Keresés

játéktopik

2007. augusztus 20., hétfő 16:50
Nekem XP-PRO-m van, a PORSCHE 2000-től az összes NFS megvan - természetesen (ezek is) eredetiben - megy mindegyik szépen! ;-)Én mindig megvártam, hogy leértékeljék és így 4eFt-ért sikerült szép lassan begyűjteni őket. :-D
0
2007. augusztus 20., hétfő 14:32
Ha véletlen érdekelne valakit

Eladó:

CSI: THE COMPLETE CRIME SCENE INVESTIGATION (3 DVD), mely tartalmazza a

CSI
CSI: DARK MOTIVES
CSI: MIAMI

nevő játékokat.

A játék természetesen eredeti, boltban vásárolt.

0
2007. augusztus 20., hétfő 14:05
the darkness
0
2007. augusztus 20., hétfő 11:07
5 éves gép, annyi plussz volt benne vásárlás óta, hogy a memóriát 256 Mb-al megnöveltük az XP miatt.
0
2007. augusztus 20., hétfő 11:06
De-de Hot Pursuit 2-re gondolok.
Azt szerettem, csak az volt a baj vele, hogy mikor feltelepítettem Xp-re nem olyan régen nem akart elindulni.
Aztán eldobtam a Cd-t mert soakdik próbálkozásra sem akart működni.
Win 98 alatt ment szépen.
A Cd amúgy írott volt.
Eredeti játék CD-m nincs.
Drágák a játékok nagyon.
0
2007. augusztus 20., hétfő 3:19
hát nem:)

undergroundot én toltam hasonló konfiggal még, bár szaggatott. a hot pursuit1 nekem a 266osomon anno remekül ment, nem a hot pursuit2re gondolsz?:).

jelenlegi gépemen carbon pl nagyon jól ment, pedig a 2.66os celerond már nem mai gyerek... mondjuk az x1600pro és az SB x-fi fatal1ty pro gamer elég jót tett neki:)

nfsekben az a jó, hogy kb sose írják újra az enginet, a Carbon kb a Most Wanted kiegészítőjeként is jöhetett volna, mert kb annyi plussz volt;>

egyébként ilyen konfigra ajánlom a diablo2t kiegészítőstül, na az valami fenomenális. én kijövetele óta játszok vele, kb megunhatatlan:)
0
2007. augusztus 20., hétfő 0:41
Hát már ez sem középkategória. :)
0
2007. augusztus 19., vasárnap 13:42
Nekem egy P3- celeron, 384 Mb RAm, 20 Gb winchester, Nvidia Gforce 2 mx 400-as 32 Mb-os videókártyás gépem van.
Megkockáztatom, hogy ezen már a Most Wanted sem fut el.
A Hot Pursuit elment, de szaggatott kicsit. :-))
Egy játék van a gépen a Jedi Knight: Jedi Academy. Az azért fut.

