csak a DEMOjával játszottam de ez alapján nagyon szuper. FPS-stílusú játék lehet járműveket vezetni, az ellenség fegyvereit használni akik minden féle idegenek. A gépigénye magas minimum 733 MHz-es CPU HW T&L VGA, bár nekem egy 633 MHz Celeronnal 1024x768x16bit is aránylag simán fut.
0
2003. szeptember 27., szombat 13:21
MOH:AA Breakthorugh

Új frontokon, új fegyverekkel, nehezebb játék. A grafika gyönyörű, sajnos a gépemen (PIV 2,4 Ghz, Nvidia 4200 VGA) a legjobb beállításokkal már akad :( Viszont a hangulat fantasztikus, az ellenség okosabb, nem csak össze-vissza lövöldözik és nem áll egyhelyben céltáblaként. Ami nehezíti a játékot, hogy a lelőtt katonáktól nem lehet elvenni a lőszert, hanem állandóan kutatni, keresni kell. A legkönyebb módban játszottam végig, most jöhet az egyel nehezbb. :))

10/10
0
2003. szeptember 25., csütörtök 19:58
addict. :]
0