Keresés

tévés ajánló

2005. augusztus 30., kedd 22:15
Ja, tévékettő? Akkor Gáspár helyett Irigymirigy egykutya... Ezerszer inkább dvd!!!
most posts by TM
0
2005. augusztus 30., kedd 22:12
Egy ilyen nagy filmet agyonszabdalni tamponokkal, Győzikével, pfúj! Semmiképp sem nézném kertévén! Ráadásul minimum egy órával hosszabb lesz...
most posts by TM
0
2005. augusztus 30., kedd 21:27
Biztosíthatlak, hogy az újság téved. Ha nem Hiszed, ott az IMDB.
0
2005. augusztus 30., kedd 21:13
Az újságban nem U-val, hanem O-val van írva...
0
2005. augusztus 30., kedd 21:11
Az ötödik pecsét alapmű, mindenki vegye fel VHS-re, de minimum nézze meg.

Angelus: ennek ellenére megint Elírtad ColUmbo nevét :)))
0
2005. augusztus 30., kedd 20:30
A plakátot ráadásul az Elit alakulatéról koppintották, hogy még véletlenül se legyen semmi, ami eredeti!
most posts by TM
0
2005. augusztus 30., kedd 20:29
09.05. RTL Klub 23:40 - Fülledtség
09.05. HBO 10:10 - Az élet nélkülem
09.05. HBO 21:00 - Nagy hal
09.05. HBO 23:05 - Frida
09.05. Európa Európa 20:30 - Monty Python: Az élet értelme
09.06. TV2 13:20 - A titkok kertje
09.06. Európa Európa 18:10 - A Pál utcai fiúk
09.07. TV2 20:10 - Colombo - Nyugodjék békében (Gamma, bocsi az előző elírásért :)
09.07. Viasat 3 20:00 - Szerelmes Shakespeare
09.08. MTV1 23:45 - Libidó: Vissza az ösztönökhöz
09.08. Viasat 3 21:00 - Helyszínelők (igen, mindig csütörtökön van új rész :)
09.08. HBO 00:05 - Barbárok a kapuknál
09.09. RTL Klub 21:00 - LOST (4. rész)
09.09. Duna TV 20:00 Derrick
09.10. MTV1 21:05 - Csupasz pisztoly
09.10. Duna TV 22:05 - Szigorúan piszkos ügyek
09.10. RTL Klub 22:35 - Farenheit 9/11
09.11. HBO 21:00 - A falu
09.11. HBO 23:45 - A fiúk nem sírnak
09.11. RTL Klub 23:15 - Álomgyilkos (fsz: Hilary Swank)
09.11. MTV2 23:05 11 09"01 - szeptember tizenegy
0
2005. augusztus 30., kedd 20:22
Az "Az ötödik pecsét" kötelező mű mindenkinek! A legkiemelkedőbb magyar filmek egyike!
most posts by TM
0
2005. augusztus 30., kedd 20:05
Nincs mit kedves Juliet. :-)
0
2005. augusztus 30., kedd 18:32
Biztos hamarosan leadják. Körülbelül három hónapja volt szintén a TV2-n, akkor még főműsoridőben, tavaly szeptemberben az RTL-en délután, és tavaly nyáron ugyanott főműsoridőben :)
0
2005. augusztus 30., kedd 18:21
Igen, olvastam. Most itt sírok a gép előtt! :-(((((((((
Na mindegy, talán megismétlik. :-)) Azért kösz. :-)
0
2005. augusztus 30., kedd 18:07
Kár, pedig nekem nagyon tetszett :)))
0
2005. augusztus 30., kedd 17:56
Köszi, Gamma, erről sajnos lemaradtam, mert nemrég értem haza. A fene egye meg. NA mindegy, majd legközelebb. :-)))
0
2005. augusztus 30., kedd 17:30
Ma, kedden, 18.05 (Filmmúzeum): Az ötödik pecsét (R. Fábry Zoltán, 1976).
Nekem szerencsére már megvan videón, de mindenkinek csak ajánlani tudom Fábry Zoltán örökzöld klasszikusát, amely az egyik legjobb filmje, és bármilyen korszakban és politikai rendszerben aktuális tud lenni.
A színészek csodálatosak, sajnos már sokan nincsenek köztünk, pl. Márkus László, az Erdélyből áttelepült és akkorban rendkívül sok filmben megjelenő Bencze Ferenc, a szintén elhunyt Dégi István, Latinovits Zoltán és Őze Lajos. A főszereplők közül egyedül Horváth Sándor él még, ő is nagyszerűen alakítja a szerepét. A film egy kisvendéglőben játszódik, ahol pár barát filozofál egy elméleti kérdésen, mely nemsokára mindannyiuk számára aktuális és létfontosságú kérdéssé válik. Rendkívül érdekes, filozófikus mű, mely példát mutat bátorságból, becsületből. Melegen ajánlom mindenkinek. :-)
0
2005. augusztus 30., kedd 17:24
Bár a Titanic már megvan, azt inkább DVD-ről nézem, nincs reklám. :-)
0
2005. augusztus 30., kedd 17:24
Köszi, Angie!!!!!!!!
Majd nézni fogom! :-)))
0
2005. augusztus 30., kedd 16:30
Látom, Te sem vagy elragadtatva. Furcsállom, hogy egy ilyen drága pilotban nem volt semmi olyan momentum, amit eddig nem láttunk volna. Kicsit marketing szaga van annak is, hogy a pilot 1-et 12 millából csinálták (félelmetes, az eddigi legdrágább magyar mozi, a Sorstalanság is ennyi volt). Persze, a tömegjelenet az elején érdekes, meg klassz, a roncsok nyomasztóak, a trükkök látványosak, de semmi eget rengető mestermunka. Nagyon készültem rá, de nem azt kaptam, amire vártam, nem is néztem végig. Kár érte, egy álmot tiportak sárba...
0
2005. augusztus 30., kedd 16:25
Remek ajánló volt, ilyet, ha megfeszülnék, sem tudnék összerittyenteni :)))

