Keresés

tévés ajánló

2005. szeptember 17., szombat 14:52
Szerencsére most már beszerezheti mindenki "ócsóér".
most posts by TM
0
2005. szeptember 17., szombat 14:11
Tiptkus!
A jó filmek sosem kezdődenek el 11 óra előtt, ráadásul ez meg már nem is 18-a :) hanem 19-e! ;)
0
2005. szeptember 17., szombat 13:01

Harcosok klubja - Fight Club
Vasarnap (18.9.) TV2, 00.35

0
2005. szeptember 17., szombat 10:13
azt csak a filmet anno forgalmazó flamex tudhatja, hogy miért nem. :( én is örülnék neki!
0
2005. szeptember 17., szombat 9:52
Szeptember 18 , 20:00 , Duna TV - SOK HŰHÓ SEMMIÉRT --> Az egyik kedvenc filmem. Ez még miért nem jelent meg DVD-n nálunk? Vagy megjelent?
0
2005. szeptember 16., péntek 22:10
Szeptember 24-én A Bárányok hallgatnak 22:20-tól a TV2-n!
0
2005. szeptember 16., péntek 21:47
Most kezdődik mindjárt!!!
20.00: Filmmúzeum: Elveszett illúziók
Balzac azonos című regényének egy 60-as évekbe átültetett változata. Máté Gábor, Udvaros Dorottya és a többiek 1982-ből. Érdemes megnézni.
0
2005. szeptember 9., péntek 15:24
Hétfötől a Viasat-on folytatódik a Magnum,és egy másik klasszikus kedvenc is elkezdödik,ő pedig nem más mint KOJAK hadnagy :))
0
2005. szeptember 9., péntek 14:58
Jajam közben ellátogattam az mtv honalpjára, ahol megnéztem 2 videót, mieszerint szeptember 12.-étől megújul az MTV és több új adás is várja majd a nézőket. És többek között lesz Szomszédok Retró is, de nem írtak konkrét időpontot. A jövő heti programokat is megnéztem, de itt sem találtam se az M1-en, se az M2-en egyelőre Szomszédokat.
Na, de kösz az infót TM, mindenképpen szeretném újra átélni ezt a remek filmsorozatot.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 9., péntek 14:56
Egyelőre az origón írtak az mtv őszi műsorkínálatáról, ott elolvashatod, bár konkrét időpont még nem volt, ha jól emlékszem.
most posts by TM
0
2005. szeptember 9., péntek 14:48
És mikor? Engem is érdekel...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. szeptember 9., péntek 14:14
Újra indul az mtv-n a Szomszédok!!!
Emberek, izzítsátok a videókat! Ez a sorozat, nem a Lost! Lenke néni, Taki bá, és egy apró kislány, Julcsi - kell ennél jobb? A részek végén a kamerába belebámulva elmondott nagy igazságokat pedig tessék komolyan venni!
Éljen a retró! :)
most posts by TM
0
2005. szeptember 9., péntek 13:21
A tartalom és a szereplők névsora alapján tényleg jó lehetett, kár, hogy nem voltam tévéközelben! És még a fránya Paul Newman is jó volt benne? ;)
Hát... ezt tényleg látnom kell! :)
most posts by TM
0
2005. szeptember 9., péntek 12:25
küldtem mailt!
0
2005. szeptember 9., péntek 12:20
Na, tehát akinek kell a tegnap esti Tarantinos (nagggyon fasza) CSI epizód DVDn az dobjon 1 mailt:
adamsmasher@email.com

