Keresés

tévés ajánló

2004. október 7., csütörtök 0:15
Most kezdődik a fix.tv-n a Mozinet Kárpáti "nyomiszemű" Gyurival.
Nézzétek és röhögjetek
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
2004. szeptember 29., szerda 1:14
Én nem kapok röhögőgörcsöt (az X-aktáktól), csak uncsi lett egy idő után...
0
2004. szeptember 29., szerda 0:32
szeritnem nézhetetlen, de mindjárt jön i find your stb. és megmondja, hogy ez minden idők legjobb sorozata.

aki nem kap röhögőgörcsöt az x-akták komoly képpel előadott marhaságaitól, annak biztos tetszhet ez is.
0
2004. szeptember 29., szerda 0:22
Nem ismerem a sorozatot.
Érdemes szemmel követni?
(mármint a Taken-t)
0
2004. szeptember 29., szerda 0:06
magyar címe: harmadik típusú emberrablások

muhahaha.
0
2004. szeptember 28., kedd 23:36
Ha hiszitek, ha nem:

Október 6., Szerda, tv2, 22:15: TAKEN - 1. rész
0
2004. szeptember 28., kedd 13:16
Nagyszerű film igazi sci-fi, én láttam múltkor az MTV most fel is veszem VHS-re de jobb lenne ha kiadnák nálunk is DVD-n.
0
2004. szeptember 28., kedd 13:04
,ma, 21:50 -  451 Fahrenheit

Francois Truffaut nagszerű filmje egy olyan "jövőbeli" társadealomról ahol a könyv és a szabad gondolkodás a legnagyobb ellensége a hatalomnak.A film alapjául a neves sci-fi regényíró, Ray Bradbury 1954-ben megjelent kisregénye szolgált, amelyet az író saját bevallása szerint az ötvenes évek McCarthy-korszakáról mintázott.

0
2004. szeptember 20., hétfő 11:29
Szerdától az MTV-n (20.10-től):

Nagyon különleges ügyosztály
0
2004. szeptember 20., hétfő 11:14
Birtokviszony
  The Safety of Objects

Mûfaj: dráma
Rendezte: Rose Troche
Fôszereplôk: Glenn Close, Dermot Mulroney, Patricia Clarkson, Jessica Campbell, Joshua Jackson
Ország: Nagy-Britannia/USA
Évszám: 2001
Tartalom:  Ez a helyenként megrendítő, de azért élettel teli vígjáték az Amerikai szépség világába kalauzolja el nézőjét. A film végére teljesen megismerjük a szereplőket, akiknek az élete egyben közös: mindannyian ki akarnak törni a hétköznapokból…
Egy idillikusnak tűnő amerikai kertvárosban négy család életébe tekinthetünk be. A kómában fekvő Pault (Joshua Jackson) édesanyja, Esther Gold (Glenn Close) ápolja. A nő közben akaratlanul eltávolodik férjétől és tinédzserkorú lányától, Julie-től (Jessica Campbell).
Jim Train (Dermot Mulroney) ügyvéd, aki intimebb kapcsolatban áll a munkájával, mint saját feleségével, Susan-nel (Moira Kelly).
Fiuk, Jake nehezen leplezi bimbózó kapcsolatát húga Barbie babájával, Tanival, akit imád. Paul egykori szerelme, Annette Jennings (Patricia Clarkson) egy zűrös válás kellős közepén próbálja fenntartani magát és fillérekből felnevelni gyerekeit, Sam-et és Rayanne-t. A férjét és banális mindennapjait megunt Helen Christianson (Mary Kay Place) olyasvalamire, vagy valakire vágyik, aki újra pezsgést hozna az életébe…

Kritikák
Xpress
IMDb
RottenTomatoes

Vetítés:

Kedd, 2004.09.21.
22:25 - 00:20
0
2004. szeptember 19., vasárnap 12:59
Top Secret!
Top Secret!