Egyébként végignéztem a Fennakadva a fán című Funes filmet, és csalódtam. Méghozzá pozitívan. Funes-t gyerekkoromban nagyon szerettem, azóta kicsit megkopott, a Csendőr széria engem untat, a Káposztaleves meg a Szárnyát, vagy combját? pedig egyszerűen nem tud megnevettetni. Azonban ez a vígjáték mindent elsöprő volt, megkockáztatom, hogy az egyik legjobb Funes.
Funes-re jellemző, kissé butuska humor itt egyáltalán nem szerepel, helyette van sok intelligens poén, remek alapötlet, elsőrangú színészek, remek sztori, és aranyos zene. Gratulálok Monsieaur Funes, ezt nagyon jól össze tetszett hozni. Persze, DVD-n nem kapható, legalábbis itthon. A szinkron kivételesen igen kellemes volt, bár nem tűnik túl réginek.
A művet ezelőtt hat éve láttam, így igencsak ráfért, hogy újra megtekintsem :)))
0
2005. augusztus 30., kedd 16:24
:-)))))))
0
2005. augusztus 30., kedd 15:36
Lányok pórázon (L Homme orchestre) 1970 r: Serge Korber
Hogyan kapcsolódnak a csonkig égő gyertyák a szigorú őrizet alatt (rövid pórázon) tartott táncosnőkhöz?
Nos, ez egy összetett dolog! Kezdjük talán azzal, hogy a 20. századi európai irodalom legkiemelkedőbb alakjai közé tartozó híres szerzőnk Márai Sándor, akinek munkásságát e hasábokon ezútal nem méltatnám, kevés is lenne hozzá a hely! Az egyik legismertebb műve "A gyertyák csonkig égnek" Ez idáig nyilván nem bonyolult.
Talán kevesen tudják, hogy a századfordulón Kassán született szerző hét évvel fiatalabb öccse a szintén világhírnévig jutó kiemelkedő rendezőnk Radványi Géza. Fiatalon mindketten megfordulnak külföldön, kint élnek, ott is tanulnak. Márai már hamarabb hazatér, Radványi viszont csak közvetlenül a II. világháború kitörésekor. Az általa, és Balázs Bélával kialakított módszerrel, a Színház- és Filmművészeti Főiskola (melynek első rendezőtanára, tanszékvezetője is) hallgatóival leforgatja a "Valahol Európában" című legendás filmet. Ahogy bátyja, úgy ő is nehezen viseli az itthoni viszonyokat és külföldre távozik, még a Kossuth-díját sem veszi át.
Európában, német- illetve francia produkciók készítésében vesz részt. És itt érkezünk el, Louis de Funes vígjátékához, melynek irója nem más, mint a magyar Radványi Géza!
Na, ezután a hosszúra nyúlt mellékszál után már csak röviden írnék a filmről.
Funes egyik nagy kedvencem, szinte minden filmjét imádom! Leginkább a Haumann-féle szinkronnal készülteket, de még Balázs Péter is nagyon jól ragadja meg Funes stílusát. Nehezen tudnék kedvenc filmet mondani tőle, "a pali egyedi és utánozhatatlan", ahogyan Haumann is nyilatkozta egyszer róla.
