Szerintem a képregénykedvelés kortalan dolog. Maguk a filmek, főleg a most készült filmek viszont tényleg inkább a fiatal célközönségnek készülnek, ezért is olyan az előzetes, amilyen. Ettől függetlenül még simán lehet jó a film.
most posts by TM
0
2015. november 25., szerda 20:22
8260
Talán mert ők az elsődleges célcsoport...
Persze, azzal nincs semmi baj, hogy "felnőtteknek" is tetszik, de szvsz mégsem nekik készül.
0
2015. november 25., szerda 20:00
1849
Van olyan szint is, meg van sok más szint is. De ebbe ne menjünk bele. :D
0
2015. november 25., szerda 18:28
6056
Mivel a képregény is az a szint ugye :)
0
2015. november 25., szerda 17:40
1849
És a legszomorúbb, hogy már ennyivel le van kenyerezve a néző. Én is szeretem ezt az univerzumot, de ilyenkor kicsit sajnálom, hogy a képregények nagyon erős történeteit mindig kiváltja az epic bunyó vagy a a gigantikus látványvilág. Nagyon le vannak degradálva a nézők egy 10-15 éves szintjére.
0
2015. november 25., szerda 15:24
1493
Az a baj, ha lesz is súlya a filmnek, az csak átmeneti lesz, hiszen Thanos ellen újra össze kell majd fogniuk(Bosszúállók 3). Viszont már a Bosszúállók első része óta érik ez a bunyó, amikor összekaptak. Szóval jó lesz látni, hogy tetlegesség-ig fajul az egész. Vajon Steve és Bucky lenyomja Tony-t? Azért az előzetes végén nagyon EPIC az a bunyó, pedig csak egy részlet.
0
2015. november 25., szerda 14:58
1698
Várós!
SuperHeRo
0
2015. november 25., szerda 14:20
2966
Erre viszont nagyon kíváncsi vagyok, a Kapitány-Vasember ellentét jó alapnak tűnik egy kis "drámához", hogy valami súlya is legyen a filmnek.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
hát, nem tudom, én végignéztem az előzetest és rájöttem hogy még manapság, mikor szinte minden filmben van CGI és fillérekből meg lehet csinálni elég korrektül, még mindig van olyan iszonyat gagyi látvány! ez az élő példa :D
a 1995-ös Jumanji jutott róla eszembe, ahol az állatok voltak ennyire "súlytalanok" (túl könnyed mozgásuk volt)