Mûfaj: vígjáték
Rendezte: Jerry Zucker, David Zucker, Jim Abrahams
Fôszereplôk: Val Kilmer, Warren Clarke, Omar Sharif, Peter Cushing
Ország: USA/Nagy-Britannia
Évszám: 1984
Tartalom:  Ha ücsörögtél már azon tűnődve, hogy azok a muksók, akik az Airplane!-t és a Csupasz Pisztolyt csinálták, vajon őrültek-e, akkor a válasz: igen. És a Top Secret! erre minden kétséget kizáró bizonyítékot nyújt!
   A Top Secret! egymásnak ereszti az amerikai rocksztárt, Nick Riverst és a rettegett kelet-német hadvezetőséget.
   Kezdődik a versenyfutás az idővel, amikor Nick összeáll Hillary Flammonddal, hogy megtalálja a lány apját, mielőtt az megalkotná a leghatásosabb szuperfegyvert - a torpedóaknát.
   Eközben a Top Secret!-nek sikerül azt megtennie a háborús eposzokkal és az Elvis-filmekkel, amit az Airplane! tett a katasztrófafilmekkel, vagy a Csupasz pisztoly a krimikkel!

Kritikák
Xpress
IMDb
ForeignFilms
RottenTomatoes
AllMovieGuide

Vetítés:

Hétfô, 2004.09.20.
20:15 - 22:05
0
2004. szeptember 19., vasárnap 10:56
Mai (szept.19) filmek

Duna TV 22:16 Korcs szerelmek (Aki nem látta még ne hagyja ki ezt a remek filmet)
TV2 20:00 A.I. Mesterséges értelem
TV2 22:50 Harcosok klubja
HBO 21:00 Chicago

0
2004. szeptember 19., vasárnap 0:03
Múlt héten volt egy oyan film a Duna TV-n hogy "Becsapva". Azt látta vki rajtam kívül?
0
2004. szeptember 18., szombat 22:32
mondjuk egy új név nem ártana. a stromhaussen tulzottan németes hangzásu.
0
2004. szeptember 18., szombat 22:31
köszönöm mindenkinek. (ugye milyen megható?):) úgyse akar nekem dvd-ket rendelni senkisem (hüpp-hüpp) ugyhogy hagyom göbbel strászénak. majd átírom:)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:28
xpress@xpress.hu
0
2004. szeptember 18., szombat 22:25
nah, milyen ügyes! :))))
vagy lehet egyszerűbb ha regisztráltatod magad egy más néven is oszt kész, teszem azt Stromhaussen2 vagy vmi...
:)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:23
no. gyorsan átírtam a címet. jelenleg az unterchachingi göbbels strászéban lakom:) Majd ha vmit rendelek visszaírom:)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:20
ohh, már értem... ebben az esetben kérdeznélek hogy melyik cimükre írjak a sok közül...
0
2004. szeptember 18., szombat 22:19
mi van??:)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:11
jamamura arra célzott, mivel nem úgy hivatkoztál a filmre ahogy azt a film adatlapján az xpress kéri, így minden adatot nyilvánossá vált ezel a linkkel, tehát a te neved alatt tudunk rendelni, módosítani társasági adataid, írogatni stb...

az xpress-en nemrég volt már ilyen eset.kérdezd őket hogy mi ilyenkor a teendő!és ne késlekedj, mert végül egy szállítmány AI fog érkezni......
;)
0
2004. szeptember 18., szombat 22:08
Xpress: egyre többen belefutnak ebbe az azonosítós marhaságba... Nem lehetne valami más rendszerre áttérni? Én már nem is merek a ti lapotokról belinkelni semmit...
0
2004. szeptember 18., szombat 21:08
végülis még nincsen meg:))
0
2004. szeptember 18., szombat 21:00
szép ajánló! jók a linkek! mindjárt rendelek is neked a filmből pár tucattal, oké? :]
0
2004. szeptember 18., szombat 20:41
köszönöm szépen:)
0