Keresés

játéktopik

2007. április 23., hétfő 1:03
Az egyik amiért ide irok,hogy Fred Durst játék tesztjeiröl itt beszéljünk tovább mert egyeseket zavarunk a mutasd magad topikba.
A másik pedig az hogy ma elővettem pár régi játékomat és élményeket szeretnék irni:

Land Of The Dead: Road to Fiddler s Green

Egyszerű a történet,Romeo leg ujabb zombi moviejának,vagyis a Holtak födjének az elözményeit élhetjük át.Egy egyszerű farmerral indulunk a farmjáról ahol éppen kezdik ellepni a földeket a zombik,innen indulva ahogy a történet alakul mindig más a cél,de legvégül Fiddlers Greenbe kell eljutnunk a titokzatos Mr. K-hoz.Azt hogy egyedül vagy találunk társakat,a játék során,azt nem árulom el.
A grafika nem egetverő,de nem is rossz,hibái vannak de szerintem egy igazi jó kis zombis-horror jatek.A legjobban a sok fegyver tetszik és ahogy ha egy nagyobb kaliberű fegyverrel vagy pl egy baltával támadunk a zombikra akkor lecsapható a fejük vagy a karjaik vagy a lábaik,ja meg persze az tetszik benne hogy olyan atmoszférája/hangulata van a jateknak mintha egy filmet néznénk,mondjuk van amikor már unalmassá kezd válni a zombi irtás de akkor szerencsére mindig történik valami más a játékban.Nem mondanám nagyon jó játéknak,de mint horror játékbőven az élvezhető kategoriába van nálam,ja és a nem tul hosszu 20 pályás mérete miatt akár egy unalmasabb napot is elszorakozzhatunk vele!
Most épp szünetet tartok,mert megmondom őszintén már kezd az agyamra menni,minden mozzanatnál akármi is a helyszin ugyérzem mintha követne egy zombi...meg aztán most járok a "legijesztőbb" résznél:Már a vészjelentések sugárzásának is vége a rádiók némák...

10/7

Second Sight

Ez az egyik legnagyobb kedvenc nálam!Két őr gurít minket éppen hordágyon egy intézetbe és közbe arról beszélnek hogy kit tolnak.Amint kiderül sorozat gyilkosnak hisznek és nagyon veszélyes emberként titulálnak.Aztán miután felkelünk azt tapasztaljuk hogy a karakterünk nem emlékszik semmire,és megdöbbenve tapasztalja h telekinetikus képességei vannak.Elöször csak tárgyakat tudunk mozgatni,aztán erőteret tudunk alkalmazni az ellenfeleink ellen,aztán láthatatlanná tudunk válni stb.Később kialakulo képességeink közül a kedvencem:átirányithatjuk elménket mások testébe és ezáltal irányithatunk másokat...persze mindezeket csak egy ideig tudjuk használni utánna várni kell hogy feltöltödjünk ujra,ez változo de általában gyorsan visszajön az erőnk.Természetesen fegyvereket is használhatunk,főleg hogy kiderül ahogy kezdenek visszajönni az emlékeink hogy egy katonai csoportnak segitettünk egy titkos akcióban pár honappal ezelött.Ezen a bizonyos akción is résztveszünk,vagyis az emlékeink ahogy jönnek vissza mi játszuk végig őket...
Az egész történet nagyon érdekes többször végigjátszottam már a játékot,de ez megunhatatlan számomra.

10/9

Hitman 2:Silent Assasin

Végül a másik megunhatatlan játékom a Hitman 2 került ujra játszásra (vagyis csak pár pálya mivel ez a leghosszabb és legnehezebb hitman rész).Nemrég játszottam ki a Blood moneyt a legujabb Hitman játékot,az is jo volt,de nálam ez az örök favorit.
Megtért bérgyilkosunk arra kényszerül hogy ujra elő vegye régi felszerelését és neki vágjon az ujabb küldetéseknek mivel a papot akinél megnyugvást talált,elrabolják a kolostorból hogy 47-es nekik dolgozzon...ám de 47es inkább ellenük kezd dolgozni.
Grafikailag vannak bajok,de nem orbitálisak sőt,bőven a jó kategoriába sorolnám,főleg amiatt hogy nem mai játék (bár nem is régi).
Ez szintén olyan játék amelynek minden küldetése élvezetes,jól kidolgozott és ujrajátszható.

