Keresés

játéktopik

2008. március 1., szombat 22:17
Kevésbé tapasztalt játékosok is nyilván ismerik a Valve csapatot, hisz nekik köszönhetjük a Half Life sagát. A Half Life 2 epizódok második részére jó sok időt kellett várni, de megérte. A Valve egy Orange Box nevű dobozban adta ki az új kiegészítőt, két vadiúj játékkal karöltve, ez a Team Fortress 2 és a Portal. Ezutóbbiba vagyok beleszerelmesedve hetek óta. Régen nem volt már olyan, csak logikára épülő 3D-s játék, ami sikeres tudott lenni. Végre megtört a jég! A játék lényege, hogy van egy portálpuskánk. Ez úgy működik, hogy a bal egérgombbal a falra vagy bármilyen kompatibilis anyaggal burkolt helyre lőhetűnk egy kék kaput, a jobb egérgombbal pedig egy másik helyre egy narancssárgát. Ezeken keresztül átjuthatunk a másik helyre. Kezdetben csak kisebb szakadékokon kell keresztüljutnunk, de később már igen nehéz agytörésekre is számíthat az egyszeri játékos. Lesz olyan feladat, ahol nem is magunkat kell átjuttatnunk ezeken a portálokon keresztül más helyszínekre, például visszatérő elem egy falak közt pattogó "fénylabda", amit portáljaink segítségével kell egy meghatározott helyre tessékelni. Továbbá fel-felbukkan a feladatok során a kocka, amivel szintén trükközhetünk. Később minidroidokkal is számolni kell, akik ha meglátnak, akár rögtön agyon is lőhetnek (van tehát halál, azaz kockázat is a játékban), de ezeket is különböző logikai manőverekkel kell kijátszani, tehát MI nem fogunk lövöldözni. Szerintem nagyszerű játék, ha épp nem azt tolom, a flash-es, 2D-s megfelelőjével játszom (meg persze a Gears of Warral és a Bioshock-kal :D). Ajánlom.
0
2008. február 12., kedd 20:00
Akadnak itt rFactor kedvelők?? :D
0
2008. február 12., kedd 19:49

0
2008. február 3., vasárnap 17:53
Köszi!
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. február 3., vasárnap 16:19
Február 29.
0
2008. február 3., vasárnap 15:27

Hali!
Tud valaki valamilyen infót arról, hogy idehaza mikor jön a LOST pc játék?...vagy esetleg már valahol előrendelhető?
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. február 3., vasárnap 14:29
Hali :)

Ajánlok egy jópofa játékot, amit a neten lehet játszani :) Oké, ez nem ilyen "regelj az én referral  ID-mmel"-dolog, mert ebből nekem semmi hasznom, ha jön innen valaki játszani.
Szóval ez egy internetes focimenedzser játék, ahol egy saját kis csapatot irányítgathatsz. Hetente van 1 bajnoki meccsed, illetve leköthetsz egy barátságos meccset, továbbá lehet egy ificsapatod is.
Ha regelsz, pár napot várnod kell a csapatodra és ha megkaptad, el kell végezned egy menedzserképzőt... ennek az az értelme, hogy a játék alapjait megtanulod. Nem nehéz, ha én is meg tudtam csinálni, te is meg tudod :D

Játék címe: www.hattrick.org

Bár lehet, hogy ismeri valaki innen. Szóval elég neki, ha heti 1-2-szer felnézel rá, ezért jó, hogy nem valami időrabló játék, tehát nem kell vele napi rendszerességgel foglalkozni :)
Aztán ha regel innen valaki, megkereshet engem is, hogy lekössünk valami barátságos meccset :)

Felhasználónevem: drtroy182
Csapatom: Plastic Surgery Football Team
Team ID (ez alapján is megkeresheted a csapatom): 1647960

Ja, és elkészítettem a tegnapi nap folyamán a hattrick-arena oldalamat, amit végülis "saját" tartalommal tölthetsz fel a csapatoddal kapcsolatban :)
http://www.ht-arena.com/plasticsurgeryfc/

