Én azért morogtam magamban, mert elkezdték az Andrew Garfieldes trilógiát. Felesleges volt.
0
2016. november 25., péntek 16:11
52684
Még ekkora baromságot. Na ez a dedó tényleg jól jellemzi a mai célközönséget...
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 15:59
1849
Én szóltam. De egyébként szerintem is jó az X ott ahol van.
0
2016. november 25., péntek 14:53
1153
Még csak az hiányozna. Számomra sokkal szórakoztatóbbak a Fox-os Marvelek, mint a többi. Én még azért is morogtam magamban, mert a Pókember visszakerült és nem fejezték be az Andrew Garfiledos trilógiát. Nekem nagyon nem jönnek be ezek a Marveles filmek, amikben minden film mindennel összefügg, és meg kellene néznem mindegyiket. Pedig némelyik karaktert nem is kedvelem. Úgyhogy csak maradjanak külön az X-Menek, én annak drukkolok.
0
2016. november 25., péntek 14:06
1849
Végül is, ha tüntetőleg elmaradnak a filmtől a nézők (bármilyentől), az is úgy tűnhet, hogy nem foglalkoznak vele, de közben meg igen, mert megbuktatják.
Marvel csoportban olvastam, hogy az X-Meneket ugye a Fox nem akarja közösíteni a Marvellel és emiatt a MCU-fanok írták, hogy nem kell elmenni egy filmre sem és akkor megbukik és visszakerülnek Rozsomákék a Marvelhez.
0
2016. november 25., péntek 14:00
1849
:D
0
2016. november 25., péntek 13:56
52684
Szerintem a nem tetsző dolgok miatt is szólhat néha az ember. Velem kapcsolatban például az a nem tetsző, hogy csak a tetsző dolgokról írok. Most írtam olyat is, ami nem tetszik. :)
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 13:50
7074
Ez mindenre igaz.
0
2016. november 25., péntek 13:48
1849
Hogy hülyeség vagy nem, de ez a terv. Most ezzel vagy megbarátkozunk vagy nem foglalkozunk vele.
0
2016. november 25., péntek 13:06
52684
Nem titok volt, szimplán hülyeség.
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 12:46
1849
Egyetértek az alapvető felfogással, hogy sok minden ki van lúgozva. Sajnos. De, hogy a filmet, sőt inkább a mostani koncepciót védjem, nem volt titok, hogy később összeeresztik Godzillával. Szóval kell a méret és a felturbózott látványelemek. Ha ugye akarják követni a megkezdett univerzumot. Mert ugye manapság minden mindennek a része. Máshogy nem lehet eladni.
0
2016. november 25., péntek 12:04
52684
Nem azzal van a gond, hogy mit csinál a színész, hanem azzal, ha egy majd száz évvel ezelőtti ijesztgetős trükkfilmet úgy akarnak eladni mai ingerküszöbre tupírozva, hogy azzal az eredeti koncepciót, hangulatot sértik meg. Milyen lenne például mai korban Frankenstein? Amikor már egy Alien is unalmas a tizenéveseknek... Ha viszont felturbózzák, akkor az már nem Frankenstein, ugyebár. A zombifilmek mestere, George A. Romero utálja a Z világhàborút és a Waling Dead-et. Abszolút megértem. Manapság az üzenet, a mondanivaló nélküli "gore" kell (mint ahogy az a már említett játékokban van) az embereknek, vagyis a gyerekembereknek, akik a mai mozibevételek nagy részét adják. Klasszikus iskola, hagyományos történetmesélés, etika, esztétika, erkölcs - mit számít? S itt egyáltalán nem arról van szó, amit egy máshol tett hasonló gondolatsorra reagált valaki, hogy mindig változnak a műfajok, meg mkdernizálódás van. Leginkább a korcsosodás a silányulás dominál. Na de kicsit elkanyarodtam, úgyhogy stop. :)
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 10:49
1849
A Jackson féle Kong nagyon jó, de szerintem az új sem lesz sokkal rosszabb. Legalábbis, ezt a sztorit szerintem nagyon elrontani nem lehet. Legalábbis remélem, hogy Brie Larson nem egy méretes buktával kezdi a blockbuster bemutatkozást.
0
2016. november 25., péntek 9:38
52684
Egyébként nem rosszabb a DC. Csak úgy van ez a mozicomicsharc, mint itthon kicsiben a kertévék szappanooerái. Lehet, hogy élvezhető a Jóban rosszban és akár még jobb színészekkel is tűzdelhetik (pl. Haumann), akkor is az ország háromnegyede Barátok köztöt fog nézni, mert ahhoz lettek hozzászoktatva. Kettő meg már túl sok egyszerre, s mivel olyan dózisban nyomják, hogy alig van, aki mindet tudja követni, így maradni is fog a mostani felállás. King Kongot Peter Jackson után csak elrontani lehet. Jöhet itt bárki a rohanó dínólábakkal meg a Central Parkos csúszkálással, a 2005-ös film egy méltó tiszteletadása volt az egész Kong-filmtörténelemnek. Most meg majd jön a számítógépes játék nívójú, mai kor ízlését kiszolgáló silányság. Asszem megnézem jobban magamnak azt a Kaliforniai álmot! :)
Ja! Találtam egy "Sleeper Cell" című sorozatot. Lehet, hogy tetszene. ;-)
most posts by TM
0
2016. november 25., péntek 1:38
8260
"Lobog a kreativitás lángja"
:)
Igen, azt hiszem ezt már én is mondtam párszor... talán még beszéltünk is róla.
A "két brigádból" én csak egyiket követem, a DC totál kimarad, úgyhogy ez nem frusztrál... Godzilla egy sem tetszett, kettő kimarad, a Tűzgyűrű egy viszont kimondottan jó volt, kár lesz lerontani. A SW véleményemet ismered... Kong meg.. nos, ez a film jónak ígérkezik, de legalább a méreteiben konzekvensek lehetnének. Nekem legalábbis b@szott nagynak tűnik most a többihez képest...
0
2016. november 25., péntek 0:25
52684
Szépséget megnéztem. Kongot, Kaliforniai álmot nem. Wonder Womant úgy ahogy. Galaxis őrzőit nem, Igazság ligáját igen. Mire igazán kibontakozna a DC és eljutunk Thanos kesztyűjének végtelen köveihez, addigra végtelenül unni fogom mindkét brigádot. :) Kongból meg mi a francnak már megint új? Nem úgy volt, hogy Godzilla 2 jön? Ja, és mindjárt itt a Tűzgyűrű 2. Az álomgyárban sosem elég egyvalamiből egy darab. Szuperhősszakkörből kettő, lób.szó szörnyből három, Star Warsból hat, stb. Lobog a kreativitás lángja.
most posts by TM
0
2016. november 24., csütörtök 22:03
8260
Micsoda trailervadász lettél... meg is nézed, vagy csak linkeled? :P