Keresés

játéktopik

2008. március 23., vasárnap 15:50
Vedd meg PC-re, ez a megoldás :]
0
2008. március 23., vasárnap 15:17
Tudom, nekem is megvan PS2-re a Fifa05, de egyáltalán azt se tudom, hogy a szöszbe működik a netplay.
0
2008. március 23., vasárnap 15:11
Heh? A Fifa minden része multiplatform, PC, PS2, Xbox, Xbox360, Ps3 meg még szerintem PSP-n is van. :]
0
2008. március 23., vasárnap 14:08
Aham, csak nem mindenkinek van ps3-a :)
0
2008. március 23., vasárnap 12:45
Ha foci, akkor EA: Fifa bármelyik rész, ahhoz szerintem összegyűlne pár ember innen az Xpressről is :]
0
2008. március 23., vasárnap 11:17
Millióan játszanak vele :) Ezért is érdekes, hogy innen a fórumról senki nem hallott róla :)
Emberekkel nem lenne probléma, bármilyen kupát rendezhetnénk... csak gondoltam az Xpress-es arcokkal is lehetne egy bajnokság. De ha nem, hát nem :) Majd lesznek mások :)
0
2008. március 22., szombat 23:55
Aha :)
Sok szerencsét, remélem találsz legalább még egy embert itt, aki hallott már erről :D
0
2008. március 22., szombat 23:17
Ez egy focimenedzser játék. Kapsz egy csapatot, akikkel meccseket játszol. VII. osztályban kezdheted Magyarországon, majd feljebb juthatsz szép lassan, akár az NB 1-be is. Illetve van Magyar Kupa is, de abból már kiestem, mert IV. osztályos csapatot kaptam ellenfélnek VII. osztályosként...
Szóval van egy csapatod: te határozol meg mindent a csapat életében - mérkőzésen a felállás, edzés, stadionépítés...
De ma például a csoport utolsó ellen 9-0-ra nyertem (ez azért ritka)... és 100%-os vagyok eddig (4 bajnokiból 4-et nyertem), de így is csak a második vagyok éppen :)))
0
2008. március 22., szombat 23:14
Mi a túró ez a Hattrick?
0
2008. március 22., szombat 23:08
Hirdetmény
Sziasztok!
Arra gondoltam, megrendezhetnénk egy Xpress Kupát (I. Xpress Kupa?) a hattrick-en :)Oké, tisztában vagyok vele, hogy senkinek nincs csapata itt a fórumon, de itt az ideje csinálni egyet :)Jó lenne legalább még 7 jelentkező, mert 8-an már lehet normális bajnokságot csinálni.De a legjobb az lenne, ha tudnánk egy 32 csapatos bajnokságot összehozni, selejtezőkkel, majd egyenes kieséses rendszerrel. De ehhez meg mondjuk 31 ember kéne még :)
Akit érdekelne a dolog, jelezze! Mert ha lennének jelentkezők, akkor megcsinálnám a kupa honlapját. (Hogy ennek mi a funkciója, majd kiderül akkor, ha lesznek jelentkezők.)
Üdv,a Plastic Surgery FC menedzsere :P
0
2008. március 19., szerda 17:34
Na igen, ez tényleg jó kis technológia :] Természetesen azokra a kalandokra vonatkozik, ahol minden kis helyszín egy-egy újabb renderelt kép, amin körbeforoghatunk. Persze olyanok is vannak, ahol nem lehet körbefordulni, az az FPA (first person adventure). Külső nézetes kalandokra pedig értelemszerűen a TPA kifejezés illik :]
0
2008. március 19., szerda 0:26
Gömbpanorámás... de jó kifejezés! Sosem tudtam egy szóval jellemezni az ilyen típusú játékokat.
0
2008. március 18., kedd 23:20
A kalandjátékok közül a Post Mortemen én is féltem, a Still Life-on azért nem, mert bár az a PM nem hivatalos folytatása, nem gömbpanorámás, és külső nézetű kalandon annyira szerintem nem lehet megijedni. Ami még kalandok közül nagyon szarat: Bad Mojo (egy 96-os kultjáték, inkább ízléstelennek szokták jellemezni, szerintem eszméletlen ijesztő [aki nem tudná, a szereplőnk egy csótány]), RIPPER (a kultikus Black Dahlia elődje, a hasfelmetsző a jövőben visszatér [FMV játék 95-ből]), Black Mirror, újabbak közül Barrow Hill meg egy másik game, valami házban kell ott kavarni, csak a címére nem emlékszem :)