Jó játékot :)
0
2007. november 28., szerda 6:32
Ahogy mondod, Derceto! Tim Schafer olyan a játékvilágnak, mint Tim Burton a mozinak. A kedvenc játékaimat mind ő fejlesztette (kivéve a Grim Fandangot, mivel az A kedvenc játékom). A Monkey Islandeken kívül egy produktuma sem robbantott a kasszáknál, megérdemli végre a sikert. Márpedig az lesz, elég csak a castre nézni: Jack Black a főhős, Lemmy Killmaster (Motörhead) a főellenség, a talpalávalót a Black Sabbath, a Judas Priest és a többi legenda adja, véres, zúzós, eltúlzott öldöklés Schafer-módra (értsd: az értelem és a logika is fontos része lesz a játéknak), és mindennek a tetejében még kombinálódik a Grim Fandango és a Full Throttle. Kell még más? Nekem aztán nem. Amihez Schafer hozzáér, az arannyá változik. Csak emiatt fogok beszerezni egy PS3-mat, az tuti!
0
2007. november 28., szerda 6:26
Sajnos szerintem a COD4 nem túl erős stuff. Kár volt a világháborút mai korra cserélni, abból már úgyis volt egy tonna. OK, persze IIWW-os játékokból is van egy kisteherautóra való, de abból legalább csak a COD meg a Medal of Honor volt említésre méltó.

A Strangehold viszont elég kellemes, némi áthallás érezhető a Max Payne-re, de végülis ez vica versa, hisz a Max Payne is jócskán lopott John Wootól :)
0
2007. november 21., szerda 20:50
A Call of Duty-nak a legelső részével játszottam még PC-n... nagyon hangulatos volt... gondolom a 4. rész is az :)
0
2007. november 21., szerda 20:22
itt lehet folytatni a diskurzust a játékokról. én especiel épp ezeknek örülök:
0
2007. október 19., péntek 20:41
Ha nem ez lesz minden idők játéka, akkor nem tudom mi...

A lista úgy kezdődik, hogy...
The Secret of Monkey Island
Monkey Island 2: LeChuck s Revenge
Day of the Tentacle
Full Throttle
Grim Fandango
Psychonauts

Igen, igen, Tim Schafer-ről van szó, aki a legszebb pillanatokat adta nekem és számtalan rajongónak, amiket csak egy számítógépes játék képes adni. Legújabb agyszüleménye egy kissé karikírozott, de annál zúzósabb, heavy metal világba ültetett, kontroller-izzasztó hack-and-slash. A trailertől konkrétan ledobda az agyam az ékszíjat, de képek is ütnek. Ennek tényleg brütál hangulata van!

Brütal Legend

Erre csak azt tudom mondani, amit Ronnie James Dio mondott a South Park egyik epizódjában:

- Tudjátok mi az a rock, kis szarosok?
- ...
- Mondom tudjátok, mi az a rock?
- Ja, gondolom izé...
- Akkor adjunk neki!
0
2007. október 16., kedd 22:00
heavenly sword review:http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/10/16/teszt_heavenly_sword_ps3/
0
2007. augusztus 21., kedd 12:34
Nem, én inkább emezen találtam! ;-)
0
2007. augusztus 20., hétfő 23:58
én végigvittem alatta kétszer is;> talán át kell állítani 98 kompatibilitásra, de még az se biztos. mondjuk eléggé fura a helyzet, emberek fele futról, másik fele nem futról beszél.
0
2007. augusztus 20., hétfő 23:54
Sajnos a Porsche Unleashed sem fut XP alatt. :-(
0
2007. augusztus 20., hétfő 23:44
Ha már Need For Speed a téma...Nem tud valaki PS2-re Hot Pursuit 2 beszerzési helyet?
0
2007. augusztus 20., hétfő 23:36
fut, csak eléggé mókás elindítani... nemhivatalos patch és hasonló nyalánkságok...
0
2007. augusztus 20., hétfő 23:34
Amazon?? Ott láttam 3-at, 4-et is..
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:44
Hogy micsoda?!? Nem fut az XP-n a ROAD CHALLENGE?!?!? Hiszen ott szerettem bele a játékba! :-(Az NFS- MCO kronológiailag nem akkor volt, olvass vissza egy kicsit, megjelenési dátum szerint megtaláltam.
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:40
Az első nem lett jó, a másodikat futtasd!!
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:37
az első a need for speed volt.
aztán jött az nfs 1 Special Edition , (asszem) egy új pálya, a pályákat már elölről és hátuolról is be lehetett járni (először csak egyirányban).
aztán a need for speed 2. ebből is volt SE.

a hot pursuit2 és az underground1 között a motor city online volt, ez egy autós MMO volt, mára már bezártak a szerverek.
a porsche unleashed és a porsche 2000 ugyanaz a játék.
v-rally pcn nem jelent meg.

XPn az nfs4 kivételével az összes fut. high stakest én is próbáltam futtatni, de egy fél óra-óra  után feladtam. bár elvileg meg lehet csinálni, de nekem nem sikerült.
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:36
megjött köszi
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:25
Akkor máris küldöm még1szer!
0
2007. augusztus 20., hétfő 22:19
nem nem jött
0