Na ennyi lett volna gyors beszámolom a hétvégi játék nosztalgiámról.
Jó éjjt mindenkinek!
0
2007. április 23., hétfő 1:02
Tony tough.Nem mondod hogy tényleg megvan a big rigs?Ez most tényleg komoly? :)
0
2007. január 4., csütörtök 17:02
Ajánlom a The Movies játékot :) Kipróbálhatja mindenki a filmkészítést :) Olyan mint a Sims, csak éppen filmeket kell forgatni és egy Studiot vezetni :) Eljátszogattam vele, amikor még volt rá időm :)
0
2007. január 4., csütörtök 16:18
Hi!

Van egy torrent tracker, ahol mindenféle régi játék van fent (nem csak kaland). Csak 2000 előtti játékok. Vannak fent ritkaságok is:
www.underground-gamer.com

Sajnos felhasználó-limites, de érdemes figyelni mikor van szabad hely, mert sűrűn lökik ki az embereket!

Ja, fontos: nem szabad freemail címet megadni, mert arra nem jön a confirm.
0
2007. január 4., csütörtök 16:13
Szevasztok!
Honnan szereztétek be a játékot (The Last Express), meg lehet tudni? Kéne nekem is. Nagy kalandjátékos vagyok én is, igazándiból a nagy öregeket mind ismerem és végigvittem, kedvencek: Grim Fandango, Full Throttle, The Day Of The Tentacle, Sam & Max (régi), Blade Runner, Gabriel Knight-ok, Tex Murphy-k. És persze még van pár. Aki tud beszerezni kalandokat, vagy esetleg cserélne, vagy kell neki valami, vagy van valami remek játéka, szóljon!!!
0
2007. január 4., csütörtök 15:53
Persze, azóta már vagy tízszer végignyomtam, fejből tolom újra és újra, kéthavonta legalább egyszer, szóval ilyen hibát többé nem követek el :D
0
2007. január 4., csütörtök 15:50
Hát igen, ez az epizodikus terjesztés hozzám sincs túl közel. Vegyük pl. az AGON-t. 14 részre van megtervezve, 2002-ben indult a sorozat, most készül a negyedek. Kábé 15-20 év múlva lesz vége? Tény, hogy az egyes részek szenzációsan jól vannak megírva, a történelmi research, a grafika kivitelezés csillagos 5ös, de ez idegesítő.

A grafikája amúgy szerintem direkt ilyen. Ettől rajzfilmszerű és poénos.

De... az a bizonyos LucasARTS-os folytatás, a Freelance Police szerintem százszor jobb lett volna. Mind grafikailag, mind a szereplők szinkronhangját és rajzfilmszerűségét nézve. Csak meg kell nézni a két project bemutatóját. A Lucasé sokkal hangulatosabb, míg a TellTale-ében Sam elkezdi magyarázni a nyúlnak az epizodikus terjesztést. Ennyit erről. Legalább van, a Lucasékét meg ki sem adták. :(
0
2006. december 26., kedd 16:21
"egy bizonyos Larry Whithin nevezetű fickót keres Párizsban"

Hmm, nem Tyler Withney-t akartál irni?...
0
2006. december 26., kedd 15:52
Hát engem nem bűvölt el ennyire ez az új Sam & Max... :(

Az eredeti játék (kézzel rajzolt 2D-s környezet képregényszerű karakterekkel, morbid poénokkal, frappáns dialógusokkal és nem utolsó sorban nagyszerű történettel) nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megtaláljam kedvenc számítógépes műfajomat. Ez az új valami viszont már inkább csak egy kihalt játékstílus mementója, mint a régi nagy feltámadása (pedig nem is olyan régen sikerült már ilyesmi, pl. Jordan Mechner a kilencvenes évek végén porrá zúzott Prince Of Persia-ját 2003-ban soha nem látott magasságokba emelte)...

Az első és legnagyobb bajom az üzletszagtól egyértelműen bűzlő epizódikus játékrendszer. Folyamatosan olyan érzésem van, mintha itt most nekem egy 2 literes kólát 10 részletben akarnának odaadni, amikor most vagyok szomjas, nem 3 hét múlva leszek az... lehet, hogy 3 hét múlva is az leszek, de per pillanat a szomjam oltására 2 deci nem elég, így az igényeim kielégítetlenül maradnak... 3 hét múlva is kapok valamit, de akkor is csak egy kevéskét és ugyanezt fogom érezni.