Szeretem a Fantomas-szériát, és mellette egy tucatnyi más filmet is tudnék mondani, talán a nálunk kevesebbszer vetített "Oscar" az, ami még kiemelkedő. Sajnos nálunk inkább a görbeszájú pármai sonka által megrontott remake kerül mindig műsora, pedig Funes és Stallone színészkvalitásbeli különbözőségét nem kell talán ecsetelnem!
A "Lányok pórázon" egy kemény, szigorú tánckarigazgató koreográfus és az általa igazgatott, sanyargatott hölgykoszorúból áll. Funes még hipnózist is bevet, ha kell, hogy a nők ne ácsingózzanak férfiak után, ne egyenek, csakis a tánc legyen a mindenük.
A bonyodalom akkor kezdődik, amikor az igazgató úr egy csecsmőt talál a saját szállodai szobájában. Funes aztán pótpapaként ügyetlenkedi végig a filmet. Az egyik legjobb szöveg, amikor a portán (vagy hol) mindenáron bilit akar szerezni, és amikor nagyon hülyén néz rá a személyzet, akkor hadarva közli: "Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak!" :)
Egy fergeteges vígjáték, melyet mindenkinek jószívvel ajánlok!
most posts by TM
0
2005. augusztus 30., kedd 13:46
Na tisztázzuk: a detektív neve Columbo és nem Colombo :)
Ha Juliet Szereti Funest, igazi csemegét kínál Neki a TV2 laza ötven perc múlva, a Fennakadva a fán című mozi személyében, máig ez az egyetlen Funes film, amit szeretek.
Helyszínelők amúgy mindennnap van, de csütörtökön új részekkel jelenetkezik (asszem?).
Valami Amerika jó, utána pedig egy Spielberg klasszikus, a rendező legviccesebb filmje, a Meztelenek és bolondok (1941). A LOST nekem orbitális csalódás, ám a Sugarlandi hajtóvadászatnak örülök, még egy jól sikerült alkotás Spielbergtől.
Mullholland Drive meg Édentől keletre király, Titanic meg, hát az Titanic. Láttuk ezerszer, megríkatott ezerszer :)
0
2005. augusztus 30., kedd 13:24
08.31. TV2 20:10 - Colombo - Fogas kérdés
09.01. RTL Klub 21:00 - Lányok pórázon (különösen Juliet figyelmébe, mert szereti Louis de Funes-t)
09.01. Viasat 3 22:00 - Helyszínelők
09.02. TV2 20:10 - Valami Amerika
09.02. RTL Klub 21:00 - LOST (3. rész)
09.03. RTL Klub 16:10 - Sugarlandi hajtóvadászat
09.03. Duna TV 20:00 - Édentől keletre
09.03. Duna TV 22:00 - Mulholland Drive
09.04. Tv2 20:00 - Titanic (Juliet, elő a zsepikkel :)
0
2005. augusztus 30., kedd 9:53
Ez most komoly? Valami "múltbéli" szereplők lesznek, vagy egy másik túlélő csapat tagjai? Erről lehet már tudni valamit?
0
2005. augusztus 28., vasárnap 19:06
Szerepelni fog benne Michelle Rodriguez (ez már tuti!!!) és Samuel L. Jackson is állítólag.
0
2005. augusztus 27., szombat 21:11
Wow!:)
Már nagyon várom...

De ennek tök fura a szinkronja, de tuti ÁXN-es, mert még be is mondták az elején
"A szinkronat Az AXN megbízásából az HBO készítette"
0