Nem kalandok közül favorit a Silent Hill összes része, kiváltképp az első kettő, a harmadik teljesen más, de az is nagyszerű, a négy a leggyengébb, de félni azért lehet rajta :) Alien vs. Predator szintén klasszikus borzongató. Utóbbi időben ami egy kicsit rám hozta a frászt, az talán a Bioshock, ugyan vannak benne kirakathorror elemek, de én mondom, azért még fiatalos, matrózos ;)
RE nem a szívem csücske, én inkább Alone in the Dark fan vagyok. Thing is elég félelmetes.
0
2008. március 18., kedd 22:44
:) Csak a filmet láttam réges régen, csak és kizárólag a kanapé mögül mertem nézni, haverom huskyjához meg úgy közeledtem, hogy figyeltem, merre tudnék menekülni :)) No, utána nézek én ennek a játéknak :)
0
2008. március 18., kedd 22:41
:-)Jut eszembe: AITD4-et én is végigtoltam anno, és igen, azon is lehetett parázni. No, meg a The Thingen is, mely a film egy lehetséges folytatása (?) is lehet. Sőt az is, hisz a végeanimáció ezt támasztja alá. Aki ismeri, tudja, miről karattyolok. :-)
0
2008. március 18., kedd 22:21
Nem vagyok egy nagy játékos, Fifa08-tól vagy GTA:SA-tól, de még a CoD4-től sem ijedtem meg egyszer sem :) Viszont vagy jó 7-8 éve PlayStation-ön a Resident Evil 3: Nemesis rendesen beijesztett :) Egy éjszaka kijátszottam, de két lámpa volt felkapcsolva a szobámba :)) Az Alone in the Dark 4(?) is ilyen volt, de az csak egy ideig kötött le. Eleget rettegek én így is :))
0
2008. március 18., kedd 22:11
Kinek mely játékok voltak azok, amelyek rendesen bekergették a sprtszeletet a gatyába, vagyis mely játékok hangulata hozta Rátok a frászt amúgy istenigazából, jó hosszan? Nálam ezek minden idők legjobb frászkeltői: Aliens vs Predator 1-2, Clive Barker Undyingja, Nosferatu: Wrath Of Malachi, Dracula - The Last Sanctuary, Dracula - Resurrection, Necronomicon, Post Mortem, Jack, The Ripper (név, ez utóbbi kettő is kalandjáték, az előbbi beszélgetésünkből kifelejtettem őket :-)), Call Of Cthulhu - Dark Corners Of Earth. Aki szeret rettegni a monitor előtt, ki ne hagyja ezeket. :-)
0
2008. március 15., szombat 19:06
Megvan, csak nincs nálam, és sajna valamiért az enyém bugos. Folyton visszaugrik a játék elejére :(
Az én kedvenceim a Mystek meg a GF. Próbáld ki őket :)
0
2008. március 15., szombat 16:27
A Gabriel Knightokat el is felejtettem!
0
2008. március 15., szombat 16:16
Neked nincs meg véletlenségből? Mármint az Echo. Előre is köszi!Kalandjátékok közül nagy kedvenceim a két Syberia, a Black Mirror, a két Dracula, a Necronomicon, a Jack The Ripper, meg vagy két tucat játék, melyek címe most nem ugrik be. Perpill. a Murder On The Orient Express-szel bohóckodom. :-)
0
2008. március 15., szombat 15:43
Én csak annyit tudok a játékkal kapcsolatban mondani, hogy szerintem is istenkirály, és ha tetszett, próbáld ki a Return to the Mysteroius Islandet is :)
0
2008. március 15., szombat 12:32
Igazából egy kérdéssel-kéréssel fordulnék a játékos kedvűekhez. Tegnap a 10,000 BC kapcsán eszembe jutott, hogy régebben nyomultam egy őskorban játszódó kalandjátékkal, címe Echo: Secrets Of The Lost Cavern. Iszonyatosan jó hangulata volt, de félidőben feladtam a végigjátszást, mert már nem volt türelmem a fejtörőkön agyalni. A tegnapi film újra felkeltette a játék iránti érdeklődésemet, szívesen befejezném, de nem találom sehol a lemezt. Ha esetleg vki képben van, írna nekem egy e-mailt? Előre is nagyon köszönöm.Címem: dragonslayer1@freemail.hu
0
2008. március 8., szombat 1:04
Akkor már megemlítem, milyen néven futok ott, s minden máshol, csak még itt nem: Dwimorberg :)
0
2008. március 8., szombat 1:03
Elég bagatell dolog, tudom, de rém idegesítő problémám akadt. Találtam egy elég jó CoD4 magyar szervert. A cod4scanner nevű progival akadtam rá, mivel minden betöltésnél ott volt a szerver lista vége felé, reflexből kattintottam rá, s írtottam a láma népet :) De mára eltűnt a szerver :S Nem volt hangzatos neve, valami ilyesmi: CoD4 #1 TDM (War). Sajnos nem jegyeztem meg pontosan a nevét, az IP címet meg pláne nem. A #2 és #3-as szerverek HQ és SD szerverek voltak. Nem az ObiNet-es szerverek egyike volt, főleg mert azokon max. 24-en lehetünk, de az "én" szerveremen max. 32-en, s általába mindig tele volt. Ilyen nevek fordultak még meg ott, mint NeonGhost, FuManChu, WDM Attila, (sna!ch)undying. Azért említem meg őket, hátha más is játszott innen azon a szerveren és tud infóval szolgálni, hogy elköltözött a szerver, más a nevük, vagy most mi van? Nem sok játékkal játszok (Fifa08, Lost:Via domus), de a CoD4 eddig az egyetlen a GTA:SA mellett, amivel hónapok óta tolom, de most szabályosan hiányérzetem van :) A jövő hét végéig meg nem bírnom ki :)
0
2008. március 5., szerda 20:41
Egy kis rF! Kicsit szoros :)

0