Najó, megpróbáltam a legújabb marketingdivaton túltenni magamat, de nem derültem jobb kedvre: bár sikerült egész jól visszahozni az eredeti játék hangulatát, ami egy percig még a szivemet is megdobbantotta, a kivitelezés (ami anno az első résznél páratlannak számított, gondoljunk csak arra, hogy akkoriban melyik másik játékstílusban volt még ennyi interaktivitás és párbeszéd?...) továbbra is csak egy shareware játék minőségére emlékeztet: gyenge hang, puritán grafika (ezek a srácok nem ismerik a textúrákat?) és középszerű rejtvények. Nagyjából ennyi és nem több.

Nem mondhatnám, hogy nagyot csalódtam, ugyanis nem vártam már sokat. Nem is kaptam annál többet...
0
2006. december 20., szerda 4:56
Jumurdzsák gyűrűje

A kalandjáték-mániások körében bizonyára nem idegen Pierrot neve. Nagy kalandjátékjátékos, a néha magyar Inventory magazin szerkesztője, a Megasztár ex-zsűritagja, zenész, programozó, író. Univerzális kis figura annyi szent. Megunván a puszta játszadozást toborzott egy csapatot maga köré, és létrehozták a Private Moon Studios nevű játékfejlesztő céget. Mondanom sem kell, kalandjátékokat készítenek. Első fejlesztésük az AGON (Ancient Games Of Nations) nevű, előre láthatóan 14(?) részes kalandsorozat, ami a manapság oly divatos (általam rémesen rühelt és a warezolók elől abszolúte nem biztonságot jelentő), banki átutalással megvásárolható epizodikus terjesztődéssel büszkélkedik. [na ez aztán pokoli hosszú mondat volt.] Történetünk a 20. század legelején kezdődik a londoni Brittish Múzeumban. Samuel Hunt, kutató és történész egy titokzatos levelet és egy kódex-töredéket kap egy ismeretlentől. Ekkor kezdődik hősünk nagy útja körbe-körbe a világban. Minden újabb epizód újabb ország táblás játékához fűződik. Több szót nem is szólnék az AGON-ról, szép és jó, hazánkban kevésbé, ugyanakkor külföldön szép sikereket elért játékról van szó.
A Jumurdzsák gyűrűje már egy teljesen másik projekt. Anno Eger is pályázott a kultúrális főváros címére, ezért meghirdettek egy pályázatot, miszerint készüljön számítógépes játék (nem multimédiás progi, valódi színes-szagos játék), ami Eger városát népszerűsíti. A pályázatot Pierrot-ék nyerték, nyomban hozzá is kezdtek a játék elkészítéséhez.
Tehát ez egy interaktív film. Én bennfentes vagyok a témában, de azon kb. három ember kedvéért, akik az uzsonnaidejüket arra szánják, hogy az én körmölésemet olvasgatják, elmondom, mi jellemez egy ilyen interaktív filmet. A téma a kilencvenes évek elején jött divatba az ún. Arcade Smash masinák révén. Szimpla előre elkészített filmek, filmszekvenciák, azonban pár sorsdöntő pillanatnál a néző beleszólhatott, hogy mit cselekedjen a főhős, és a történet is így alakult. Híres arcade játék volt a nagyon népszerű Mad Dog McRae című westernes lövöldözős darab, a Who Shot Johnny Rock?, s természetesen mind közül a kedvencem, a Dragon s Lair sorozat, mely Gary Goldman nevéhez fűződik, aki pár évvel később sajnos valódi rajzfilmekkel is boldogított minket. Tehát ez volt a kezdet. Aztán szépen lassan magába szívta ezt a stílus a kalandjáték is. Először csak a figurák voltak élő színészek által eljátszva, FMV (Full Motion Video) technikát alkalmazva bevágva a pre-renderált, előre elkészített háttér elé, később már olyan darabok is készültek, ahol a játékot gyakran filmes igényű bejátszások szakították meg, melyekben szintén hús-vér színészek játszottak. A műfaj csúcsa a Tex Murphy sorozat, a Ripper (Christopher Walkennel) és a megtörtént eseményeken alapuló Black Dahlia (Dennis Hopperrel). A kalandjátékok hanyatlani kezdtek, az FMV pedig nem csak az egyre kevesebb számban gyártott kalandjátékokból, hanem az egyéb zsánerű programokból is kiveszett, helyébe az egyre pompásabb csilli-villi 3D lépett.