de ha minden igaz, jön egy új gépezet nemsokára.
0
2007. augusztus 18., szombat 16:57
NFSekhez sose kellett atomerőmű. egy elavult gépen általában lehúzott grafikával még játszhatóak, egy középkategóriás meg általában már az ajánlott kategóriában van.
0
2007. augusztus 18., szombat 14:01
A grafikája nagyon szép és kidolgozott.
Gondolom ehhez is NASA csúcsgép kell majd hogy rendesen lehessen futtatni.
0
2007. augusztus 18., szombat 13:51
Jön az új NFS! NEED FOR SPEED PRO STREET
0
2007. június 19., kedd 13:08
Eladó egy új, fehér Nintendo DS Lite + New Super Mario Bros program.
Ára: 30.000 forint
bojtosgabor@fangoria.hu
0
2007. június 10., vasárnap 9:49
Újra elővettem a megunhatatlan Warcraft 3: Frozen thronet, és elkezdtem gyakni a battle.net népét :)
0
2007. június 9., szombat 20:11
:D ezt figyuzzátok Freddyt leutánozta valaki:http://www.youtube.com/watch?v=DxzC8l6ZmVI
0
2007. május 3., csütörtök 14:55
Az FPS-ek non plus ultráját, a Mesterlövészt  az egyik haverom vagy 100 évvel ezelőtt végigtolta (hogy a hordós résznél hogyan sikerült keresztüljutni, azt mára már a feledés jótékony homálya fedi) és a saját szemeinkel láthattuk a hihetetlenül fantasztikus véganimációt. Persze az sem hazudtolta meg magát, a főgonosznagyonrosszember úgy lő rá hősünkre, hogy nincsen a kezében lévő pisztoly textúrája megcsinálva. Magyarul nincsen a kezében egyáltalán semmi (a kézgörcsön kívül) és úgy lő. Talán a készítők azt gondolták, hogy idáig már úgysem jut el senki sem...
Az előttem szólókhoz csatlakozva én is gratulálok az eddigi videókhoz, remélem nem vagy szűkében a tesztanyagnak. :)
0
2007. május 3., csütörtök 13:02
Végre! Transformers The Game előzetes:

IGN.com TFTG PS3

Xpress, itt mikor lesz előrendelhető? :)
0
2007. április 28., szombat 19:18
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de próba szerencse.
Van párdarab eladó régi pc-s játékom.

Planescape Torment- 3500 Ft. (4 cd)
Eye Of The Beholder 1,2,3 3000 Ft. (The Archives Collection One)
TOCA Race Driver- 2500 Ft. (2 cd)
Divine Divinity- 2500 Ft.- (3 cd)
Dungeon Siege- 2000 Ft.- (2 cd)
Rainbow Six 3- Raven Shield- 2500 Ft.- (2 cd)

Akit érdekel, annak tudok képeket is küldeni a kiadványokról E-mail-en keresztül.

06703607411
laszlogabor.nagy@chello.hu
Üdv.
0
2007. április 28., szombat 18:09
Jó akkor inkább itt teszem közzé,azt legfeljebb kevesebb ember látja,de legalább jó helyen van

http://rosszpcjatekok.blog.hu/
0
2007. április 27., péntek 18:43
Már félig kész az új videóm.Remélem holnap be tudom fejezni. :)
Ezúttal egy manageres játék lesz bemutatva.Szólok ha kész
0
2007. április 23., hétfő 15:17
Pl a két kedvencemet a 2-t és a Bloody moneyt ugy játszod végig  ahogy akarod,ha akarsz megölsz valakit akit kell de ha akarod akkor szépen betörésnek is álcázhatod...szal ilyen király többféleképp játszható jatek!
0
2007. április 23., hétfő 1:56
ft_gamma@freemail.hu
0
2007. április 23., hétfő 1:37
Neem, olyan mint pl. Splinter Cell, Commandos keveréke.
Lopakodás, csendes gyilkolás, felderítés, hatalmas pályák, többféle megoldás.
0
2007. április 23., hétfő 1:23
addsz egy e-mail címet? ;)

@Johnny
A Hitman igazából milyen?Milyen fajta? Még egyet sem próbáltam,de ha szar lenne,biztos nem lenne már annyi része mint amennyi. Olyan mint a Max Payne?
0
2007. április 23., hétfő 1:05
Komoly, persze "feltört" verzió :)
0
2007. április 23., hétfő 1:04
Az egyik amiért ide irok,hogy Fred Durst játék tesztjeiröl itt beszéljünk tovább mert egyeseket zavarunk a mutasd magad topikba.
A másik pedig az hogy ma elővettem pár régi játékomat és élményeket szeretnék irni:

