A kalandjátékok közül a Post Mortemen én is féltem, a Still Life-on azért nem, mert bár az a PM nem hivatalos folytatása, nem gömbpanorámás, és külső nézetű kalandon annyira szerintem nem lehet megijedni. Ami még kalandok közül nagyon szarat: Bad Mojo (egy 96-os kultjáték, inkább ízléstelennek szokták jellemezni, szerintem eszméletlen ijesztő [aki nem tudná, a szereplőnk egy csótány]), RIPPER (a kultikus Black Dahlia elődje, a hasfelmetsző a jövőben visszatér [FMV játék 95-ből]), Black Mirror, újabbak közül Barrow Hill meg egy másik game, valami házban kell ott kavarni, csak a címére nem emlékszem :)
Nem kalandok közül favorit a Silent Hill összes része, kiváltképp az első kettő, a harmadik teljesen más, de az is nagyszerű, a négy a leggyengébb, de félni azért lehet rajta :) Alien vs. Predator szintén klasszikus borzongató. Utóbbi időben ami egy kicsit rám hozta a frászt, az talán a Bioshock, ugyan vannak benne kirakathorror elemek, de én mondom, azért még fiatalos, matrózos ;)
RE nem a szívem csücske, én inkább Alone in the Dark fan vagyok. Thing is elég félelmetes.