FMV jóformán nem is készült máig, talán ha nem számítjuk a DIGITAL-Leisure cég által felújított, és asztali dvd-n is játszhatóvá tett ősi Arcade game-ket.
No de kanyarodjunk vissza Pierrot-ékhoz és Jumurdzsák gyűrűjéhez. A készülő játék (természetesen kalandjáték) történetét Pierrot írta, a filmfelvételek és a fényképezések 2005 nyarán lefolytak. A dolog lényege, hogy egy olyan FMV játékot csináljanak a srácok, ami nem animált hátterek elé helyez digitalizált színészeket, hanem maguk a helyszínek és filmes alapúak. A játék a meseszép Egerben játszódik. A technika pofon egyszerű (bár elkészíteni már nem olyan könnyű). A játékos mindenféle helyszíneken és utcákon mászkálhat a városban. Ezt úgy oldották meg, hogy a játékos képről képre lépegethet, közben a gömbpanorámás eljárás révén minden egyes képen 360°-ban körbetekinthet.
Ha azt gondolnánk, hogy egy Egert népszerűsítő játék története cérnavékony, tévedünk. Pierrot nagyon gondosan, figyelmesen írta meg a történetet.
A 20. század elején egy egri tudós, bizonyos Ábray Pál komolyan foglalkozott az időutazással, elképzelhető, hogy talán időgépet is épített. A tudós társa, Jámbor Zsigmond egy szerencsétlen balesetben először elvesztette fél szeme világát, majd később el is hunyt, ám a holttestét sosem találták meg. Gárdonyi ekkortájt kezdte el írni az Egri Csillagokat, s kedves ivócimborája, Jámbor halála után került bele a regénybe Jumurdzsák figurája.
Jelenkor. Jonathan Hunt (az AGON főszereplőjének, Samuel Huntnak dédunokája), amerikai újságíró szakít régi életével, és elhatározza, hogy Magyarországra, Egerbe utazik, lévén édesanyja magyar volt, s kedvenc regénye az Egri Csillagok. A könyvet nem csupán a tartalma miatt becsüli olyan nagyra: ez a regény eredeti ELSŐ kiadása, lapjai között két levéllel...
FMV játék tehát valódi színészekkel. A főszereplő Görög László, míg partnernője Jordán Adél. Ám a legnagyobb meglepetés az volt, mikor megláttam Jámbor Zsigmond unokáját, őt ugyanis Bárdy György játssza.
A zene kellemes, a rejtvények igazán ötletesek, a történet magával ragadó és érdekes, úgy is mondhatnám, hogy letehetetlen. A város gyönyörű, és ezt a játék maradéktalanul vissza is adja. Szinte minden fontosabb helyszínre ellátogatunk Egerben és környékén.
Profi munka! Mindenkinek szívből ajánlom akár a fa alá is! Borsos ára ne riasszon el senkit, azt a 7900 forintot többszörösen visszaadja az élmény!
0
2006. december 12., kedd 0:15
kösz, de ezt már megtaláltam én is, sajnos a keresők által kidobott oldalak számomra igazából használhatatlanok, valszeg azért, mert igazából olyanoknak készültek, akik játszottak a korábbi részekkel is:( találtam egy angol végigjátszást, ami valamennyit segít, de abban is vannak olyan fogalmak és utalások - pl az említett extra new game -, amit nem tudok értelmezni
0
2006. december 11., hétfő 23:40
Remélem, itt találsz segítséget!