Land Of The Dead: Road to Fiddler s Green

Egyszerű a történet,Romeo leg ujabb zombi moviejának,vagyis a Holtak födjének az elözményeit élhetjük át.Egy egyszerű farmerral indulunk a farmjáról ahol éppen kezdik ellepni a földeket a zombik,innen indulva ahogy a történet alakul mindig más a cél,de legvégül Fiddlers Greenbe kell eljutnunk a titokzatos Mr. K-hoz.Azt hogy egyedül vagy találunk társakat,a játék során,azt nem árulom el.
A grafika nem egetverő,de nem is rossz,hibái vannak de szerintem egy igazi jó kis zombis-horror jatek.A legjobban a sok fegyver tetszik és ahogy ha egy nagyobb kaliberű fegyverrel vagy pl egy baltával támadunk a zombikra akkor lecsapható a fejük vagy a karjaik vagy a lábaik,ja meg persze az tetszik benne hogy olyan atmoszférája/hangulata van a jateknak mintha egy filmet néznénk,mondjuk van amikor már unalmassá kezd válni a zombi irtás de akkor szerencsére mindig történik valami más a játékban.Nem mondanám nagyon jó játéknak,de mint horror játékbőven az élvezhető kategoriába van nálam,ja és a nem tul hosszu 20 pályás mérete miatt akár egy unalmasabb napot is elszorakozzhatunk vele!
Most épp szünetet tartok,mert megmondom őszintén már kezd az agyamra menni,minden mozzanatnál akármi is a helyszin ugyérzem mintha követne egy zombi...meg aztán most járok a "legijesztőbb" résznél:Már a vészjelentések sugárzásának is vége a rádiók némák...

10/7

Second Sight

Ez az egyik legnagyobb kedvenc nálam!Két őr gurít minket éppen hordágyon egy intézetbe és közbe arról beszélnek hogy kit tolnak.Amint kiderül sorozat gyilkosnak hisznek és nagyon veszélyes emberként titulálnak.Aztán miután felkelünk azt tapasztaljuk hogy a karakterünk nem emlékszik semmire,és megdöbbenve tapasztalja h telekinetikus képességei vannak.Elöször csak tárgyakat tudunk mozgatni,aztán erőteret tudunk alkalmazni az ellenfeleink ellen,aztán láthatatlanná tudunk válni stb.Később kialakulo képességeink közül a kedvencem:átirányithatjuk elménket mások testébe és ezáltal irányithatunk másokat...persze mindezeket csak egy ideig tudjuk használni utánna várni kell hogy feltöltödjünk ujra,ez változo de általában gyorsan visszajön az erőnk.Természetesen fegyvereket is használhatunk,főleg hogy kiderül ahogy kezdenek visszajönni az emlékeink hogy egy katonai csoportnak segitettünk egy titkos akcióban pár honappal ezelött.Ezen a bizonyos akción is résztveszünk,vagyis az emlékeink ahogy jönnek vissza mi játszuk végig őket...
Az egész történet nagyon érdekes többször végigjátszottam már a játékot,de ez megunhatatlan számomra.

10/9

Hitman 2:Silent Assasin

Végül a másik megunhatatlan játékom a Hitman 2 került ujra játszásra (vagyis csak pár pálya mivel ez a leghosszabb és legnehezebb hitman rész).Nemrég játszottam ki a Blood moneyt a legujabb Hitman játékot,az is jo volt,de nálam ez az örök favorit.
Megtért bérgyilkosunk arra kényszerül hogy ujra elő vegye régi felszerelését és neki vágjon az ujabb küldetéseknek mivel a papot akinél megnyugvást talált,elrabolják a kolostorból hogy 47-es nekik dolgozzon...ám de 47es inkább ellenük kezd dolgozni.
Grafikailag vannak bajok,de nem orbitálisak sőt,bőven a jó kategoriába sorolnám,főleg amiatt hogy nem mai játék (bár nem is régi).
Ez szintén olyan játék amelynek minden küldetése élvezetes,jól kidolgozott és ujrajátszható.

10/10

Na ennyi lett volna gyors beszámolom a hétvégi játék nosztalgiámról.
Jó éjjt mindenkinek!
0