ma du kb 2-től már ráérek (Bp) 4,7G-s ISOban van, de ki is tudom írni ha kell, kinek hogy jó!?
7,3 Mbites kép
224Kbit-es stereo MPEG2 hang
23 v. 26 v. 28 fejezet (ma reggel fejeztem be az utómunkálatokat, de már nemtom mennyi is pontosan :)
Egyébként 768*576-os kép lett leredukálva 720*576-ra.
Framedrop nem volt 1 sem (egyébként sem jellemző)!
0
2005. szeptember 8., csütörtök 14:04
Hú, előre is köszi az ajánlkozást, örülnék, ha összejönne, a részleteket megbeszélhetnénk privát. Adsz egy címet? Vagy küldj egy emilt a torrente@doctor.com-ra. Köszi. Ja, budapesti vagy?
T
0
2005. szeptember 8., csütörtök 13:08
Nem igazán aktuális, mert tegnap este láttam ezt a filmet, de azért beírom ide, hátha megismétlik, és valaki kedvet kap hozzá. :-))
Szerda, M2: 21:15 - Melyik úton járjak?
Egy rendkívül vicces és szórakoztató vígjáték a csodálatos Shirley Maclaine-nel, aki 4 férjet elfogyaszt a filmben, mert bármelyikhez megy hozzá, az rövid időn belül híres és gazdag lesz, és ez a vesztét okozza. Véletlenül kapcsoltam oda, épp csak elkezdődött a film, és nagyon jól szórakoztam rajta. Hírességek sora játszik a filmben MacLaine kisasszonyon kívül: Robert Mitchum, Paul Newman, Dean Martin és még Gene Kelly (!) is feltűnik a filmben. Paul Newman eddig nem nagyon tudott lenyűgözni, de ez az alakítása nagyon tetszett!!! Gene Kelly mellett pedig Shirley is megmutathatta, hogy milyen ragyogóan tud szteppelni. Poénok és jó ötletek sora gazdagította a filmet. Igazi jó kis békebeli vígjáték az ártatlan szórakozás fajtájából. Remélem, hogy megismétlik, mert akkor izzítom a videót! :-)))
0
2005. szeptember 7., szerda 16:40
Elvileg szept 1-től nem kellene, hogy legyen kábel tvnk, gyakorlatilag viszont még ott virít az összes csatorna a TVn. Tehát ha holnap estig sem kötik ki, akkor én fel tudom venni.

Kérdés:
A UPC direct-es készüléknek milyen a kép és hang minősége?
Most elengedik a felét. Így csak egy 10-es a készülék (+ 5000.- induló csomag díj, vagy mi a túró).
Láttam már 100 000 Ft-os kütyüt is amiről elég jókat olvastam, és ezek elég komolyan bővíthetők is, mind hardveresen, mind szoftveresen (pl. Dreambox), csakhát ez most nem nagyon fér bele a keretbe.
0
2005. szeptember 7., szerda 15:41
Szívesen segítenék, de nincs DVD felvevőm :(
0
2005. szeptember 7., szerda 15:11
Valaki tudja, hogy a Viasat Explorer mikor adja Ewan McGregor és társa világkörüli motorozását? (a Viasat3 reklámozta)
0
2005. szeptember 7., szerda 14:19
Ha esetleg valaki archiválná DVD-re, abból költségtérítés ellenében lehetne kapni egy másolatot?
T
torrente@doctor.com
0
2005. szeptember 7., szerda 10:14
Lost - jövő héttől minden nap (!!) az AXN-en is! Jövő év elejétől meg jön a második széria (forrás: RTL Lost fórum)
0
2005. szeptember 7., szerda 0:43
Épp most akartam beírni. Igazi csemege a CSI szerelmeseinek. Már nagyon vártam a hazai bemutatót. :)))
0
2005. szeptember 6., kedd 23:40
MA az HBO-n 22:00-tól Deadwood. Jó szórakozást.
0
2005. szeptember 2., péntek 22:22
Figyelem!

Szeptember 8-án este speciális Helyszínelők epizódot vetít majd a Viasat3! Dupla rész lesz, és nem lesz Miami Helyszínelők. Ezen rész különlegettége, hogy Tarantino mester rendezte. :) Előre várom már....
0