Jó játékot!

0
2006. december 11., hétfő 21:56
teszek itt egy próbát, aztán ha nem megy, megpróbálom a film topicjában is: tudna vki segíteni a silent hill játékkal kapcsolatban? konkrétan a 3. résszel próbálkozom, de nem nagyon megy, valszeg azért, mert mostanában nem nagyon toltam hasonló típusú játékot, és rá kéne kicsit állni. megköszönnék vmi tisztességes magyar nyelvű leírást, végigjátszást, de ha nagyon nincs, akkor esetleg egy gyakorlott játékos is tudna dobni a dolgon. megmondhatná pl vki, hogy mi a búbánat az az "extra new game", amit az angol leírások emlegetnek, és mit kell csinálni vele, h lángszórót kapjak gyorsan:)
0
2006. november 8., szerda 3:07
Sam & Max: Season One
Episode 1: Culture Shock

Ez igen! Sam és Max, a szabadúszó rendőrök utoljára 1993-ban voltak számítógépes játék főszereplői. Steve Purcell figurái és komikus helyzetei minden szívbe belopták magukat. A nyomozókutya Sam, és társa, a szadista nyúl Max párost 2006-tól újabb kalandokra kísérlhetjük el.
Az 1993-as trendteremtő alapjátékot a Lucas Arts 2002-ben folytatni akarta, de sajnos összeomlott a kalandjáték részlegük, és ezért törölték az egészet. A projektet az ex-Lucas Arts-os programozókból verbuválódott TellTale Games vette át, ám ahelyett, hogy a 70%-os munkát befejezték volna, inkább egy teljesen új, szintén 3D-s Sam & Max-szen kezdtek dolgozni. Ők is a manapság igen divatos epizodikus megjelenést preferálják, így nagyjából két-három havonta kijönnek egy újabb Sam & Max kalanddal, és egy-egy szezon végén kiadják mindet dobozban. Jómagam nem vagyok túlságosan oda ezen újfajta megjelenési formáért, de meg kell hagyni, ilyen módszerrel még színvonalasabb munkákat tudnak kiadni a fejlesztők. Viszont azok, akik már korábban játszani akarnak az egyes epizódokkal, azok számára is van lehetőség. Minden rész kiadásakor csinálnak egy ún. Trial verziót, ami a TellTale honlapjáról letölthető. Ez már a teljes játék, de időkorlátos, tehát kb. 5 percet játszhatunk vele. Ahhoz, hogy végigjátszhassuk a teljes epizódot, pénzátutalással megvásárolunk a TellTale-től egy kódot, amit bepögyögve elérhetővé válik a teljes játék.
Tehát a frissen megjelent első rész. A grafika ugyebár 3D-s lett, de megmaradt a rajzfilmes báj. A szinkronhangok nagyon hasonlítanak a régiekre, és a történet is hasonlóan mókásra sikerült. Összességében szép munka! Várom az újabb és újabb részeket.
0
2006. november 8., szerda 2:50
Románok az Űrben (Romanii in Spaciu)

Botrányjáték a javából! A 2 Bad Design nevű román fejlesztőcsapat szoftverét már akkor utálták nálunk, mikor még csak a fejlesztés kezdeti szakaszában voltak a srácok. Történetünk szerint a románok a jövőben hatalmas hódításokba kezdenek, majd miután az egész Föld román fennhatóság alatt lesz, elindulnak a csillagos ég felé, hogy folytassák, amit elkezdtek. Magyarországon ekkor egy forradalom legyőzi a román rezsimet, ezzel a hódítók legnagyobb ellensége az Ungárnok lesznek. És ekkor jött a botrány... A játékos a román csapat szerepében különleges missziót kap: pusztítsátok el a magyarokat.
Nálunk is elég nagy port kavart fel a sztori (cikkek, hírek, Tomcat a Mokkában), végre nagy nehezen az erdélyi magyarok és a román kormány közös erővel kiszedte a magyarirtást a játékból.
Hogy nekem személy szerint mi a problémám a játékkal? Pofon egyszerű. Engem nem érdekel, hogy rasszista, nacionalista, erkölcsileg sértő ez a játék. A dolog legnagyobb problémája, hogy hihetetlenül szánalmas és gagyi az egész. Ha legalább szép és hangulatos lenne az űr-szimuláció, de még ez sem. Ezek után kit érdekel egy román-mániás baromság?
Mellesleg érdemes beleolvasni a játék fórumába. Félelmetesen idióta alakok vannak odaát.
0
2006. július 13., csütörtök 21:02
Eladó HL2-t keresek - elsősorban account-ot. Ha valaki ne adj isten megunta és pénzre cserélné, jelentkezzen nálam!
0
2006. június 10., szombat 4:44
A felhasználó hozzászólását az alapvető fórumetikai szabályok megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 9., péntek 22:22
Vagyis annyi hogy amerikában Need for Speed név alatt jöttek ki mert megvette az EA.
0
2006. június 9., péntek 22:20
Bocs de tudtommal a(z Infogrames féle) V-Rally játékoknak konkrétan SEMMI köze az NFS-hez.
0
2006. június 9., péntek 22:07
!Spoiler!

/Még egy apró megjegyzés: "boss monster"-nek szánni egyetlen nyakiglábat (strider)? Az alapjáték után? Kééérem... ezt ugye nem gondolták komolyan./
0
2006. június 9., péntek 21:51
HALF-LIFE 2
Episode One

Nem mondanám, hogy tűkön ülve vártam az utóbbi idők leggrandiózusabb játékának kiegészitőjét (mini-folytatását) - ez pedig az előzetes hireknek valamint a teaser-eknek volt köszönhető, ami finoman szólva sem kápráztatott el. Lelki szemeim előtt egy bukszahizlaló ipargyáros folytatás rémképe jelent meg, és részben sajnos igazam lett... de tekintsünk rá úgy, hogy a pohár félig tele van: legalább csak félig lett igazam. Dióhéjban:

PRO
A grafika részletessége lenyűgöző: tűéles textúrák, gyönyörű fényhatások (a Lost Coast-ban bemutatkozott HDR fényrendszert immár teljes egészében élvezhetjük, akár élsimitás mellett), remekül kidolgozott arcmimikák valamint tökéletesen életszerű mozgáskultúra.
Alyx végre hasznos társ: ritkán van útban, a harcokban aktivan részt vesz, olykor viccelődik vagy megrémül, de úgy általában kellemes a társasága. Van, hogy segitségre szorul, olykor elfárad - mindez jóval emberszerűbbé teszi, igy aztán tényleg érezhetjük azt, hogy egy társ van mellettünk, nem pedig egy akadék.
Ákción: tulajdonképp  ez a rész a nevetségesen könnyű puzzle elemek tudatában puszta akcióból áll.

KONTRA
A játékmenet monoton, a pályatervezés átlagos, az innováció pedig kevés. A romos city 17 már az alapjátéknak is gyenge pontja volt, a kiegészitő pedig mintha kizárólag a HL2 üresjárataiból állna. Van pár okos ötlet, a kivitelezés pedig korrektnek mondható, de a Half-life saga esetében ez édeskevés.
Ugyan meghallgatva az audiokommentárt (ami jobb ötlet, mint amilyennek előszőr gondoltam) világos, hogy a készitők lélekkel dolgoztak - csak talán kicsit kevés volt az idő, és "fáradt" volt a stáb - valóban nem lehetett sok pihenőidejük a HL2 óta, és ez a kiegészitőn is jócskán érződik.

Summa summarum: nem elég érdekes, nem halad eleget a történet és egyetlen igazi katartikus momentuma sincs. Ráadásul túl rövid, és túl könnyű. Újrajátszási faktora pedig meglehetősen alacsony. Reménykedjünk, hogy a következő Episode, ha csak egy ujjnyival is, de jobb lesz (sajnos a mozgalmas, de átlagos teaser nem ezt igéri...).
0
2006. június 6., kedd 18:11
Egy kis NEED FOR SPEED from real life! Bár itt a "RESTART" egy kicsit sokba fog kerülni, gyanítom!!

0
2006. június 1., csütörtök 20:48
Jaj, és kihagytam a legfőbb gagyit, a Sims2-t. Váááá... Az első rész szép emlékét legyalulta, felégette, elmorzsolta... miket is beszélek, MEGSEMMISÍTETTE. De nem baj, az EA egy rakás pénzt fog keresni a hatvan kiegészítővel. Ó, miért nem lehet inkább még ilyen Fifa World Cup játékokat csinálni? Az is genyó dolog, hogy minden évben kijönnek újabb és újabb Fifa, NBA, NFL, Tiger Woods, Rugby meg franc tudja még milyen játékokkal, de amíg ezek legalább színvonalasak, addig azt mondom, inkább csinálják őket évente.
0
2006. június 1., csütörtök 20:40
Hát azt én sem tudom. A legrégebbi darabok valószínűleg már abandonware-nak számítanak (azaz ingyen letölthetőek, s bár erről a kiadók még nem egyeztek meg, azért még nem számít warezolásnak), a többit tényleg nem tudom. A V-rally 1 tudtommal csak PSx-re jött ki, a kettő már volt PC-n is.

Amúgy szerintem a Hot Persuit kettő egyértelműen a széria legjobb része. Az Underground meg Most Wantedeket utálom, mert a NFS régen egy gyönyörű tájakon játszódó szimulátor volt egy csipet autós üldözéssel megbolondítva, míg ezek az új hibridek csak a Halálos Iramban féle baromságokra építenek. Az Electronic Arts, korábban a kedvenc cégem volt, mostanában nagyon gyenge, elég csak a csúfos Godfatherre és társaira gondolni. Az olyan alvállalalatok, mint EA-Sports meg EA-Sport Big még jók, de az EA-Games... Néhány éve EA-re "magyarosították" a nevüket. Nem is csoda, az elektronikus művek titulus már nem illene rájuk.
0
2006. június 1., csütörtök 20:09
Köszi az infókat! Úgy látom, van mit pótolnom! Kérdés, hogy a régebbieket be lehet-e még szerezni valahol!
0